Standard.

petak novembar 22

(FOTO) Milošević tvrdi da nije kriv za ubistvo Kruščića i ranjavanje Olivere Lakić!

Mario Milošević na saslušanju pred VDT-om nije htio da odgovara ni na čija pitanja, ali je u cjelosti negirao krivicu, kazao je u izjavi za Standard advokat Damir Lekić, koji je punomoćnik…

426 hits

petak novembar 22

Carinicima i saradnicima sudi se za šverc cigareta i štetu od 44 miliona eura

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Početak suđenja dvadesettročlanoj grupi koja se, kako se sumnja, bavila švercom cigareta i oštetila državnu kasu za 44 miliona eura, odgođeno je danas u Višem sudu. Sutkinja Ana Vuković suđenje…

288 hits

petak novembar 22

Uhapšen Marko Gojčević na Zabjelu: Pronađen pištolj sa metkom, municija, pancir, novac...

Baranin Marko Gojčević koji prema policijskim evidencijama važi za bezbjednosno interesantnu osobu uhapšen je juče u podgoričkom naselju Zabjelo, saznaje Standard.

715 hits

petak novembar 22

Osumnjičeni priznao da je krijumčario migrante uz pomoć sina i dva zeta

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Pedesetosmogodišnji Milenko Dragutinović priznao je na saslušanju pred specijalnim tužiocem Mirom Samardžić da je za novac prevozio strane državljane od Podgorice do mjesta Riđani, gdje ih je nakon toga preuzimao…

333 hits

 
 
 
 
petak, 08 novembar 2019 15:41

Pokušali da ga pretresu, on izvadio pištolj: Šćepanoviću 16 mjeseci zbog napada na policajce

Pokušali da ga pretresu, on izvadio pištolj: Šćepanoviću 16 mjeseci zbog napada na policajce Foto: Radio Bijelo Polje

Sudija Svetlana Načić u Osnovnom sudu u Bijelom Polju osudila je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od godinu i četiri mjeseca Dejana Šćepanovića zbog krivičnog djela napad na službena lica u vršenju službene dužnosti, u sticaju sa nedozvoljenim držanjem oružja. Nakon izrečene presude Šćepanoviću je ukinut pritvor. 

Bjelopoljcu Nebojši Tvrdišiću izrečena je novčana kazna u iznosu 800 eura, zbog krivičnog djela pomoć izvršiocu nakon počinjenog krivičnog djela.

Prema navodima optužnice, 18.avgusta u Tršovoj ulici u centru Bijelog Polja, Šćepanović je izazvao incident, nakon što su policajci pokušali da ga pretresu u jednom ugostiteljskom objektu.

Naočigled velikog broja prolaznika i više očevidaca, Šćepanović je po izlasku iz kafića navodno izvadio pištolj. Nakon toga, okrivljenom da pobjegne pomogao je Tvrdišić.

Posljednji put izmijenjeno petak, 08 novembar 2019 15:53

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.