Standard.

nedjelja avgust 25

Novi detalji: Tijelo motocikliste i dalje zarobljeno na dnu provalije, učesnik sudara isprčao kako je došlo do nesreće

Tijelo motocikliste koji je jutros poginuo u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica - Kolašin u mjestu Bioče, još nije izvađeno iz provalije.

1159 hits

nedjelja avgust 25

Tivćanin S.P. svjedok saradnik: Otkrio dilersku mrežu iz Kolumbije i Crne Gore

Tivćanin S.P. koji je uhapšen kao član kriminalne grupe koja se bavila švercom kokaina, priznao je krivicu, a tužilaštvo  planira da mu dodijeli status svjedoka saradnika. Prema nezvaničnim informacijama Dana,…

246 hits

nedjelja avgust 25

Identifikovane osobe koje su pucale sinoć na Zabjelu

Podgorička policije indetifikovala je dvije osobe koje su sinoć oko 21 sat učestvovale u pucnjavi koja se dogodila u podgoričkom naselju Zabjelo, saopšteno je Standardu nezvanično iz policije.

820 hits

nedjelja avgust 25

Braća Mujović uhapšena zbog droge i iznude

Pet osoba uhapšeno je sinoć u Nikšiću po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog sumnje da su dio kriminalne organizacije koja se bavila međunarodnim švercom narkotika i iznudama.

277 hits

 
 
 
 
srijeda, 15 maj 2019 14:36

Privrednici iz tri crnogorska grada osumnjičeni za falsifikovanje: Lažno ovjeravali isprave

Privrednici iz tri crnogorska grada osumnjičeni za falsifikovanje: Lažno ovjeravali isprave Ilustracija

Službenici Uprave policije i Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije podnijeli su krivične prijave protiv deset privrednika iz Bara, Bijelog Polja i Herceg Novog zbog sumnje da su lažno ovjeravali isprave i falsifikovali dokumenta.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, prijave su podnešene protiv E.M. iz Bara osnivača firme „Edison“ Bar, V.L. iz Bara osnivača firme „Limingtours“ Bar, R.F. iz Bijelog Polja osnivača firme „Danšped“ Bijelo Polje, V.N. iz Bijelog Polja osnivača firme „Professional group“ Bijelo Polje, D.Z. iz Mojkovca osnivača firme „DND“ Bijelo Polje, R.I. iz Herceg Novog osnivača firme „Ivović invest“ Herceg Novi, S.M.P. iz Herceg Novog osnivača firme „Montemedica“ Herceg Novi, D.M. iz Herceg Novog osnivača firme „Milović DM“ Herceg Novi, A.S. iz Zagreba, sa boravištem u Herceg Novom, osnivača firme „Celebrus“ Herceg Novi i M.P. iz Herceg Novog, osnivača firme „Perović trade“ Herceg Novi.

Oni su, kako se sumnja, naveli notare da ovjere neistinite izjave u kojima je navedeno da su izmirene sve obaveze koje je su ta privredna društva imala prema povjeriocima, zaposlenima i Poreskoj upravi.

Zatim su takve izjave sa neistinitim sadržajem upotrijebili prilikom podnošenja zahtjeva Poreskoj upravi za pokretanje postupka dobrovoljne likvidacije privrednih društava čiji su osnivači, pri čemu pričinjena ukupna šteta prema budžetu u iznosu od 88.811 eura.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 15 maj 2019 18:19

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.