Standard.

srijeda januar 22

Nikšić: U požaru stradala jedna osoba

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

U Nikšiću je danas u 17 i 30 sati došlo do požara u porodičnoj kući u kojem je stradao D.Đ. (90), saopšteno je Portalu Standard iz Uprave policije.

331 hits

srijeda januar 22

Presuda u Beogradu: Jovica Zindović osuđen na osam godina zatvora

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Apelacioni sud u Beogradu pravosanžno je osudio na osam godina zatvora Jovicu Zindovića iz Pljevalja.

294 hits

srijeda januar 22

(VIDEO) Ovo su prve fotografije ubica škaljaraca u Atini

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Grčki mediji objavili su prve fotografije ubica pripadnika škaljarskog klana Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, snimljene sigurnosnim kamerama ispred restorana u Atini u kom se odigrao zločin.

413 hits

srijeda januar 22

Viši sud prihvatio sporazum priznanja krivice Drešaja: Godina zatvora i 10.000 eura KCCG

U Višem sudu u Podgorici danas je prihvaćen sporazum o priznanju krivice Leona Drešaja, koji je 6. juna ispred poslastičarnice “Fantazija” u Tuzima ranio sugrađanina Franja NIkolića.

451 hits

 
 
 
 
srijeda, 09 oktobar 2019 07:33

Seksualni manijak u "Delti" snimao djevojke ispod suknje i na nudističkim plažama

Screenshot jednog od snimaka Screenshot jednog od snimaka

Seksualni manijak vrijeba žene u kratkim suknjama, u šoping molu Delta siti, a zatim, na pokretnim stepenicima prilazi tik uz njih kako bi im snimio međunožje. Iako djeluje nevjerovatno, ovo je istina, a ovaj manijak je snimio nekoliko žena i snimke podijelio na jednom od sajtva za odrasle.

Do sada je objavio deseteine snimaka, od čega su neki iz šoping mola Delta siti, a drugi sa crnogorskih plaža, gdje je krijući snimao djevojke u kupaćim kostimima. 

Nepoznata osoba, napravila je profil na sajtu za odrase "xhamster". Username mu je "paparazzo999" i tvrdi da je muškarac iz Budve. Više informacija o njemu nema, kao ni njegove profilne fotografije.

manijak 3

Screenshot jednog od snimaka

Na snimcima, u koje je Standard imao uvid, a koje zbog zaštite privatnosti maloljetnika nećemo objaviti, vide se djevojke na pokretnim stepenicima, kojima se primiče ovaj manijak, a zatim mobilnim telefonom snima međunožje. 

manijak

Screenshot jednog od snimaka

Takođe, objavio je nekoliko snimaka pod nazivom "sa plaže" neprecizirajući o kojoj crnogorskoj plaži je riječ. Ipak, ima snimaka sa Ade Bojane, zatim nudističke plaže, ali i sa poznatog kupališta na Jazu. 

Užasavajuća je i činjenica da ženama, koje je manijak krijući snimao, nije zamagljeno lice, već se jasno vidi. 

Pored video snimaka, ovaj seksualni predator, je napravio na desetine fotografija, mahom žena sa Ade Bijane koje su gole, u toplesu ili se presvlače. 

Nekoliko foldera, sa profila ovog manijaka, su zaključani i nije moguće vidjeti ih. U jednom se nalazi album sa slikama djevojaka iz Crne Gore, a druga dva su video sadržaji. 

Zbog povreda prava na privatnost, kao i zbog zaštite maloljetnika, ni fotografije nećemo objavljivati.  

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 09 oktobar 2019 07:34

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.