Standard.

ponedjeljak januar 20

ANALIZA STANDARDA: Djeca svjedoci ubilačke histerije, Škaljarske vođe stradale, kavčani svi na broju i na slobodi

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Tri nedužna djeteta sinoć su iz neposredne blizine gledala surovu scenu - kada su četvorica maskiranih muškaraca opkolili njihov sto i sasuli više od 20 projektila u njihovog oca i…

1471 hits

ponedjeljak januar 20

Nikšić: Dvije eksplozije odjeknule kod porodične kuće Željka Jakića

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Nepoznati počinioci bacilli su sinoć u 23.57 sati dvije eksplozivne naprave na porodičnu kuću Željka Jakića u Ulici II Dalmatinske u Nikšiću, saznaje nezvanično portal Standard iz policije.

1131 hits

ponedjeljak januar 20

Veljović: Crna Gora dostigla zavidan nivo sigurnosti i bezbjednosti svih građana, turista i investitora

Crna Gora dostigla je zavidan nivo sigurnosti i bezbjednosti svih građana, turista i investitora, saopšteno je na Tviter nalogu Uprave policije.

126 hits

ponedjeljak januar 20

Rat crnogorskih klanova odnio više od 40 života: Zločini naočigled djece i žena na ulicama, u restoranima, u ZIKS-u

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Rat između dva ozloglašena kotorska klana, kavačkog i škaljarskog, još ne jenjava. Dokaz za to je i sinoćnja likvidacija dva visoko rangirana člana "škaljarskog klana" Stevana Stamatovića i Igora Dedovića.…

406 hits

 
 
 
 
petak, 12 jul 2019 13:36

Funkcioneri DF-a optuženi za nasilničko ponašanje: Oštećeni ne žele da slušaju završne riječi

Arhiva Arhiva Foto: RTCG

Suđenje optuženima za nasilničko ponašanje, funkcionerima Demokratskog fronta - Milanu Kneževiću, Milutinu Đukanoviću, Marini Jočić i Branku Raduloviću odloženo je danas na zahtjev jednog od branilaca, advokata Dražena Medojevića, koji zbog ranije zakazanog ljekarskog pregleda nije mogao da pristupi ročištu. U podgoričkom Osnovnom sudu danas su trebale da budu saopštene završne riječi, ali je sutkinja Željka Jovović suđenje pomjerila za 23. septembar.

Podsjetimo, funkcioneri DF-a su optuženi su da su 15. februara 2017.godine, kada je Administrativni odbor odlučivao o ukidanju imuniteta poslanicima Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, u holu Skupštine nasrtali na članove DPS Miodraga Vukovića, Luiđa Škrelju, Aleksandru Vuković i Miodraga Radunovića. Oni su tog dana, prema navodima optužnice koju zastupa tužiteljka Romina Vlahović,vrijeđali i nasrtali na poslanike DPS-a.

Kako se dodaje, teži incident spriječilo je skupštinsko obezbjeđenje.

Radulović je tada htio je tada fizički da se obračuna sa poslanikom Miodragom Radunovićem uhvativši ga za vrat, a Milan Knežević se unio u lice Miodragu Vukoviću.

Đukanović uputio je teške riječi Škrelji na nacionalnoj osnovi, a Marina Jočić u jednom od hodnika ošamarila je Aleksandru Vuković, što nijesu snimile kamere, navodi se u optužnici.

Punomoćnica oštećenih, advokatica Ivana Durković, kazala je danas da oštećeni neće doći na ročište za iznošenje završnih riječi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 12 jul 2019 14:00

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.