Standard.

subota januar 25

Tuzanin pucao Albancu u glavu pa zakopao oružje: Ubio ga u smještaju pa tijelo prebacio u selu Vuljaj

Podgorika policija uhapsila je P.J. (56) iz Tuzi, zbog sumnje da je u iznajmljenom smještaju ubio albanskog državljanina G.E. (39), saznaje portal Standard.

1695 hits

subota januar 25

Vasko Gazivoda nožem uboo Milovana Popovića na Koniku: Uhapšen Podgoričanin

Podgorička policija uhapsila je Vaska Gazivodu (37) zbog pokušaja ubistva Milovana Popovića ispred Doma zdravlja na Koniku, saznaje portal Standard.

1471 hits

subota januar 25

Saobraćajna nezgoda na putu Podgorica - Kolašin: Četvoro povrijeđenih u sudaru automobila i autobusa

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u mjestu Crkvine na magistalnom putu Podgorica-Kolašin, povrijeđene su četiri osobe, saopšteno je portalu Standard iz OKC-a Uprave policije.

1180 hits

subota januar 25

Saslušan Podgoričanin: Crtao grafit sa trobojkom, pa izjavio da mu je to u snu tražio djed sa obližnjeg groblja

Podgorička policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv D.V. (38) jer je sinoć oko 23 sata na trafo-stanici preko puta svoje kuće nacrtao trobojku sa sprejom, saznaje portal Standard.

1600 hits

 
 
 
 
utorak, 14 januar 2020 14:52

Advokatima će se suditi za prevaru u pokušaju, oslobođeni optužbe za stvaranje kriminalne organizacije

Viši sud obustavio je postupak protiv advokata Gorana Rodića, Siniše Gazivode i Marije Radulović, zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije, saopštila je portalu Standard portparolka Višeg suda Aida Muzurović.

"Rješenjem vijeća Višeg suda u Podgorici u fazi kontrole optuznice Specijalnog drzavnog tužilaštva, obustavljen je postupak protiv okrivljenih G.R., zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije iz člana 401a stav1 u vezi stava 6 KZ CG i okrivljenih S.G., i M.R., zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije iz člana 401a stav 2 u vezi stava 6 KZCG. Istim rješenjem potvrđena je optužnica SDT kojom je okrivljenima G.R., S.G., i M.R., stavljeno na teret izvršenje krivičnog djela prevara u pokušaju iz člana 244 stav 4 u vezi stava 1 u vezi člana 20 KZ CG.'', saopšteno je iz Višeg suda.

Protiv stava prvog navedenog rješenja, kako se dodaje, može se izjaviti žalba Apelacionom sudu Crne Gore u roku od tri dana od dana prijema pismenog otpravka rješenja, dok protiv drugog stava navedenog rješenja žalba nije dozvoljena.

Tužilaštvo sumnjiči Rodića, Gazivodu i Radulovićevu da su čelnicima italijanske kompanije A2A, koja je upravljala Elektroprivredom (EPCG), tražili novac, obećavajući im povlašćen status u istrazi.

 

 

 

Posljednji put izmijenjeno utorak, 14 januar 2020 15:00

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.