Standard.

srijeda oktobar 16

Kašćelan i Marković osuđeni jer su pucali jedan na drugog: "Ovo nije pošteno, sudija"

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Slobodan Kašćelan (56) iz Kotora, osuđen je danas na dvije godine i četiri mjeseca zatvora zbog pokušaja ubistva Igora Markovića, dok je Igor Marković (45) osuđen na dvije godine zbog…

683 hits

srijeda oktobar 16

Šokantni detalji zločina u Nikšiću: Maloljetnik ubio djevojku, pa je bacio u jarak

Petnaestogodišnjem maloljetniku iz Nikšića  - B.N. koji je osumnjičen za ubistvo osamnaestogodišnje djevojke K. R., produžen je pritvor još 30 dana nakon što je Vrhovni sud potvrdio odluku Apelacionog suda. U…

581 hits

srijeda oktobar 16

Likivdacija u podne: Među okrivljenima i tinejdžer, sudiće im se iza zatvorenih vrata

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Suđenje optuženima za ubistvo Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića u lokalu „Forum“ u centru Podgorice u martu prošle godine, biće održano iza zatvorenih vrata jer je među okrivljenima i maloljetnik…

435 hits

srijeda oktobar 16

Mariji Pančić šest godina zatvora zbog pokušaja ubistva sina

Viši sud usvojio je sporazum kojim je srpska državljanka Marija Pančić, iz Bele Palanke, pristala na šest godina zatvora zbog pokušaja ubistva sedmogodišnjeg sina, potvrđeno je Pobjedi iz Višeg suda.

317 hits

 
 
 
 
srijeda, 09 oktobar 2019 07:33

Seksualni manijak u "Delti" snimao djevojke ispod suknje i na nudističkim plažama

Screenshot jednog od snimaka Screenshot jednog od snimaka

Seksualni manijak vrijeba žene u kratkim suknjama, u šoping molu Delta siti, a zatim, na pokretnim stepenicima prilazi tik uz njih kako bi im snimio međunožje. Iako djeluje nevjerovatno, ovo je istina, a ovaj manijak je snimio nekoliko žena i snimke podijelio na jednom od sajtva za odrasle.

Do sada je objavio deseteine snimaka, od čega su neki iz šoping mola Delta siti, a drugi sa crnogorskih plaža, gdje je krijući snimao djevojke u kupaćim kostimima. 

Nepoznata osoba, napravila je profil na sajtu za odrase "xhamster". Username mu je "paparazzo999" i tvrdi da je muškarac iz Budve. Više informacija o njemu nema, kao ni njegove profilne fotografije.

manijak 3

Screenshot jednog od snimaka

Na snimcima, u koje je Standard imao uvid, a koje zbog zaštite privatnosti maloljetnika nećemo objaviti, vide se djevojke na pokretnim stepenicima, kojima se primiče ovaj manijak, a zatim mobilnim telefonom snima međunožje. 

manijak

Screenshot jednog od snimaka

Takođe, objavio je nekoliko snimaka pod nazivom "sa plaže" neprecizirajući o kojoj crnogorskoj plaži je riječ. Ipak, ima snimaka sa Ade Bojane, zatim nudističke plaže, ali i sa poznatog kupališta na Jazu. 

Užasavajuća je i činjenica da ženama, koje je manijak krijući snimao, nije zamagljeno lice, već se jasno vidi. 

Pored video snimaka, ovaj seksualni predator, je napravio na desetine fotografija, mahom žena sa Ade Bijane koje su gole, u toplesu ili se presvlače. 

Nekoliko foldera, sa profila ovog manijaka, su zaključani i nije moguće vidjeti ih. U jednom se nalazi album sa slikama djevojaka iz Crne Gore, a druga dva su video sadržaji. 

Zbog povreda prava na privatnost, kao i zbog zaštite maloljetnika, ni fotografije nećemo objavljivati.  

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 09 oktobar 2019 07:34

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.