Standard.

četvrtak januar 23

(VIDEO) Akcija "Klap": Bivšoj pomoćnici direkora Poreske uprave zadržavanje do 72 sata

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Osam osoba, među kojima je i bivša pomoćnica direktora Poreske uprave, Stanislava Beba Martinović, uhapšeni su zbog krivičnih djela stvaranje krininalne organizacije, zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanje isprava, saznaje potral Standard.…

2368 hits

četvrtak januar 23

Bjelopoljac u nedjelju plivao za krst, u utorak raznio sebe i djevojku

Pavle Rakonjac (31) aktivirao je bombu u automobilu marke "opel vektra" i ubio sebe i Marinu P. (28), sa kojom je bio u tajnoj vezi, na zabačenom putu između Batajnice…

827 hits

četvrtak januar 23

Ovo su imena osumnjičenih za zlostavljajnje životinje, protiv njih podnesene krivične prijave

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Policija je u Ulcinju podnijela krivičnu prijavu protiv Jusufa Zečevića, Adnana Hodžića, Ardita Dragovića i Hasana Popovića zbog sumnje da su izvršili krivično djelo zlostavljanje i mučenje životinja, saznaje portal…

277 hits

četvrtak januar 23

Uhapšen Rožajac: Iz marketa ukrao novac, mobilne telefone, cigarete...

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Ulcinjska policija rasvijetlila je tri teške krađe koje su izvršene na štetu tri pravna lica na području naselja Donji Štoj u Ulcinju.

202 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 02 decembar 2019 14:17

Pljevljaku osam mjeseci za drogu

Pljevljak Erol Škrijelj (27) osuđen je danas na osam mjeseci zatvora.

Pljevljaku je izrečena kazna za izvršeno krivično djelo ,”neovlašćena proizvodnja,držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Sudija Dragan Mrdak je,obrazlažući presudu rekao, da nije prihvaćena odbrana okrivljenog, da je drogu isključivo držao za svoje potrebe.

“Droga je nađena u podrumskim prostorijama a što je utvrđeno i izvedenim dokazima i izjavama svjedoka”, kazao je sudija.

Prema optužnici, Škrijelj je 14.februara ove godine u porodičnoj kući u Pljevljima, radi prodaje držao,12,22 grama marihuana i tri grama amfetamina.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.