Standard.

petak januar 24

Uhapšen Milan Vujović zbog zelenašenja: Davao novac sa kamatom od pet odsto

Podgorička policija uhapsila je Milana Vujovića (30) zbog sumnje da je počinio krivično djelo zelenaštvo, saznaje portal Standard.

412 hits

petak januar 24

Uhapšen Mitar Vučinić: Ukrao automobil pa sa njime razvalio vrata od kladionice i opljačkao je

Nikšićka policija procesuirala je Mitar Vučinić (41) zbog sumnje da počinio krivična djela teška krađa u pokušaju i krivično djelo teška krađa u sticaju sa krivičnim djelom oduzimanje vozila, saznaje…

134 hits

petak januar 24

Pljevlja: Maloljetnik uz prijetnju nožem ukrao iz marketa 290 eura

Pljevaljska policija nakon dobijenog nalaza Forenzičkog centra identifikovala je osumnjičenog I.P. (15) za razbojništvo koje je počinjeno u oktobru 2019. godine na štetu jednog marketa u Pljevljima, saopšteno je iz…

65 hits

petak januar 24

Uhapšeni Mijović, Šabotić i Đukić: Krali aparate, municiju, garderobu...

Podgorička policija uhapsila je Radomira Mijovića (29), Damira Šabotića (21) i  Denisa Đukića (41), zbog sumnje da su izvršili krivična djela teške krađe, saznaje portal Standard.

186 hits

 
 
 
 
srijeda, 04 decembar 2019 14:50

Maloljetnici osumnjičeni za kamenovanje autobusa FK „Budućnost“

Nikšićka policija je identifikovala  Lj.A. (15), F.N. (17), V.N. (15) i V.G. (16) iz Nikšića za koja se sumnja da su prije tri dana, nakon završetka utakmice između FK „Sutjeska“ i FK „Budćnost“ kamenovali autobus u kojem su se nalazili igrači i članovi stručnog štaba FK „Budućnost“ iz Podgorice.

"Ovom prilikom je nastupila materijalna šteta i nije bilo povrijeđenih lica. 

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac za maloljetnike u Nikšiću koji će se o kvalifikaciji krivičnog djela izjasniti nakon uvida u spise predmeta", saopšteno je iz Uprave policije.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.