Standard.

utorak jul 23

Po nalogu SDT-a: Vođama škaljaraca oduzimaju kuću i stan

Specijalno državno tužilaštvo pokrenulo je niz istražnih radnji kako bi ispitalo porijeklo nekretnina i novca u vlasništvu Igora Vukotića i Igora Dedovića, koje su bezbjednosne službe označile kao vođe “škaljarskog…

254 hits

ponedjeljak jul 22

Udes u Budvi: Audijem udario u betonski zid, kolene kilometarske

Saobraćajna nezgoda koja se dogodila prije sat u Budvi paralisala je saobraćaj u toj opštini. 

712 hits

ponedjeljak jul 22

Ulcinjanin iz zatvora prijetio novinaru Vijesti

Policija u Ulcinju danas je nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu protiv Sava Đurišića iz Ulcinja, zbog sumnje da je novinaru Vijesti, Samiru Adroviću, poslao prijeteće pismo. 

353 hits

ponedjeljak jul 22

Standard saznaje: Nadzorne kamere snimile osobu kako u dvorište porodice Milačić ostavlja bombu i bježi

Policija u Podgorici je danas uspješno deaktivirala improvizovanu eksplozivnu napravu koja je pronađena u dvorištu kuće Predraga Milačića u podgoričkom naselju Zagorič. Kako portal Standard sazanje, nadzorne kamere sa kuće…

2232 hits

 
 
 
 
petak, 12 jul 2019 13:36

Funkcioneri DF-a optuženi za nasilničko ponašanje: Oštećeni ne žele da slušaju završne riječi

Suđenje optuženima za nasilničko ponašanje, funkcionerima Demokratskog fronta - Milanu Kneževiću, Milutinu Đukanoviću, Marini Jočić i Branku Raduloviću odloženo je danas na zahtjev jednog od branilaca, advokata Dražena Medojevića, koji zbog ranije zakazanog ljekarskog pregleda nije mogao da pristupi ročištu. U podgoričkom Osnovnom sudu danas su trebale da budu saopštene završne riječi, ali je sutkinja Željka Jovović suđenje pomjerila za 23. septembar.

Arhiva Arhiva Foto: RTCG

Podsjetimo, funkcioneri DF-a su optuženi su da su 15. februara 2017.godine, kada je Administrativni odbor odlučivao o ukidanju imuniteta poslanicima Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, u holu Skupštine nasrtali na članove DPS Miodraga Vukovića, Luiđa Škrelju, Aleksandru Vuković i Miodraga Radunovića. Oni su tog dana, prema navodima optužnice koju zastupa tužiteljka Romina Vlahović,vrijeđali i nasrtali na poslanike DPS-a.

Kako se dodaje, teži incident spriječilo je skupštinsko obezbjeđenje.

Radulović je tada htio je tada fizički da se obračuna sa poslanikom Miodragom Radunovićem uhvativši ga za vrat, a Milan Knežević se unio u lice Miodragu Vukoviću.

Đukanović uputio je teške riječi Škrelji na nacionalnoj osnovi, a Marina Jočić u jednom od hodnika ošamarila je Aleksandru Vuković, što nijesu snimile kamere, navodi se u optužnici.

Punomoćnica oštećenih, advokatica Ivana Durković, kazala je danas da oštećeni neće doći na ročište za iznošenje završnih riječi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 12 jul 2019 14:00

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.