Standard.

nedjelja decembar 15

Novi detalji nesreće na Brajićima: Umjesto na utakmicu završili u ambis, auto smrskano na dnu provalije, mladići nađeni na stijenama

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Dvojica mrtvih mladića, dvojica u kritičnom stanju, jedan na ortopediji - za sada je tragičan bilans teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u mjestu Brajici na putnom pravcu Cetinje-Budva između…

2003 hits

nedjelja decembar 15

Policajac ranjen u Igalu, osumnjičeni uhapšeni nakon obračuna sa policijom

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Tri osobe su uhapšene zbog ranjavanja graničnog policajca M.L. u Igalu.

478 hits

nedjelja decembar 15

Brajići: Automobil sletio u provaliju, dvije osobe poginule, tri povrijeđene

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 11 sati desila kod tunela na Brajićima poginuli su M.L. i M.B, a povrijeđeni J.B. (1999), D.B. (1999) i I.J. (2001),.

1908 hits

nedjelja decembar 15

Zeković: Suočavanje s prošlošću presudno za političku i institucionalnu obnovu Srbije

Naznake da iza ubistva mladića u kafiću Panda u Peći, 1999. godine, stoje pripadnici državne bezbjednosti Srbije, predstavlja, u regionalnom okviru, najreprezentativniji primjer potpune kompromitacije srpske bezbjedno-obavještajne zajednice, saopštio je…

147 hits

nedjelja decembar 15

Ruski državljanin ranjen nožem u Budvi: Posvađao se sa taksistom oko visine računa

U budvanskom naselju Bijeli do sinoć oko 21 sat došlo je do tuče u kojoj je povrijeđen ruski državljanin, javlja RTV Budva.

374 hits

 
 
 
 
petak, 12 jul 2019 14:24

Nikšić: Pretresom stanova i vozila pronađeno oružje, municija i minsko – eksplozivna sredstva

Policijski službenici CB Nikšić su, kontrolišući vozilo „Citroen C5“ kojim je upravljalo bezbjednosno interesantno lice V.B. (37), sa unutrašnje strane u prednjim desnim vratima pronašli pištolj „Glock“ sa okvirom i 16 komada municije, kao i još jedan okvir sa 12 metaka istog kalibra. Kako je saopšteno iz Uprave policije, na podu ispred sjedišta suvozača pronađena metalna cijev dužine 50 cm, a iza suvozačevog sjedišta je pronađena i sjekira.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Nikšiću. Shodno izjašnjenju tužioca, protiv V.B. je podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Nikšićka policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.Ć. (69) iz Nikšića i tom prilikom su pronašli i oduzeli: lovački karabin M-48, lovačku pušku marke „Hamerles“ cal. 16 mm, 28 komada puščanih metaka nepoznatog kalibra, električnu kapislu, bajonet i okvir od pištolja.

Takođe, izvšren je pretres prostorija koje koristi B.Z. (43) iz Nikšića. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli: 35 usporivača za miniranje, 24 komada DK kapisle, tri svežnja sporogorećeg štapina, minerska kliješta, dva noža na rasklapanje i minersku torbicu. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac. 

Oružje, municija i drugi predmeti biće predmet vještačenja, zaključuje se u saopštenju.

Posljednji put izmijenjeno petak, 12 jul 2019 14:29

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.