Standard.

četvrtak jun 13

Intervencija GSS: Spasioci krenuli, planinar stradao na Komovima?

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Gorska služba spašavanje krenula je u akciju u reonu Komova, gdje je, kako naglašavaju, prema prvim i nepotvrđenim informacijama, stradao planinar koji je pao sa stijene.

52 hits

četvrtak jun 13

Drešaju krivična prijava za pokušaj ubistva Nikolića

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica podnijeli su državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici krivičnu prijavu protiv Leona Drešaja (47), osumnjičenom za pokušaj ubistva sugrađanina Franja Nikolića (37).

64 hits

četvrtak jun 13

Lančani sudar ispred pozorišta, nema povrijeđenih

Ispred Crnogorskog nrodnog pozorišta (CNP) u ulici Stanka Dragojevica u Podgorici danas je došlo do lančanog sudara.

30 hits

četvrtak jun 13

Policija rasvijetlila ubistvo Šarovića: "Nije u pitanju sukob klanova, već svađa"

Pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković saopštio je na današnjoj konferenciji za medije, da je policija rasvijetlila ubistvo Stefana Šarovića koje je počinjeno prije sedam dana…

115 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 15 april 2019 17:14

Rožajcu Enesu Škrijelju ukinuta presuda zbog ubistva brata

Apelacioni sud ukinuo je presudu Rožajcu Enesu H.Škrijelju (49) koji se teretio da je na pragu porodične kuće ubio 12 godina mladjeg brata Mersada Škrijelja.

Postupak će početi iznova pred prvostepenim vijećem sudije Vukomira Boškovića u Višem sudu u Bijelom Polju , koje ga je osudilo na 14 godina zatvora .

Prema navodima optužnice, Enes Škrijelj je 15. aprila prošle godine oko 21,50 časova u Ulici Ibarskoj u Rožajama, ispred zajedničke porodične kuće, lišio života svoga brata.

Navodi se,da je iz pištolja marke M-57 –tetejac,cal.7,62 milimetra, koji je unjegovom vlasništvu, nakon kraće prepirke u pravcu oštećenog ispalio dva projektila koji su ga pogodili u predjelu grudi i vrata, nanijevši mu povredu od koje je odmah nastupila smrt.

Okrivljeni se tokom istrage, uglavnom branio ćutanjem, dok je na glavnom pretresu uz kajanje i žaljenje za svim što se desilo emotivno ispričao u vezi te porodične tragedije.

Branilac okrivljenog advokat, Radovan Obradović, rekao je danas, da još nije dobio dispozitiv ukidne odluke Apelacionog suda.

"Kad dobijem odluku znaću koji su razlozi ukidnog rješenja. I dalje smatram da je izrečena kazna prestroga imajući u vidu činjenicu da se u konkretnom slučaju radi o ubistvu iz nehata a nikako da je postojao eventualni umišljaj", kazao je Obradović.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.