Standard.

četvrtak septembar 19

Sudija Jović advokatici Deletić: "Ne možete se koristiti pravnim trikovima, prekršili ste Etički kodeks"

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Dokazni postupak protiv navodnog vođe kavačkog klana, Kotoranina Slobodana Kašćelana i grupe koja se zajedno sa njim nalazi na optuženičkoj klupi odložen je danas u Višem sudu u Podgorici. Kako…

385 hits

četvrtak septembar 19

Bijelo Polje: Dvoje povrijeđenih u sudaru automobila

Dvije osobe lakše su porijeđene u sudaru dva automobila u bjelopoljskom prigradskom naselju Strojtenica.

290 hits

četvrtak septembar 19

Svjedok otkrio detalje ubistva studenta iz Crne Gore na Bežanijskoj kosi: "RAZBJEŽALI SMO SE ČIM JE POČELA PUCNJAVA"

"Miloš Ćeranić je izvukao pištolj i opalio u zemlju u pravcu noge Draga Božovića. Drago je počeo da beži, ali se u jednom momentu okrenuo, izvukao pištolj i pucao ka…

685 hits

četvrtak septembar 19

Tužilaštvo blokiralo imovinu bivšem komandiru

Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je finansijsku istragu protiv bivšeg komandira kotorske policije Zlatka Samardžića, koji je optužen za saradnju sa “kavačkim klanom“, piše Dan.

135 hits

 
 
 
 
četvrtak, 11 jul 2019 14:36

Protiv Savovića podnijet optužni predlog zbog ugrožavanja sigurnosti

Protiv Savovića podnijet optužni predlog zbog ugrožavanja sigurnosti Foto: Facebook

Osnovno državno tužilaštvo u Beranama je Osnovnom sudu u tom grafu podnijelo optužni predlog protiv okrivljenog Aleksandra Savovića, zbog osnovane sumnje da je učinio krivično djelo – ugrožavanje sigurnosti na štetu oštećenog Igora Tomkića iz Berana. Tužilaštvo je predložilo i da se okrivljenom odredi pritvor.

Podsjetimo, Savović, koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog paljenja radnje Beranca Igora Tomkića, na Instagram nalogu nedavno je emitovao snimak u kom iznosi prijetnje na račun onih koji su podržali Tomkića.

Savović uhapšen je prije dva dana zbog sumnje da je ugrozio sigurnost sugrađanina Igora Tomkića. Savović je uhapšen po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama.

Aleksanar Savović je, kako se sumnja, komentarima na društvenoj mreži Insagram ugrozio sigurnost Igora Tomkića i izazvao uznemirenje više građana koji su dali podršku Tomkiću, naveli su u Upravi policije nakon jegovog hapšenja.

"Svima ćemo da vratimo, ne znaju šta ih čeka, čeka ih krvna osveta, nijesu ni svjesni, osveta će biti strašna", "Pokaj se sotono", komentari su Savovića na snimku.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 11 jul 2019 14:44

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.