Standard.

srijeda januar 22

Viši sud prihvatio sporazum priznanja krivice Drešaja: Godina zatvora i 10.000 eura KCCG

U Višem sudu u Podgorici danas je prihvaćen sporazum o priznanju krivice Leona Drešaja, koji je 6. juna ispred poslastičarnice “Fantazija” u Tuzima ranio sugrađanina Franja NIkolića.

113 hits

srijeda januar 22

Dedović i Stamatović promijenili lični opis i koristili lažne pasoše

Plaćene ubice locirale su i likvidirale visokokotirane članove škaljarskog klana Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43) prateći njihove supruge koje su sa djecom stigle u Grčku 25. decembra, pišu…

112 hits

srijeda januar 22

Zakazano suđenje Šundiću, osumnjičenom za silovanje supruge

Podgoričanin Vasilije Šundić (24) naći će se pred sudskim vijećem podgoričkog Višeg suda 3. februara, kada mu je zakazano suđenje po optužnici da je silovao svoju suprugu. Suđenje će biti zatvoreno za…

67 hits

srijeda januar 22

Tužilac za ubistvo Đurića tražio kazne ne manje od 13 godina

Presudu Dejanu Pavićeviću i Milošu Trbu, optuženima za pomaganje u uništavanju dokaza nakon ubistva Dalibora Đurića u ZIKS-u 22. septembra 2016. godine, objaviće 13. februara sudija Višeg suda u Podgorici Dragoje…

122 hits

 
 
 
 
subota, 07 decembar 2019 08:49

Dan objavio snimak incidenta u Delti: Mijatović udara ramenom Otaševića

Snimak jedne od kamera u TC Delta pokazuje čitavu situaciju u kojoj je novinar "Dana" Vladimir Otašević napadnut kada je pokušao da fotografiše biznismena Zorana Bećirovića u društvu višeg državnog tužioca Miloša Šoškića.

Službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Mladen Mijatović sinoć je saslušan u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici u svojstvu osumnjičenog na okolnosti napada na novinara Dana Vladimira Otaševića. Tužiteljka Ivana Vuksanović saslušala je i Otaševića kao oštećenog.

Branilac Mijatovića, advokat Danilo Mićović kazao je da se radi o neporazumu te i da se nada da će tokom postupka sve nejasnoće riješiti i otkloniti.

Sa druge strane, zastupnik Otaševića, advokat Nebojša Asanović kazao je za Pobjedu da se iskazi Mijatovića i Otaševića u ključnim segmetima razlikuju. Otašević je dao iskaz u svojstvu oštećenog. 

Podsjećamo, Otašević je u utorak veče pokušao da fotografiše biznismena Zorana Bećirovića u društvu višeg državnog tužioca Miloša Šoškića, kada su izlazili iz prodavnice ,,I centar”.

Tada je na njega, kako je naveo u prijavi, nasrnuo Mladen Mijatović, tjelohranitelj Bećirovića i službenik Ministarstva unutrašnjih poslova.

Juče su portali objavili snimak incidenta na kome se ne vidi napad na način na koji je Otašević opisao da se dogodio, a takođe nema zvuka zbog čega je teško odrediti koje riječi su tačno razmijenili.

Otašević je juče reagovao tvrdeći da je snimak montiran i da se ne vidi trenutak kada ga Mijatović udara ramenom.

Posljednji put izmijenjeno subota, 07 decembar 2019 08:55

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.