Standard.

ponedjeljak decembar 16

Prvi rezulati istrage pokazali: Na Welder pub bačena improvizovana eksplozivna naprava jače razorne moći

Na podgorički ugostiteljski objekat "Welder pub", koji se nalazi u centru Podgorice, oko četiri sata iza ponoći, bačena je eksplozivna naprava. Prvi rezultati istrage ukazuju da je riječ o improvizovanoj…

731 hits

ponedjeljak decembar 16

Slučaj uznemiravane rukometašice: Vulgarnost svedena na nepristojno ponašanje

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje djece jedan je od najvećih tabua u crnogorskom društvu, a o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju u sportu vlada potpuni muk. Ne zato što je naša zajednica…

312 hits

ponedjeljak decembar 16

Podgoričanin pozajmio poznaniku vozilo pa ostao bez njega

Već skoro dva mjeseca Podgoričanin Nermin Piranić čeka da policija i tužilaštvo preduzmu zakonske mjere i vrate mu vozilo „mercedes E 200 CDI“, koje mu je otuđeno u Nikšiću, piše Dan.  

332 hits

ponedjeljak decembar 16

FOTO: Pogledajte koliko su oštećeni Welder pub i objekti do njega nakon eksplozije

Eksplozivna naprava veće razorne moći uništila je ulaz u podgorički ugostiteljski objekat Welder pub. Stakla su duž čitavog objekta popucala, a od jačine eksplozije oštećen je i ulaz u poslovni…

492 hits

 
 
 
 
petak, 22 novembar 2019 12:11

Uhapšen Marko Gojčević na Zabjelu: Pronađen pištolj sa metkom, municija, pancir, novac...

Uhapšen Marko Gojčević na Zabjelu: Pronađen pištolj sa metkom, municija, pancir, novac... Foto: Uprava policije

Baranin Marko Gojčević koji prema policijskim evidencijama važi za bezbjednosno interesantnu osobu uhapšen je juče u podgoričkom naselju Zabjelo, saznaje Standard.

Kod Gojčevića je, kako nezvanično saznajemo, pronađen pištolj sa metkom u cijevi.

Uprava policije oglasila se saopštenjem, navodeći da je osumnjičeni uhapšen juče oko 13 sati. Policijski službenici izvršili su blokadu Zabjela i u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom izvršili pretres tzv. štek stanova i drugih prostorija koje koristi na tri lokacije u Podgorici i Tuzima.

"Pretresom ovih lokacija policija je pronašla municiju, dva punjača ručnih radio stanica, zaštitni prsluk - pancir, dva mobilna telefona sa visokim stepenom kripto zaštite koji se koriste za enkriptovanu komunikaciju, pasoš na ime druge osobe za koji se opravdano sumnja da je zloupotrebljivan u cilju sprovođenja kriminalnih aktivnosti, kao i novac u iznosu od oko 5.000 eura. M.G. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu sproveden VDT u Podgorici na dalju nadležnost, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija", navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, policija će nastaviti sa sprovođenjem intenzivnih proaktivnih istražnih aktivnosti u odnosu na sve članove organizovanih kriminalnih grupa. 

Gojčević je hapšen više puta, a bio je i osumnjičen za pokušaj ubistva Edmonda Mustafe. Prema saznajima portala Standard, Gojčević je bio blizak sa Jovanom Klisićem koji je nedavno ubijen u Baru. Takođe, navodno je bio i član kriminalne grupe na čijem čelu je bio Armin Muša Osmanagić, koji je ubijen u septembru 2014.

 

Posljednji put izmijenjeno petak, 22 novembar 2019 14:00

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.