Standard.

subota avgust 17

Težak udes ispred Sozine: Poginula jedna osoba, tri povrijeđene

Objavljeno u: Hronika

by Samir

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila izmedju tunela Sozina i Raš poginula je bosanska državljanka, a najmanje tri osobe su povrijeđene, saopšteno je Standardu iz OKC-a Uprave policije. Udes se…

122 hits

subota avgust 17

Za 24 sata 28 saobraćajnih nezgoda: Putevi odnijeli dva života, 17 osoba povrijeđeno

Objavljeno u: Hronika

by Samir

U Crnoj Gori, u protekla 24 sata, dogodilo se 28 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dvije osobe poginule, teže je povrijeđeno devet, a lakše osam osoba, saopšteno je iz Uprave…

31 hits

subota avgust 17

VDT: Nikčević odgovara samo prekršajno

Objavljeno u: Hronika

by Samir

Više državno tužilaštvo u Podgorici utvrdilo je da nema elemenata krivične odgovornosti prve savjetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari Mirne Nikčević.

11 hits

subota avgust 17

Vujačić: Nijesam član ni jednog klana

Objavljeno u: Hronika

by Samir

Marjan Vujačić (34) iz Golubovaca, koji je uhapšen 12. jula u Novom Sadu zbog ubistva Jugoslava Cvetanovića, a kasnije je osumnjičen za još tri likvidacije, tvrdi da nije počinio zločine.

62 hits

 
 
 
 
četvrtak, 18 jul 2019 12:57

MUP ponovo nije dostavio dokumentaciju oko Marovićevog "poršea": Kako je Miloš kupio skupocjeno auto?

MUP ponovo nije dostavio dokumentaciju oko Marovićevog "poršea": Kako je Miloš kupio skupocjeno auto? Foto: Dnevne novine

Ministarstvo unutrašnjih poslova ponovo nije odgovorilo na pismeni dopis Višeg suda u Podgorici kojim se traži dostava dokumentacije vezane za registraciju putničkog vozila marke "porshe cayenne" u vlasništvu Miloša Marovića, kazao je danas predsjednik vijeća Boris Savić. S obzirom da je izvođenje tog dokaza važno, sudija je odložio suđenje za 3. septembar.

Podsjetimo, Vijeće Višeg suda u Podgorici 23. maja je prihvatilo predlog Specijalnog tužilaštva da se u daljem postupku trajnog oduzimanja imovine Miloša Marovića, njegove supruge Tamare i šure Ivana Popovića od Ministarstva unutrašnjih poslova pribavi cjelokupan dosije za njegov "porše". Iz dokumentacije je trebalo da se zaključi da li je mlađi Marović automobil kupio na lizing, u kešu ili na neki treći način.

Iako su vještaci ekonomsko-finansijske struke to već tražili od MUP-a za potrebe izrade nalaza i mišljenja, uspjeli su dobiti samo da je vozilo u vlasništvu Miloša Marovića, ali ne i na koji je pribavljeno. Vještaci su na prethodnom ročištu istakli da bi pribavljanjem tog podatka rashodi Marovića bili veći nego što je navedeno u nalazu.

Miloš Marović je sin Svetozara Marovića, bivšeg visokog funkcionera DPS, koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog sumnje da je bio na čelu kriminalne grupe koja je budžet oštetila za milionske iznose. Mlađi Marović je potpisao nagodbu sa Tužilaštvom i priznao da je bio dio kriminalne grupe i pristao da odleži godinu zatvora. Tu kaznu nije odležao već je tražio da je izdržava u Srbiji jer ima njihovo državljanstvo.

Prema raspoloživim podacima, Miloš se nalazi u Beogradu, gdje je često viđen u gradu ili na nekim sportskim manifestacijama. 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.