Standard.

utorak januar 28

(VIDEO-FOTO) Pucnjava u Zeti: Ranjen Igor Krstović, povrede opasne po život

U pucnjavi koja se dogodila oko 15 sati u Zeti, ranjen je Podgoričanin Igor Krstović, saznaje portal Standard. 

2397 hits

utorak januar 28

U Srbiji uhapšen Budvanin Gavrilo Leković

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Postupajući po međunarodnoj potjernici koju je raspisao NCB Interpol Podgorica danas je u Srbiji je uhapšen Gavrilo Leković (40), saznaje portal Standard iz policije.

377 hits

utorak januar 28

Ko je ranjeni Igor Krstović: Poznat po brojnim krivičnim djelima, 2006. izbjegao hice

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Igor Krstović, koji je danas oko 15 sati teško ranjen u naselju Zeta od ranije je poznat policiji i važi za bezbjednosno interesantnu osobu.

1942 hits

utorak januar 28

(FOTO) Na Kakarickoj gori pronađen zapaljeni automobil

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Na Kakarickoj gori pronađen je zapaljeni automobil, a policija istražuje da li su ga koristili napadači koji su danas oko 15 sati u Zeti pucali na Igora Krstovića, nezvanično saznaje portal…

754 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 12 avgust 2019 19:37

Zet Darka Šarića osuđen u dvije države, čeka se suđenje u trećoj: Bjekstvo iz zatvora, ubistvo, droga...

Zet Darka Šarića osuđen u dvije države, čeka se suđenje u trećoj: Bjekstvo iz zatvora, ubistvo, droga... Foto: Novosti

Jovica Zindović (43) iz Pljevalja je zet narko-bosa Darka Šarića. On će, nakon suđenja u Beogradu zbog posjedovanja pola kilograma kokaina i oružja, biti izručen u Crnoj Gori, gdje je osuđen zbog ubistva, prenosi Jutarnji.hr.

Kako je otkrila policijska istraga, Zindović je tokom 2007. pod lažnim hrvatskim identitetom boravio nekoliko puta u Hrvatskoj - u više navrata je dolazio u prostorije zagrebačke policije, gde je podizao dokumente, imao je dijve prijavljene adrese na području Zagreba i Velike Gorice. 

Opštinski kazneni sud u Zagrebu Zindovića je nedavno osudio na uslovnu kaznu od 22 mjeseca zatvora.

Zindović je 2006. godine, najpre u Glini, nabavio rodni list Dragoslava P., inače državljanina BiH rođenog u Hrvatskoj. S tim rodnim listom i falsifikovanom bosanskom ličnom kartom Dragoslava P., u koju je umetnuo svoju fotografiju, u konzulatu Hrvatske u Odžaku u februaru 2007. zatražio i dobio hrvatski pasoš s imenom Dragoslava P. i svojom fotografijom. Sa tim pasošem, mjesec dana kasnije, u Zagrebu je dobio i hrvatsku ličnu kartu na ime Dragoslava P. s prebivalištem u Zagrebu. Istog dana je zatražio i zamjenu pasoša te mu je policija izdala nov na ime Dragoslava P., sada sa prebivalištem u Zagrebu.

Nakon još jedne promjene dokumenata, Zindović je 2013. uhapšen u Crnoj Gori, nakon što je brutalno likvidirao Luku Popovića.

Premda je bio osuđen na 15 godina zatvora 2015, uspio je da pobjegne iz zatvora pod još do danas nerazjašnjenim okolnostima. Naime, uprava zatvora mu je odobrila kućnu posjetu jednom teško bolesnom članu porodice te je odveden u porodičnu kuću, ali im je pobjegao.

Godinu dana kasnije uhapšen je u Beogradu, a kod njega je pronađeno pola kilograma kokaina i gomila oružja, prenosti Jutarnji.hr.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.