Standard.

utorak jul 23

Po nalogu SDT-a: Vođama škaljaraca oduzimaju kuću i stan

Specijalno državno tužilaštvo pokrenulo je niz istražnih radnji kako bi ispitalo porijeklo nekretnina i novca u vlasništvu Igora Vukotića i Igora Dedovića, koje su bezbjednosne službe označile kao vođe “škaljarskog…

181 hits

ponedjeljak jul 22

Udes u Budvi: Audijem udario u betonski zid, kolene kilometarske

Saobraćajna nezgoda koja se dogodila prije sat u Budvi paralisala je saobraćaj u toj opštini. 

624 hits

ponedjeljak jul 22

Ulcinjanin iz zatvora prijetio novinaru Vijesti

Policija u Ulcinju danas je nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu protiv Sava Đurišića iz Ulcinja, zbog sumnje da je novinaru Vijesti, Samiru Adroviću, poslao prijeteće pismo. 

287 hits

ponedjeljak jul 22

Standard saznaje: Nadzorne kamere snimile osobu kako u dvorište porodice Milačić ostavlja bombu i bježi

Policija u Podgorici je danas uspješno deaktivirala improvizovanu eksplozivnu napravu koja je pronađena u dvorištu kuće Predraga Milačića u podgoričkom naselju Zagorič. Kako portal Standard sazanje, nadzorne kamere sa kuće…

2133 hits

 
 
 
 
četvrtak, 11 jul 2019 14:36

Protiv Savovića podnijet optužni predlog zbog ugrožavanja sigurnosti

Osnovno državno tužilaštvo u Beranama je Osnovnom sudu u tom grafu podnijelo optužni predlog protiv okrivljenog Aleksandra Savovića, zbog osnovane sumnje da je učinio krivično djelo – ugrožavanje sigurnosti na štetu oštećenog Igora Tomkića iz Berana. Tužilaštvo je predložilo i da se okrivljenom odredi pritvor.

Protiv Savovića podnijet optužni predlog zbog ugrožavanja sigurnosti Foto: Facebook

Podsjetimo, Savović, koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog paljenja radnje Beranca Igora Tomkića, na Instagram nalogu nedavno je emitovao snimak u kom iznosi prijetnje na račun onih koji su podržali Tomkića.

Savović uhapšen je prije dva dana zbog sumnje da je ugrozio sigurnost sugrađanina Igora Tomkića. Savović je uhapšen po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama.

Aleksanar Savović je, kako se sumnja, komentarima na društvenoj mreži Insagram ugrozio sigurnost Igora Tomkića i izazvao uznemirenje više građana koji su dali podršku Tomkiću, naveli su u Upravi policije nakon jegovog hapšenja.

"Svima ćemo da vratimo, ne znaju šta ih čeka, čeka ih krvna osveta, nijesu ni svjesni, osveta će biti strašna", "Pokaj se sotono", komentari su Savovića na snimku.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 11 jul 2019 14:44

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.