Standard.

petak avgust 23

Sud u Beogradu: Lakić u pritvoru zbog mogućnosti skrivanja i ometanja postupka izručenja

Viši sud u Beogradu odgovorio je danas na pitanja portala Standard tvrdeći da je Dejanu Lakiću određen pritvor zbog mogućnosti skrivanja i ometanja postupka izručenja.

240 hits

petak avgust 23

Bajčeta pušten nakon saslušanja: Šarićevom tjelohranitelju zabranjeno napuštanje stana i sastajanje sa svjedocima

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Sudija za istragu kotorskog suda Špiro Pavićević odbio je nakon saslušanja prijedlog ODT-a za određivanje pritvora i pustio Podgoričanina Vladimira Bajčetu da se u daljem postupku brani sa slobode, saznaje…

1090 hits

petak avgust 23

Plav: Uhapšen osumnjičeni za porodično nasilje, određeno mu zadržavanje do 30 dana 

Plavska policija uhapsila je  D.S. (32) osumnjičenog da je 16. avgusta u prostorijama Hitne medicinske pomoći pretukao svoju suprugu O.C. (40) iz Sjedinjenih Američkih Država osumnjičenog , saopšteno je iz Uprave policije. Njemu je,…

181 hits

petak avgust 23

Šarićev tjelohranitelj negirao da je prijetio Tivćaninu: Hapšenje Bajčete nema veze sa akcijom "Manjifiko"

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Podgoričanin Vladimir Bajčeta priveden je juče u Tivtu, međutim njegovo hapšenje nema veze sa akcijom "Manjifiko", u kojoj je zbog međunarodnog krijumčarenja droge uhapšeno sedam osoba. Kako saznaje portal Standard,…

710 hits

 
 
 
 
četvrtak, 18 jul 2019 09:45

Nikšićanka opet nije svjedočila, Zeković: "Moja supruga je sama, nema kome da ostavi bebu"

Sa lica mjesta Sa lica mjesta Foto: Pobjeda

Nikšićanka Aleksandra Zeković ni danas se nije pojavila da svjedoči o pokušaju ubistva njenog supruga Radojice, za šta se tereti navodna grupa odbjeglog Stevana Stamatovića. Na optuženičkoj klupi nalaze se i Milan Lješnjak, Đorđe Božović, Aleksandar Bojović, Dejan Deletić i Stefan Balević, a prema optužnici SDT-a upravo je Stamatović na čelu kriminalne organizacije. Njega crnogorska policija dovodi u vezu sa škaljarskim klanom.

Sutkinja Ana Vuković upitala je Zekovića šta se dešava sa njegovom suprugom i zašto nije pristupila današnjem pretresu.

Zeković, koji je na današenje suđenje dovezen iz ZIKS-a, kazao je da je Aleksandra samohrana majka koja nema gdje da ostavi djecu.

"Ja sam Vam prethodno objasnio našu porodičnu situaciju, da ona ima 1001 obavezu. Nema kome da ostavi bebu, ne može nikako da dođe. Ona ne bježi od toga, predložio sam kod tužioca da se sasluša na adresi gjde živi", rekao je Zeković.

Sutkinja Vuković kazala je da će se Aleksandri Zeković ponovo uručiti poziv, pa je naredno suđenje zakazala za 19. septembar.

Podsjetimo, optuženi Lješnjak je ranije priznao da je podmetnuo eksploziv pod automobil za koji se kasnije utvrdilo da je u vlasništvu Radojice Zekovića, ali kako je kazao, nije imao namjeru da nekog ubije već samo da zapali auto. Policija je u maju 2017. spriječila ovu akciju i tada je na licu mjesta uhapšen Deletić, a Lješnjak je pobjegao.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 18 jul 2019 13:24

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.