Standard.

ponedjeljak decembar 16

FOTO: Na Welder pub bačena eksplozivna naprava, oštećeno više poslovnih prostora

Na podgorički ugostiteljski objekat "Welder pub", koji se nalazi u centru Podgorice, oko četiri sata iza ponoći, bačena je eksplozivna naprava.

315 hits

ponedjeljak decembar 16

Slučaj uznemiravane rukometašice: Vulgarnost svedena na nepristojno ponašanje

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje djece jedan je od najvećih tabua u crnogorskom društvu, a o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju u sportu vlada potpuni muk. Ne zato što je naša zajednica…

181 hits

ponedjeljak decembar 16

Podgoričanin pozajmio poznaniku vozilo pa ostao bez njega

Već skoro dva mjeseca Podgoričanin Nermin Piranić čeka da policija i tužilaštvo preduzmu zakonske mjere i vrate mu vozilo „mercedes E 200 CDI“, koje mu je otuđeno u Nikšiću, piše Dan.  

154 hits

ponedjeljak decembar 16

FOTO: Pogledajte koliko su oštećeni Welder pub i objekti do njega nakon eksplozije

Eksplozivna naprava veće razorne moći uništila je ulaz u podgorički ugostiteljski objekat Welder pub. Stakla su duž čitavog objekta popucala, a od jačine eksplozije oštećen je i ulaz u poslovni…

263 hits

 
 
 
 
četvrtak, 18 jul 2019 12:57

MUP ponovo nije dostavio dokumentaciju oko Marovićevog "poršea": Kako je Miloš kupio skupocjeno auto?

MUP ponovo nije dostavio dokumentaciju oko Marovićevog "poršea": Kako je Miloš kupio skupocjeno auto? Foto: Dnevne novine

Ministarstvo unutrašnjih poslova ponovo nije odgovorilo na pismeni dopis Višeg suda u Podgorici kojim se traži dostava dokumentacije vezane za registraciju putničkog vozila marke "porshe cayenne" u vlasništvu Miloša Marovića, kazao je danas predsjednik vijeća Boris Savić. S obzirom da je izvođenje tog dokaza važno, sudija je odložio suđenje za 3. septembar.

Podsjetimo, Vijeće Višeg suda u Podgorici 23. maja je prihvatilo predlog Specijalnog tužilaštva da se u daljem postupku trajnog oduzimanja imovine Miloša Marovića, njegove supruge Tamare i šure Ivana Popovića od Ministarstva unutrašnjih poslova pribavi cjelokupan dosije za njegov "porše". Iz dokumentacije je trebalo da se zaključi da li je mlađi Marović automobil kupio na lizing, u kešu ili na neki treći način.

Iako su vještaci ekonomsko-finansijske struke to već tražili od MUP-a za potrebe izrade nalaza i mišljenja, uspjeli su dobiti samo da je vozilo u vlasništvu Miloša Marovića, ali ne i na koji je pribavljeno. Vještaci su na prethodnom ročištu istakli da bi pribavljanjem tog podatka rashodi Marovića bili veći nego što je navedeno u nalazu.

Miloš Marović je sin Svetozara Marovića, bivšeg visokog funkcionera DPS, koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog sumnje da je bio na čelu kriminalne grupe koja je budžet oštetila za milionske iznose. Mlađi Marović je potpisao nagodbu sa Tužilaštvom i priznao da je bio dio kriminalne grupe i pristao da odleži godinu zatvora. Tu kaznu nije odležao već je tražio da je izdržava u Srbiji jer ima njihovo državljanstvo.

Prema raspoloživim podacima, Miloš se nalazi u Beogradu, gdje je često viđen u gradu ili na nekim sportskim manifestacijama. 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.