Standard.

utorak jul 23

Po nalogu SDT-a: Vođama škaljaraca oduzimaju kuću i stan

Specijalno državno tužilaštvo pokrenulo je niz istražnih radnji kako bi ispitalo porijeklo nekretnina i novca u vlasništvu Igora Vukotića i Igora Dedovića, koje su bezbjednosne službe označile kao vođe “škaljarskog…

254 hits

ponedjeljak jul 22

Udes u Budvi: Audijem udario u betonski zid, kolene kilometarske

Saobraćajna nezgoda koja se dogodila prije sat u Budvi paralisala je saobraćaj u toj opštini. 

712 hits

ponedjeljak jul 22

Ulcinjanin iz zatvora prijetio novinaru Vijesti

Policija u Ulcinju danas je nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu protiv Sava Đurišića iz Ulcinja, zbog sumnje da je novinaru Vijesti, Samiru Adroviću, poslao prijeteće pismo. 

353 hits

ponedjeljak jul 22

Standard saznaje: Nadzorne kamere snimile osobu kako u dvorište porodice Milačić ostavlja bombu i bježi

Policija u Podgorici je danas uspješno deaktivirala improvizovanu eksplozivnu napravu koja je pronađena u dvorištu kuće Predraga Milačića u podgoričkom naselju Zagorič. Kako portal Standard sazanje, nadzorne kamere sa kuće…

2233 hits

 
 
 
 
petak, 12 jul 2019 14:24

Nikšić: Pretresom stanova i vozila pronađeno oružje, municija i minsko – eksplozivna sredstva

Policijski službenici CB Nikšić su, kontrolišući vozilo „Citroen C5“ kojim je upravljalo bezbjednosno interesantno lice V.B. (37), sa unutrašnje strane u prednjim desnim vratima pronašli pištolj „Glock“ sa okvirom i 16 komada municije, kao i još jedan okvir sa 12 metaka istog kalibra. Kako je saopšteno iz Uprave policije, na podu ispred sjedišta suvozača pronađena metalna cijev dužine 50 cm, a iza suvozačevog sjedišta je pronađena i sjekira.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Nikšiću. Shodno izjašnjenju tužioca, protiv V.B. je podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Nikšićka policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.Ć. (69) iz Nikšića i tom prilikom su pronašli i oduzeli: lovački karabin M-48, lovačku pušku marke „Hamerles“ cal. 16 mm, 28 komada puščanih metaka nepoznatog kalibra, električnu kapislu, bajonet i okvir od pištolja.

Takođe, izvšren je pretres prostorija koje koristi B.Z. (43) iz Nikšića. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli: 35 usporivača za miniranje, 24 komada DK kapisle, tri svežnja sporogorećeg štapina, minerska kliješta, dva noža na rasklapanje i minersku torbicu. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac. 

Oružje, municija i drugi predmeti biće predmet vještačenja, zaključuje se u saopštenju.

Posljednji put izmijenjeno petak, 12 jul 2019 14:29

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.