Standard.

subota januar 25

Tuzanin pucao Albancu u glavu pa zakopao oružje: Ubio ga u smještaju pa tijelo prebacio u selu Vuljaj

Podgorika policija uhapsila je P.J. (56) iz Tuzi, zbog sumnje da je u iznajmljenom smještaju ubio albanskog državljanina G.E. (39), saznaje portal Standard.

1815 hits

subota januar 25

Vasko Gazivoda nožem uboo Milovana Popovića na Koniku: Uhapšen Podgoričanin

Podgorička policija uhapsila je Vaska Gazivodu (37) zbog pokušaja ubistva Milovana Popovića ispred Doma zdravlja na Koniku, saznaje portal Standard.

1574 hits

subota januar 25

Saobraćajna nezgoda na putu Podgorica - Kolašin: Četvoro povrijeđenih u sudaru automobila i autobusa

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u mjestu Crkvine na magistalnom putu Podgorica-Kolašin, povrijeđene su četiri osobe, saopšteno je portalu Standard iz OKC-a Uprave policije.

1232 hits

subota januar 25

Saslušan Podgoričanin: Crtao grafit sa trobojkom, pa izjavio da mu je to u snu tražio djed sa obližnjeg groblja

Podgorička policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv D.V. (38) jer je sinoć oko 23 sata na trafo-stanici preko puta svoje kuće nacrtao trobojku sa sprejom, saznaje portal Standard.

1711 hits

 
 
 
 
četvrtak, 18 jul 2019 09:45

Nikšićanka opet nije svjedočila, Zeković: "Moja supruga je sama, nema kome da ostavi bebu"

Sa lica mjesta Sa lica mjesta Foto: Pobjeda

Nikšićanka Aleksandra Zeković ni danas se nije pojavila da svjedoči o pokušaju ubistva njenog supruga Radojice, za šta se tereti navodna grupa odbjeglog Stevana Stamatovića. Na optuženičkoj klupi nalaze se i Milan Lješnjak, Đorđe Božović, Aleksandar Bojović, Dejan Deletić i Stefan Balević, a prema optužnici SDT-a upravo je Stamatović na čelu kriminalne organizacije. Njega crnogorska policija dovodi u vezu sa škaljarskim klanom.

Sutkinja Ana Vuković upitala je Zekovića šta se dešava sa njegovom suprugom i zašto nije pristupila današnjem pretresu.

Zeković, koji je na današenje suđenje dovezen iz ZIKS-a, kazao je da je Aleksandra samohrana majka koja nema gdje da ostavi djecu.

"Ja sam Vam prethodno objasnio našu porodičnu situaciju, da ona ima 1001 obavezu. Nema kome da ostavi bebu, ne može nikako da dođe. Ona ne bježi od toga, predložio sam kod tužioca da se sasluša na adresi gjde živi", rekao je Zeković.

Sutkinja Vuković kazala je da će se Aleksandri Zeković ponovo uručiti poziv, pa je naredno suđenje zakazala za 19. septembar.

Podsjetimo, optuženi Lješnjak je ranije priznao da je podmetnuo eksploziv pod automobil za koji se kasnije utvrdilo da je u vlasništvu Radojice Zekovića, ali kako je kazao, nije imao namjeru da nekog ubije već samo da zapali auto. Policija je u maju 2017. spriječila ovu akciju i tada je na licu mjesta uhapšen Deletić, a Lješnjak je pobjegao.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 18 jul 2019 13:24

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.