Standard.

nedjelja januar 26

FOTO - Pucnjava u Podgorici: Ranjen Mujo Nikočević

U podgoričkom naselju Konik večeras je došlo do pucnjave u kojoj je povrijeđen Mujo Nikočević, saznaje portal Standard. Povrijeđeni je odmah transportovan u Urgentni centar gdje mu ljekari ukazuju pomoć,…

936 hits

nedjelja januar 26

Pavićević: Iza napada na policajce stoje određene političke partije, garantujem da nećemo dozvoliti narušavanje bezbjednosti u državi

Načelnik Centra bezbjednosti Podgorica, Milovan Pavićević kazao je da u narednom periodu neće dozvoliti napade na policijske službenike i vrlo jasno, energično i odlučno će, kako kaže, odgovoriti na sve…

548 hits

nedjelja januar 26

Savjet i MUP: Policija postupala u skladu sa zakonom i pokazala toleranciju

Na inicijativu Savjeta za građansku kontrolu rada policije, danas je u Ministarstvu unutrašnjih poslova održan konsultativni sastanak sa predstavnicima Direktorata za nadzor, Direktorata za strateško-razvojne poslove, Odjeljenja za unutrašnju kontrolu…

92 hits

petak januar 24

Predator iz Podgorice glumeći ženu i majku preko lažnog Instagram profila pokušao da vrbuje dječaka (13)

Društvene mreže nesumnjivo su doprinijele novom načinu komunikacije, edukovanja i informisanja, ali su i postale ogromno polje za pedofile koji vrijebaju maloljetnu djecu. Da je tako, uvjerila se i majka…

421 hits

 
 
 
 
utorak, 03 decembar 2019 10:32

Dacić godinama pisala poruke Vujadinoviću: Objavljivala mu ljubavne stikere i poruke "Sladak si jako", "Gospodin"...

Dacić godinama pisala poruke Vujadinoviću: Objavljivala mu ljubavne stikere i poruke "Sladak si jako", "Gospodin"... FOTO: Filip Filipović

Raziji Dacić iz Rožaja, osumnjičenoj da je nožem ubila Boža Vujadinovića (18) iz Podgorice, određen je pritvor do 30 dana. Ako je suditi prema društvenoj mreži Fejsbuk, poznanstvo Dacić i Vujadinovića datira još od prije tri godine. Na gotovo svim fotografijama koje je objavljivao Vujadinović u posljednje tri godine našli su se i komentari Dacić, koje je objavljivala sa dva profila - Raska Dacic i Raski Dacic.

U kakvom su srodstvu bili njih dvoje za sada je nepoznanica. Na pojedinim fotografijama koje je objavljivao, a koje je komentarisala Dacić, Vujadinović je imao 16 godina. 

Na jednoj od njih Dacić mu govori kako je sladak jako.

slika 5

I komentari na drugim fotografijama govore u prilog činjenici da su se njih dvoje znali od ranije.

slika 6

I ljubavni stikeri su bili dio komentara koje je Dacić objavljivala na fotografijama Vujadinovića.

slika 3

Dacić je mladića obasipala i komplimentima, da je gospodin, da je sladak, da zna da uživa, a sve to su pratili emotikoni i stikeri.

slika 1

Podsjećamo, samo dan nakon tragične smrti osamnasetogodišnjaka Boža Vujadinovića istražitelji su došli do novih saznanja koja u potpunosti rasvjetljavaju misteriju koja je pratila taj slučaj u prvim satima istrage.

Osumnjičena za njegovo ubistvo, koje se dogodilo u iznajmljenom stanu na Starom aerodromu, Rožajka Razija Dacić nakon što mu je, kako se sumnja, zarila nož u srce pokušala je da sakrije taj bodež, počisti tragove kvi i iscenira da je mladić izvršio samoubistvo. 

Međutim, kako inspektori podgoričkog Centra bezbjednosti nijesu nasjeli na njenu prvu verziju, jer stanje koje su zatekli na mjestu ubistva tokom uviđaja nije se poklapalo sa njenom pričom.

64506630 149872936152139 5677349309591322624 n

Tokom uviđaja izuzeti su svi tragovi važni za dalji tok istrage, a koji ukazuju da je Dacićka umišljajno pokušala da prekrije tragove svog zločina. Za sada još nijesu u potpunosti poznate okolnosti pod kojima su se njih dvoje našli u istom prostoru, te je priroda njihovog odnosa za sada na nivou pretpostavki i nagađanja.

Osuđivana zbog smrti ćerke i još jedne djevojčice 

Ovoj ženi nije prvi put da boravi u zatvoru. Ona je u Spužu provela osam godina, nakon što je proglašena krivom za smrt svoje jednomjesečne ćerke E.D. i jednogodišnje ćerka prijateljice Dž.L.

Dacić i njena prijateljica Enisa Lukač provele su osam godina iza rešetaka zbog teškog krivičnog djela protiv opšte sigurnosti u sticaju sa izazivanjem opšte opasnosti. One su u baraci napravljenoj od lako zapaljivog materijala, zapalile svijeću i ostavile je na drvenom stolu, a potom naložile šporet i otišle u Rožaje ostavljajući djevojčice same. 

 

Posljednji put izmijenjeno utorak, 03 decembar 2019 11:19

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.