Standard.

subota jul 20

Dvije osobe povrijeđene u udesu kod Drenoštice

Na magistralnom putu Podgorica- Nikšić, u mjestu Drenoštica, dogodila se sapobraćajna nesreća u kojoj su povrijeđene dvje osobe.

315 hits

subota jul 20

Ministar unutrašnjih poslova na Debelom Brijegu: Pitao sam turiste, rekli su mi rekli da su naši granično policajci profesionalni i…

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić danas je nenajavljeno obišao putni granični prijelaz Debeli Brijeg sa Republikom Hrvatskom i tom prilikom razgovarao sa našim graničnim policajcima i turistima sa namjerom da…

404 hits

subota jul 20

Istraga o ubistvu Milića: Podgorički Interpol raspisao nacionalnu potjernicu za Laličićem i Markovićem

Kancelarija Interpola u Podgorici raspisala je nacionalne potjernice za Cetinjanima Mitrom Markovićem (25) i Petrom Laličićem (21) koji su osumnjičeni za učešće u ubistvu Bogdana Milića i ranjavanje Dragana i Gorana Vušurovića i…

334 hits

subota jul 20

Saobraćajna nezgoda u Dobrim vodama, ima povrijeđenih

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 11 sati u barskom naselju Dobre vode, potvrđeno je iz OKC-a Uprave policije.

278 hits

 
 
 
 
četvrtak, 13 jun 2019 12:10

Policija rasvijetlila ubistvo Šarovića: "Nije u pitanju sukob klanova, već svađa"

Pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković saopštio je na današnjoj konferenciji za medije, da je policija rasvijetlila ubistvo Stefana Šarovića koje je počinjeno prije sedam dana u Herceg Novom. Baković je kazao da su za ubistvo osumnjičeni Novljanin N.I. (Nikola Ivović) i bosanski državljanin D.Š. (Dušan Šilj).

Kao motiv ubistva naveo je konflikt između ovih mladića, a ne sukob kriminalnih crnogorskih klanova, čime je potvrđeno pisanje Standarda.

Protiv Dušana Šilja i Nikole Ivovića podnijeta je krivična prijava, a u svojstvu svjedoka saslušano je više lica i obavljeno je nekoliko vještačenja. Pomoćnik UP kazao je da su oni imali ulogu saizvršioca u izvršenju krivičnog djela. Na pitanje novinara ko je ubica, odnosno ko je imao kakvu ulogu u toj brutalnoj egezekuciji u Đenovićima, nije se moglo znati dati više detalja.

Za osumnjičenima je raspisana potjernica i za njima se intenzivno traga. A o kakvom je tačno sukobu riječ, Baković nije mogao reći, zbog, kako je objasnio, daljeg toka istrage. Ipak, Baković je kazao da su oni pripadali jednom od crnogorskih kriminalnih klanova, ali, opet zbog daljeg toga istrage, nije mogao otkriti i kojem. 

Portparolka državna tužiteljka u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici Lepa Medenica istakla je da je DNK vještačenje dovelo do otkrivanja osumnjičenih.

Baković je na današnjoj konferencije kazao i da su od 15 ubistava u prošloj godini rasvijetlili 11.

Standard je ranije objavio da su Novljanin Nikola Nino Ivović i bosanski državaljnin Dušan Šilj, označeni kao učesnici brutalnog ubistva Stefana Šarovića (31), koji je likvidiran u dvorištu vile "Akacija hil" u kojoj je živio,saznaje Standard iz vrha Uprave policije.

 

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 13 jun 2019 13:04

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.