Standard.

nedjelja decembar 08

Ubijen lovac Selimir Jurišević u Bijelom Polju

Član lovačke organizacije „Bijelo Polje“ Selimir Jurišević(43) smrtno je stradao danas oko 14 časova tokom lova, saznaje portal Standard.

4395 hits

subota decembar 07

Pas izujedao dječaka - operisan i van životne opasnosti

Objavljeno u: Hronika

by Samir

Desetogodišnji dječak iz Podgorice teško je povrijeđen kada je preksinoć na njega u podgoričkom naselju Masline nasrnuo pas belgijski ovčar malinoa. Prema saznanjima Dana, dječak, čiji je identitet poznat redakciji,…

1021 hits

subota decembar 07

Uhapšen vozač u Herceg Novom: Vozio pijan, pa udario dva pješaka

Objavljeno u: Hronika

by Samir

Policija je sinoć u Herceg Novom uhapsila vozača Đ.D. koji je vozio pijan oborio dva pješaka, od kojih je jedan zadobio teške, a drugi lake tjelesne povrede.

751 hits

nedjelja decembar 08

Nalazi DNK vode do Marjana Vujačića: Jedan trag na zidu mračnog haustora razotkrio ko stoji iza četiri likvidacije

Objavljeno u: Hronika

by Samir

DNK vještačenje tragova sa mjesta gdje je ubijen Jugoslav Cvetanović, rođeni brat ubice Nikole Bojovića, ukazalo je da je član škaljarskog klana Marjan Vujačić bio na mjestu zločina, saznaje "Blic".

671 hits

 
 
 
 
srijeda, 09 oktobar 2019 12:52

Ubistvo košarkaša na Cetinju: "Vasilije mi je rekao da ga policija pritiska da kaže nešto u vezi mog brata"

Ljubo Jovanović Ljubo Jovanović

Suđenje Aleksandru Konataru, optuženom da je prilikom pljačke kladionice “Lutrije Crne Gore“ u Cetinju, ubio košarkaša Ljuba Jovanovića 2011. godine nastavljeno je danas u Višem sudu u Podgorici.

Pored Konatara, optužbom je obuhvaćen i Nikola Vuletić, koji se ne sumnjiči za ubistvo već za razbojništvo. 

Danas su svjedočili Mirko i Ratko Vuletić, braća okrivljenog Vuletića, koji su izjavili da je njhov brat od 2006, otišao iz Crne Gore u Španiju, zaposlio se i formirao porodicu. Sudija ih je pitao kakvu boju očiju ima njihov brat. Mirko je kazao da su tamno zelene, a Ratko da Nikola ima svijetlo zelene oči.

Moj brat Nikola je otišao da radi u Alikante u Španiji, na građevinu kod istog gazde, kako tada tako i danas. Oženio se djevojkom iz Cetinja, imaju troje djece. Došao je na Cetinje 12. decembra 2017., sa porodicom, a vratio se u Španiju na Božić 2018. Nikola me uvijek zvao mobilnim telefonom povremeno kao i majku, ili sa govornice, iz Alikantea. Kada je došao u Cetinje 2017., nije imao mobilni telefon, već je koristio od supruge Jelene. Ponekad bi iz Španije poslao po 50, a nekada i 100 eura, majci i ocu, i bratu starijem koji je nezaposlen”, ispričao je Mirko Vuletić.

Sudu je juče ispričao i svoj susret sa Vasilijem Todorovićem, koji je svjedočio u ovom procesu.

Došao je kod mene u prodavnicu gdje radim na Cetinje. Bilo je to u februaru 2019. godine. Rekao mi je da ga policija pritiska da kaže nešto u vezi mojeg brata, i ako bude šta od toga, da će on to već sljedeći dan demantovati u novine. Ova muka nas je snašla i ova priča već godinu i dva mjeseca, ne bih želio nikome. Spreman sam da se suočim sa Todorovićem, kao i da pođem na poligraf”, ispričao je Mirko Vuletić.

Njegovu priču, kada je Nikola otišao u Španiju i kada se vratio na Cetinje, potvrdio je i Ratko Vuletić.

Advokat Boris Marinović, branilac Konatara, primijetio je da je ovim svjedočenjem potvrđeno da do susreta nije došlo između Todorovića i Vuletića.

Tužilac, advokati odbrane, punomoćnici porodice Jovanović i predstavnik oštećene porodice, nisu imali primjedbi.

Suđenje se nastavlja 20. novembra.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 09 oktobar 2019 15:10

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.