Standard.

utorak januar 21

Uhapšeni naoružani Srbi, pa pušteni: Ubistva škaljara u Atini povezana sa drugim sukobom koji se dogodio ranije isitog dana?

Grčka policija istražuje da li incident koji se dogodio u nedjelju u Atini, kada su uhapšena tri naoružana Srbina, ima veze sa likvidacijom Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, pripadnika škaljarskog…

392 hits

utorak januar 21

Kako je Podgoričanin Saša Radević poginuo u sudaru sa policijskim autom

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Podgoričanin Saša Radević poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko jedan sat dogodila u podgoričkom naselju Zabjelo, saznaje portal Standard.

2902 hits

utorak januar 21

Plaćene ubice pratile škaljarca mjesecima, a evo kako su ga locirale

Supruge ubijenih Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43), vođa škaljarskog klana, navodno su s djecom u Grčku stigle 25. decembra 2019. i ubice su ih od tada pratile a…

520 hits

utorak januar 21

Đinović, Ćakić i Katić vrijeđali đakona Crnogorske pravoslavne crkve: Podnešene krivične prijave

Policija u Tivtu podnijela je prekršajnu prijavu protiv Siniše Đinovića (20), Nebojiše Ćakića (20) i Nikole Katića (19) jer su vrijeđali đakona Crnogorske pravoslavne crkve N.A. i njegovu majku, saznaje…

762 hits

 
 
 
 
srijeda, 11 septembar 2019 14:45

Svjedoci na suđenju Medojeviću: "Samo smo isporučili računarsku opremu, nije bilo zloupotreba"

Suđenje jednom od lidera Demokratskog fronta Nebojši Medojeviću i njegovoj navodnoj kriminalnoj grupi koja se optužnicom Specijalnog tužilaštva tereti za pranje novca, nastavljeno je danas u Višem sudu u Podgorici saslušanjem svedoka Danijele Radunović i Nikole Jaredića. Oni su ostali su pri iskazu datom pred specijalnim tužiocem. Svjedoci su danas naveli da su tom prilikom rekli da su računarsku opremu, korišćenu za potrebe kampanje DF-a pred parlamentarne izbore 2016. godine, samo isporučili i da nije bilo nikakvih zloupotreba.

Podsjetimo, osim Medojevića, optužnicom SDTa obuhvaćen je i biznismen iz BiH Momir Nikolić i još deset lica, a njima se na teret stavlja stvaranje kriminalne organizacije sa ciljem pranja novca.

Nikoliću se sudi i za utaju poreza.

U dosadašnjem toku postupka optuženi su negirali krivicu, navodeći da je optužnica politički motivisana.

Naredno suđenje zakazano je za 18. septembar.

Na optuženičkoj klupi nalaze se i direktor Pokreta za promjene Dejan Vujisić, tehnički sekretar te partije Željko Šćepanović, članica PzP-a Iva Pavlović, član Izvršnog odbora Nove srpske demokratije Petar Drašković, Luka Radunović, sin funkcionera DF-a Slavena Radunovića, sinovac funkcionera Predraga Bulatovića, Vladislav Bulatović, predsjednik mladih DNP-a Nikola Jovanović, funkcioner Demokratske narodne partije Aleksandar Sekulić, član Glavnog odbora PzP-a Mladen Jovanović i ulični diler deviza Gordan Konatar. 

 

J.L.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.