Standard.

srijeda januar 22

Nikšić: U požaru stradala jedna osoba

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

U Nikšiću je danas u 17 i 30 sati došlo do požara u porodičnoj kući u kojem je stradao D.Đ. (90), saopšteno je Portalu Standard iz Uprave policije.

342 hits

srijeda januar 22

Presuda u Beogradu: Jovica Zindović osuđen na osam godina zatvora

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Apelacioni sud u Beogradu pravosanžno je osudio na osam godina zatvora Jovicu Zindovića iz Pljevalja.

303 hits

srijeda januar 22

(VIDEO) Ovo su prve fotografije ubica škaljaraca u Atini

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Grčki mediji objavili su prve fotografije ubica pripadnika škaljarskog klana Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, snimljene sigurnosnim kamerama ispred restorana u Atini u kom se odigrao zločin.

422 hits

srijeda januar 22

Viši sud prihvatio sporazum priznanja krivice Drešaja: Godina zatvora i 10.000 eura KCCG

U Višem sudu u Podgorici danas je prihvaćen sporazum o priznanju krivice Leona Drešaja, koji je 6. juna ispred poslastičarnice “Fantazija” u Tuzima ranio sugrađanina Franja NIkolića.

461 hits

 
 
 
 
srijeda, 11 septembar 2019 16:54

Uhapšen Jagoš Lekić, drugi osumnjičeni za bombaški napad na imovinu službenika UIKS-a

Podgorička policija uhapsila je Jagoša Lekića, koji je osumnjičen da je aktivirao ekspolozivnu napravu u dvorištu kuće Miodraga Strugara, službenika UIKS-a. Iz Uprave policije podsjećaju da je 16. avgusta uhapšen i maloljetni I.T. (17). Njemu su lisice na ruke stavljenje  zbog sumnje da je zajedno sa Lekićem aktivirao eksplozivnu naravu, 13. avgusta, koja je prouzrokovala štetu na privatnom i službenom vozilu službenika UIKS-a.

"I.T. se nalazi u Istražnom zatvoru. Intenzivnim radom policijskih službenika lociran je i drugi osumnjilčeni za ovo krivično djelo i on je danas lišen slobode", saopšteno je iz Uprave policije.

Lekić će biti uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 11 septembar 2019 17:03

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.