Standard.

nedjelja avgust 25

Novi detalji: Tijelo motocikliste i dalje zarobljeno na dnu provalije, učesnik sudara isprčao kako je došlo do nesreće

Tijelo motocikliste koji je jutros poginuo u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica - Kolašin u mjestu Bioče, još nije izvađeno iz provalije.

1118 hits

nedjelja avgust 25

Tivćanin S.P. svjedok saradnik: Otkrio dilersku mrežu iz Kolumbije i Crne Gore

Tivćanin S.P. koji je uhapšen kao član kriminalne grupe koja se bavila švercom kokaina, priznao je krivicu, a tužilaštvo  planira da mu dodijeli status svjedoka saradnika. Prema nezvaničnim informacijama Dana,…

245 hits

nedjelja avgust 25

Identifikovane osobe koje su pucale sinoć na Zabjelu

Podgorička policije indetifikovala je dvije osobe koje su sinoć oko 21 sat učestvovale u pucnjavi koja se dogodila u podgoričkom naselju Zabjelo, saopšteno je Standardu nezvanično iz policije.

797 hits

nedjelja avgust 25

Braća Mujović uhapšena zbog droge i iznude

Pet osoba uhapšeno je sinoć u Nikšiću po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog sumnje da su dio kriminalne organizacije koja se bavila međunarodnim švercom narkotika i iznudama.

272 hits

 
 
 
 
srijeda, 15 maj 2019 14:18

Policija u Rožajama podnijela prijave protiv devet osoba zbog više krivičnih djela

Beranska i Rožajska policija rasvijetlila je je više krivičnih djela iz oblasti opšteg i privrednog kriminalita kao i djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su, postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu, izvršili pretres lokala i kioska „Žurnal“ u vlasništvu A.M. iz Rožaja, gdje su pronašli i oduzeli 8.930 paklica cigareta bez akciznih markica ukupne vrijednosti oko 13.000 eura.

Nadležnom tužiocu je protiv A.M. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Rožajska policija je rasvijetlila tri krivična djela teška krađa.

"Zbog sumnje da je počinio jedno krivično djelo teška krađa policija je podnijela krivičnu prijavu protiv maloljetnog D.H. (17). Za druga dva krivična djela slobode je lišeno pet lica, i to za jedno su osumnjičeniA.N, H.Š. i S.N, a za drugo su osumnjičeni J.C. i D.H. Svih pet lica je privedeno nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu", piše u saopštenju.

Iz policije su naveli da je zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga policija je nadležnom Sudu za prekršaje podnijela protiv D.M. iz Plava, kod kojeg je pregledom pronađen kokain.

Prijava je podnijeta i protiv L.L. iz Berana kod kojeg je pronađena marihuane.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 15 maj 2019 18:07

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.