Standard.

nedjelja avgust 25

Novi detalji: Tijelo motocikliste i dalje zarobljeno na dnu provalije, učesnik sudara isprčao kako je došlo do nesreće

Tijelo motocikliste koji je jutros poginuo u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica - Kolašin u mjestu Bioče, još nije izvađeno iz provalije.

1127 hits

nedjelja avgust 25

Tivćanin S.P. svjedok saradnik: Otkrio dilersku mrežu iz Kolumbije i Crne Gore

Tivćanin S.P. koji je uhapšen kao član kriminalne grupe koja se bavila švercom kokaina, priznao je krivicu, a tužilaštvo  planira da mu dodijeli status svjedoka saradnika. Prema nezvaničnim informacijama Dana,…

245 hits

nedjelja avgust 25

Identifikovane osobe koje su pucale sinoć na Zabjelu

Podgorička policije indetifikovala je dvije osobe koje su sinoć oko 21 sat učestvovale u pucnjavi koja se dogodila u podgoričkom naselju Zabjelo, saopšteno je Standardu nezvanično iz policije.

800 hits

nedjelja avgust 25

Braća Mujović uhapšena zbog droge i iznude

Pet osoba uhapšeno je sinoć u Nikšiću po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog sumnje da su dio kriminalne organizacije koja se bavila međunarodnim švercom narkotika i iznudama.

273 hits

 
 
 
 
srijeda, 15 maj 2019 14:13

Uhapšen Podgoričanin: Prevarom vršio promjenu kartona deponovanih potpisa, pa podigao 2.400 eura

Podgoričanin M.V. uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo prevara. On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio 10. aprila, dovodeći u zabludu službenike Poreske uprave – Centralnog registra privrednih subjekata, saopšteno je iz Uprave policije.

On je na osnovu falisifkovane dokumentacije izvršio statusne promjene u privrednom društvu „Multimat“ Podgorica, i na osnovu donesenog rješenja, 12. aprila, izvršio promjenu kartona deponovanih potpisa kod Prve banke i sa poslovnog računa navedenog privrednog društva podigao 2.400 eura i na taj način za sebe pribavio protivpravnu imovinsku korist.

 

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.