Standard.

utorak septembar 17

Vujošević preko Dračenovca svojim vozilom napustio Crnu Goru

Nenad Vujošević, kojeg je Specijalno tužilaštvo označilo kao člana kriminalne organizacije Duška Kneževića, napustio je Crnu Goru u petak preko graničnog prelaza Dračenovac, saznaje Pobjeda. Vujošević je napustio Crnu Goru…

711 hits

ponedjeljak septembar 16

Suđenje za ubistvo Borete i Zečevića: Advokat zatražio izuzeće sudskog vijeća

Advokat Vasilija Rafailovića, optuženog za ubistvo Đorđa Borete i Dragana Zečevića 2016. u Bečićima, Vladimir Horović podnio je na današnjem suđenju zahtjev za izuzeće postupajućeg sudskog vijeća, zbog, kako je naveo, uskraćivanja prava…

441 hits

ponedjeljak septembar 16

Pokušaj ubistva u Nikšiću: Uhapšen muškarac

Nikšićka policija uhapsila je jutros Slobodan Martinović (72) zbog osnovane sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Branislava Bjelicu. (60). 

607 hits

ponedjeljak septembar 16

Teška saobraćajna nesreća na putu PG - CT: Jedna osoba poginula

Jutros oko devet sati došlo je do saobraćajne nesreće na putu Podgorica - Cetinje u mjestu Jankovića krš u kojoj je poginuo Đ.T. (33) iz Pljevalja, saopšteno je Standardu iz…

1362 hits

 
 
 
 
subota, 18 maj 2019 07:44

Uhapšena dva Crnogorca u Italiji: U jabukama sakrili dvije tone cigareta

Dva crnogorska državljana, vozača šlepera, uhapšena su juče nadomak Napolija u Italiji, nakon što je lokalna finansijska policija u njihovim kamionima pronašla dvije tone nelegalnih cigareta, marke “Monte”, koje navodno potiču iz Crne Gore, prenose Vikend novine.

Prema pisanju italijanskih medija, cigarete su bile pakovane u kartonske kutije, bile su “skrivene” među gajbama jabuka, koje su prema propratnim papirima za robu vozači prevozili. Naime, na osnovu dojave pripadnici italijanske finansijske policije u opštini Nola, koja se nalazi u blizini Napolija identifikovali su dva šlepera sa stranim registarskim tablicama, koji su bili parkirani u blizini magacina namijenjenih za skladištenje kvarljivih namirnica.

“Vozači su čekali istovar “robe” kada su im službenici policije prišli. Pregledom šlepera ubrzo je otkriveno da se iza dva prva reda gajbi jabuka, koje su očigledno služile kao paravan, krije velika količina paketa u kojim su se nalazile cigarete koje su proizvedene u Crnoj Gori, sa nazivom ‘Monte’. Tekst na cigaretama bio je na crnogorskom, a i na njima je pisalo da su proizvedene u Crnoj Gori. Ukupno je zaplijenjeno dvije tone cigareta, a vozači šlepera, crnogorski državljani, su odmah uhapšeni i sprovedeni u istražni zatvor ‘Pođoreale’ u Napoliju”, navode italijanski portali.

Zbog sumnje da se radi o organizovam švercu policija je osim cigareta, zaplijenila i dva zglobna šlepera kao i svu robu koja se nalazila u njima ukupne vrijednosti više od milion eura.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.