Standard.

srijeda novembar 20

Akcija "Monika": Evo ko je sve uhapšen zbog krijumčarenja migranata"

U međunarodnoj akciji sprečavanja trgovine ljudima, rano jutros uhapšeno je 12 osoba među kojima su i dva policijska službenika Odjeljenja bezbijednosti Danilovgrad Ratko Stojović i Aco Kalpačina, saznaje portal Standard.

1792 hits

srijeda novembar 20

Ranku Raduloviću zapaljena kuća na selu

Kuća Nikšićanina Ranka Radulovića koja se nalazi u pljevaljskom selu Bukovica oštećena je u požaru. Šta je uzrok požara koji se desio prije dvadeset dana još uvijek nije poznato jer…

825 hits

srijeda novembar 20

Kalić dobija više od 9.000 eura za štetu na hameru

Rožajac Mersudin Kalić dobiće više od 9.000 eura za naknadu štete na vozilu „hamer“ koje mu je država oduzela tokom istrage za pranje para. Presudu kojom je bratu kontroverznog biznismena…

193 hits

utorak novembar 19

Viši sud u Beogradu: Vukotić da se izruči Crnoj Gori

Krivično vanpretresno vijeće Višeg suda u Beogradu donijelo je odluku da su ispunjeni svi zakonski uslovi da Jovan Vukotić, navodni šef "škaljarskog" klana, bude izručen Crnoj Gori koja ga potražuje…

266 hits

 
 
 
 
petak, 13 oktobar 2017 12:41

Podgoričanin vrijeđao i tukao gej mladića?

Podgorička policija uhapsila je sugrađanina B.M. (25) zbog sumnje da je verbalno i fizički napao člana LGBT zajednice, saopšteno je iz Uprave policije.

“Oštećeno lice je policiji prijavilo da ga je 30. septembra  oko 21,00 čas napao nepoznati muškarac, i da je motiv napada bila pretpostavljena seksualna orijentacija i rodni identitet ovog lica. Osumnjičeni je, kako se sumnja, oštećenom licu prvo uputio uvrede a potom  zadao više udaraca u predjelu tijela, od kojih je oštećeni zadobilo lakše tjelesne povrede”, navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici kojem je B.M, nakon hapšenja, priveden uz krivičnu prijavu.

Tužilac je za osumnjičenog donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu. 

Policija će, kako daodaju iz UP, nastaviti da preduzima aktivnosti na zaštiti svih građana a posebno članova osjetljivih grupa među kojima je i LGBT zajednica.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.