Standard.

utorak jul 23

Po nalogu SDT-a: Vođama škaljaraca oduzimaju kuću i stan

Specijalno državno tužilaštvo pokrenulo je niz istražnih radnji kako bi ispitalo porijeklo nekretnina i novca u vlasništvu Igora Vukotića i Igora Dedovića, koje su bezbjednosne službe označile kao vođe “škaljarskog…

250 hits

ponedjeljak jul 22

Udes u Budvi: Audijem udario u betonski zid, kolene kilometarske

Saobraćajna nezgoda koja se dogodila prije sat u Budvi paralisala je saobraćaj u toj opštini. 

708 hits

ponedjeljak jul 22

Ulcinjanin iz zatvora prijetio novinaru Vijesti

Policija u Ulcinju danas je nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu protiv Sava Đurišića iz Ulcinja, zbog sumnje da je novinaru Vijesti, Samiru Adroviću, poslao prijeteće pismo. 

349 hits

ponedjeljak jul 22

Standard saznaje: Nadzorne kamere snimile osobu kako u dvorište porodice Milačić ostavlja bombu i bježi

Policija u Podgorici je danas uspješno deaktivirala improvizovanu eksplozivnu napravu koja je pronađena u dvorištu kuće Predraga Milačića u podgoričkom naselju Zagorič. Kako portal Standard sazanje, nadzorne kamere sa kuće…

2226 hits

 
 
 
 
petak, 12 jul 2019 10:18

Aleksandru Savoviću pritvor do 30 dana

Rješenjem vanraspravnog krivičnog vijeća Osnovnog suda u Beranama okrivljenom Aleksandru Savoviću određen je pritvor do 30 dana, zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i posebnih okolnosti ukazuju da će dovršiti pokušano krivično djelo ili izvršiti krivično djelo kojim prijeti ili ga ponoviti, saopšteno je iz Osnovnog suda u Beranama.

Aleksandru Savoviću pritvor do 30 dana Foto: Facebook

''Osnovnom sudu u Beranama dana 11.07.2019. godine dostavljen je optužni predlog Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama Kt.br.170/2019 od 10. jula 2019. godine, kojim je okrivljenom Savović Aleksandru, iz Berana, stavljeno na teret krivično djelo ugrožavanje sigurnosti iz čl.168. st.1. u vezi čl.42. a Krivičnog Zakonika Crne Gore, sa predlogom za određivanje pritvora'', navedeno je u saopštenju, prenosi Antena M.

Protiv ovog rješenja može se izjaviti žalba Višem sudu u Bijelom Polju u roku od tri dana od dana prijema prepisa rješenja.

Podjsetimo, Aleksandar Savović koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog paljenja radnje Beranca Igora Tomkića na Instagram profilu emitovao je snimak u kom iznosi prijetnje na račun onih koji su podržali Tomkića.

"Svima ćemo da vratimo, ne znaju šta ih čeka, čeka ih krvna osveta, nijesu ni svjesni, osveta će biti strašna", govori Savković na snimku.

"Pokaj se sotono", dodaje on nakon čega se čuje smijeh.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.