Standard.

četvrtak april 18

Nesreća na Karabuškom polju: Lokomotiva usmrtila albanskog državljanina

Albanski državljanin poginuo je danas kada ga je na pruzi na Karabuškom polju u Tuzima udarila dizel lokomotiva, javlja reporter Standarda.

86 hits

četvrtak april 18

Suđenje Ranku Raduloviću i ekipi odloženo za 17. maj, novinari ni danas nijesu mogli u sudnicu

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Suđenje Nikšićaninu Ranku Raduloviću, albanskom državljaninu Erogenu Brajoviću, Kotoraninu Igoru Vukotiću, koji se terete da su sa još 16 ljudi oformili kriminalnu organizaciju u cilju vršenja najtežih krivičnih dijela odloženo…

57 hits

četvrtak april 18

Stefan Vilotijević koji je bio ranjen u obračunu u Beču izručen Srbiji

Stefan Vilotijević (23), koji je teško ranjen u sačekuši u Beču 21. decembra 2018, izručen je Srbiji, koja je za njim raspisala potjernicu zbog nezakonitog držanja oružja, piše Blic.

95 hits

četvrtak april 18

Policija zaplijenila 467 kg duvana koji je iz Albanije švercovan u Crnu Goru

Granična policija Tuzi uhapsila je M.N. (34) iz Podgorice, od koga je oduzela oko 467 kilograma rezanog duvana.

28 hits

 
 
 
 
nedjelja, 24 mart 2019 20:41

UP: Netačno da je policija onemogućila Mandiću i Kneževiću da napuste Crnu Goru

Netačno je da je Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću danas na Graničnom prelazu Dračenovac onemogućeno da napuste Crnu Goru, saopšteno je iz Uprave policije, nakon što su lideri Demokratskog fronta izjavili da su vraćeni sa granice. Knežević i Mandić danas su objavili da nijesu mogli izaći iz zemlje, a namjeravali su da idu za Srbiju kako bi, na poziv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, prisustvovali Centralnom obilježavanju Dvadeset godina od NATO-agresije na SRJ.

“Policijski službenici su naime danas, na GP Dračenovac, kontrolisali vozilo kojim je upravljao Mihailo Čađenović, a u kojem su se kao saputnici nalazili Andrija Mandić i Dejan Gojković, dok se u vozilu nije nalazio Milan Knežević”, navode iz Uprave policije.

Dodaju da je kontrola njihovog vozila izvršena radi provjere u vezi sa eventualnom zabranom napuštanja naše teritorije za Čađenovića jer se protiv njega u Crnoj Gori vodi krivični postupak.

“Nakon provjera na Graničnom prelazu, pošto je utvrđeno da zabrana ne postoji, njima trojici je saopšteno da mogu da nastave put prema Srbiji, odnosno da pređu Granični prelaz, što su oni odbili. Milan Knežević nije pristupao Graničnoj kontroli na GP Dračenovac”, pojasnili su iz Uprave policije.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 24 mart 2019 20:46

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.