Standard.

četvrtak septembar 19

Sudija Jović advokatici Deletić: "Ne možete se koristiti pravnim trikovima, prekršili ste Etički kodeks"

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Dokazni postupak protiv navodnog vođe kavačkog klana, Kotoranina Slobodana Kašćelana i grupe koja se zajedno sa njim nalazi na optuženičkoj klupi odložen je danas u Višem sudu u Podgorici. Kako…

385 hits

četvrtak septembar 19

Bijelo Polje: Dvoje povrijeđenih u sudaru automobila

Dvije osobe lakše su porijeđene u sudaru dva automobila u bjelopoljskom prigradskom naselju Strojtenica.

290 hits

četvrtak septembar 19

Svjedok otkrio detalje ubistva studenta iz Crne Gore na Bežanijskoj kosi: "RAZBJEŽALI SMO SE ČIM JE POČELA PUCNJAVA"

"Miloš Ćeranić je izvukao pištolj i opalio u zemlju u pravcu noge Draga Božovića. Drago je počeo da beži, ali se u jednom momentu okrenuo, izvukao pištolj i pucao ka…

696 hits

četvrtak septembar 19

Tužilaštvo blokiralo imovinu bivšem komandiru

Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je finansijsku istragu protiv bivšeg komandira kotorske policije Zlatka Samardžića, koji je optužen za saradnju sa “kavačkim klanom“, piše Dan.

136 hits

 
 
 
 
srijeda, 12 jun 2019 08:02

Žižić i Golubović u timu Lazovića

Načelnik Centra bezbjednosti Nikšić Milorad Zižić od ponedjeljka biće šef u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije kojim rukovodi nedavno imenovani Zoran Lazović.

U timu Lazovića biće i njegov dugogodišnji saradnik iz Agencije za nacionalnu bezbjednost Duško Golubović, piše Pobjeda.

Golubović će biti u odsjeku za rješavanje teških krivičnih djela. Osim Golubovića, pominju se i Dejan Knežević i Mirko Banović kao novi šefovi. Knežević će rukovoditi odsjekom za droge, a Banović odsjekom za operativnu podršku.

Za rukovodioca nikšićke policije biće imenovan Tihomir Goranović, doskorašnji inspektor za unutrašnju kontrolu rada tamošnje policije.

Vlada je na sjedinci održanoj 30. maja donijela odluku da za pomoćnike direktora policije Veselina Veljovića, pored Lazovića budu Dejan Đurović, Drago Spičanović i Zoran Tomčić.

Đurović je rukovodilac Sektora za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma, Spičanović rukovodilac organizacionih jedinica za ljudske resurse, finansije i tehničku podršku, a Tomčić je na čelu Sektora specijalne policije.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.