Standard.

ponedjeljak jun 24

Dječak preminuo uprkos naporima osoblja KCCG

Dječak koji je sinoć reanimiran u podgoričkom Urgentnom centru podlegao je povredama.

196 hits

ponedjeljak jun 24

Pretresi u Plavu, Nikšiću i Rožajama: Oduzeto 15 komada oružja, municija i eksplozivne materije

Policija u Plavu i Rožajama pronašla je i zaplijenila 15 komada oružja, veću količinu municije i eksplozivne materije, saopšteno je iz Uprave policije. Kako su naveli iz UP, izvršeni su…

47 hits

ponedjeljak jun 24

FBI drži deset crnogorskih pomoraca na brodu sa kokainom

Agenti Američkog federalnog istražnog biroa (FBI) ograničili su kretanje desetorici crnogorskih državljana koji se nalaze na brodu u Filadelfiji na kojem je zaplijenjeno 16 tona kokaina. Osim četvorice uhapšenih, zabranu…

207 hits

nedjelja jun 23

Američke službe i dalje pretražuju brod na kojem je pronađeno 16 tona kokaina: Provjeravaju 6.000 kontejnera

Pripadnici američkih bezbjednosnih službi nastavili su pretrage na brodu „MSC Gajan” na kojem je, za sada, pronađeno više od 16 i po tona kokaina. Zbog toga je uhapšeno šest osoba,…

194 hits

 
 
 
 
srijeda, 12 jun 2019 08:02

Žižić i Golubović u timu Lazovića

Načelnik Centra bezbjednosti Nikšić Milorad Zižić od ponedjeljka biće šef u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije kojim rukovodi nedavno imenovani Zoran Lazović.

U timu Lazovića biće i njegov dugogodišnji saradnik iz Agencije za nacionalnu bezbjednost Duško Golubović, piše Pobjeda.

Golubović će biti u odsjeku za rješavanje teških krivičnih djela. Osim Golubovića, pominju se i Dejan Knežević i Mirko Banović kao novi šefovi. Knežević će rukovoditi odsjekom za droge, a Banović odsjekom za operativnu podršku.

Za rukovodioca nikšićke policije biće imenovan Tihomir Goranović, doskorašnji inspektor za unutrašnju kontrolu rada tamošnje policije.

Vlada je na sjedinci održanoj 30. maja donijela odluku da za pomoćnike direktora policije Veselina Veljovića, pored Lazovića budu Dejan Đurović, Drago Spičanović i Zoran Tomčić.

Đurović je rukovodilac Sektora za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma, Spičanović rukovodilac organizacionih jedinica za ljudske resurse, finansije i tehničku podršku, a Tomčić je na čelu Sektora specijalne policije.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.