Standard.

četvrtak april 18

Nesreća na Karabuškom polju: Lokomotiva usmrtila albanskog državljanina

Albanski državljanin poginuo je danas kada ga je na pruzi na Karabuškom polju u Tuzima udarila dizel lokomotiva, javlja reporter Standarda.

86 hits

četvrtak april 18

Suđenje Ranku Raduloviću i ekipi odloženo za 17. maj, novinari ni danas nijesu mogli u sudnicu

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Suđenje Nikšićaninu Ranku Raduloviću, albanskom državljaninu Erogenu Brajoviću, Kotoraninu Igoru Vukotiću, koji se terete da su sa još 16 ljudi oformili kriminalnu organizaciju u cilju vršenja najtežih krivičnih dijela odloženo…

57 hits

četvrtak april 18

Stefan Vilotijević koji je bio ranjen u obračunu u Beču izručen Srbiji

Stefan Vilotijević (23), koji je teško ranjen u sačekuši u Beču 21. decembra 2018, izručen je Srbiji, koja je za njim raspisala potjernicu zbog nezakonitog držanja oružja, piše Blic.

94 hits

četvrtak april 18

Policija zaplijenila 467 kg duvana koji je iz Albanije švercovan u Crnu Goru

Granična policija Tuzi uhapsila je M.N. (34) iz Podgorice, od koga je oduzela oko 467 kilograma rezanog duvana.

28 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 15 april 2019 17:14

Rožajcu Enesu Škrijelju ukinuta presuda zbog ubistva brata

Apelacioni sud ukinuo je presudu Rožajcu Enesu H.Škrijelju (49) koji se teretio da je na pragu porodične kuće ubio 12 godina mladjeg brata Mersada Škrijelja.

Postupak će početi iznova pred prvostepenim vijećem sudije Vukomira Boškovića u Višem sudu u Bijelom Polju , koje ga je osudilo na 14 godina zatvora .

Prema navodima optužnice, Enes Škrijelj je 15. aprila prošle godine oko 21,50 časova u Ulici Ibarskoj u Rožajama, ispred zajedničke porodične kuće, lišio života svoga brata.

Navodi se,da je iz pištolja marke M-57 –tetejac,cal.7,62 milimetra, koji je unjegovom vlasništvu, nakon kraće prepirke u pravcu oštećenog ispalio dva projektila koji su ga pogodili u predjelu grudi i vrata, nanijevši mu povredu od koje je odmah nastupila smrt.

Okrivljeni se tokom istrage, uglavnom branio ćutanjem, dok je na glavnom pretresu uz kajanje i žaljenje za svim što se desilo emotivno ispričao u vezi te porodične tragedije.

Branilac okrivljenog advokat, Radovan Obradović, rekao je danas, da još nije dobio dispozitiv ukidne odluke Apelacionog suda.

"Kad dobijem odluku znaću koji su razlozi ukidnog rješenja. I dalje smatram da je izrečena kazna prestroga imajući u vidu činjenicu da se u konkretnom slučaju radi o ubistvu iz nehata a nikako da je postojao eventualni umišljaj", kazao je Obradović.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.