Standard.

ponedjeljak januar 20

ANALIZA STANDARDA: Djeca svjedoci ubilačke histerije, Škaljarske vođe stradale, kavčani svi na broju i na slobodi

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Tri nedužna djeteta sinoć su iz neposredne blizine gledala surovu scenu - kada su četvorica maskiranih muškaraca opkolili njihov sto i sasuli više od 20 projektila u njihovog oca i…

1473 hits

ponedjeljak januar 20

Nikšić: Dvije eksplozije odjeknule kod porodične kuće Željka Jakića

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Nepoznati počinioci bacilli su sinoć u 23.57 sati dvije eksplozivne naprave na porodičnu kuću Željka Jakića u Ulici II Dalmatinske u Nikšiću, saznaje nezvanično portal Standard iz policije.

1133 hits

ponedjeljak januar 20

Veljović: Crna Gora dostigla zavidan nivo sigurnosti i bezbjednosti svih građana, turista i investitora

Crna Gora dostigla je zavidan nivo sigurnosti i bezbjednosti svih građana, turista i investitora, saopšteno je na Tviter nalogu Uprave policije.

126 hits

ponedjeljak januar 20

Rat crnogorskih klanova odnio više od 40 života: Zločini naočigled djece i žena na ulicama, u restoranima, u ZIKS-u

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Rat između dva ozloglašena kotorska klana, kavačkog i škaljarskog, još ne jenjava. Dokaz za to je i sinoćnja likvidacija dva visoko rangirana člana "škaljarskog klana" Stevana Stamatovića i Igora Dedovića.…

407 hits

 
 
 
 
petak, 12 jul 2019 14:24

Nikšić: Pretresom stanova i vozila pronađeno oružje, municija i minsko – eksplozivna sredstva

Policijski službenici CB Nikšić su, kontrolišući vozilo „Citroen C5“ kojim je upravljalo bezbjednosno interesantno lice V.B. (37), sa unutrašnje strane u prednjim desnim vratima pronašli pištolj „Glock“ sa okvirom i 16 komada municije, kao i još jedan okvir sa 12 metaka istog kalibra. Kako je saopšteno iz Uprave policije, na podu ispred sjedišta suvozača pronađena metalna cijev dužine 50 cm, a iza suvozačevog sjedišta je pronađena i sjekira.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Nikšiću. Shodno izjašnjenju tužioca, protiv V.B. je podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Nikšićka policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.Ć. (69) iz Nikšića i tom prilikom su pronašli i oduzeli: lovački karabin M-48, lovačku pušku marke „Hamerles“ cal. 16 mm, 28 komada puščanih metaka nepoznatog kalibra, električnu kapislu, bajonet i okvir od pištolja.

Takođe, izvšren je pretres prostorija koje koristi B.Z. (43) iz Nikšića. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli: 35 usporivača za miniranje, 24 komada DK kapisle, tri svežnja sporogorećeg štapina, minerska kliješta, dva noža na rasklapanje i minersku torbicu. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac. 

Oružje, municija i drugi predmeti biće predmet vještačenja, zaključuje se u saopštenju.

Posljednji put izmijenjeno petak, 12 jul 2019 14:29

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.