Standard.

četvrtak septembar 19

Sudija Jović advokatici Deletić: "Ne možete se koristiti pravnim trikovima, prekršili ste Etički kodeks"

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Dokazni postupak protiv navodnog vođe kavačkog klana, Kotoranina Slobodana Kašćelana i grupe koja se zajedno sa njim nalazi na optuženičkoj klupi odložen je danas u Višem sudu u Podgorici. Kako…

388 hits

četvrtak septembar 19

Bijelo Polje: Dvoje povrijeđenih u sudaru automobila

Dvije osobe lakše su porijeđene u sudaru dva automobila u bjelopoljskom prigradskom naselju Strojtenica.

290 hits

četvrtak septembar 19

Svjedok otkrio detalje ubistva studenta iz Crne Gore na Bežanijskoj kosi: "RAZBJEŽALI SMO SE ČIM JE POČELA PUCNJAVA"

"Miloš Ćeranić je izvukao pištolj i opalio u zemlju u pravcu noge Draga Božovića. Drago je počeo da beži, ali se u jednom momentu okrenuo, izvukao pištolj i pucao ka…

714 hits

četvrtak septembar 19

Tužilaštvo blokiralo imovinu bivšem komandiru

Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je finansijsku istragu protiv bivšeg komandira kotorske policije Zlatka Samardžića, koji je optužen za saradnju sa “kavačkim klanom“, piše Dan.

136 hits

 
 
 
 
četvrtak, 01 februar 2018 13:28

Roditelji u strahu: Neznanac djevojčicama ispred škole u Zeti nudio bombone, policija u pripravnosti

OŠ Niko Maraš OŠ Niko Maraš

Roditelji učenika Osnovne škole "Niko Maraš" u zetskom naselju Bijelo Polje danima su u strahu jer se u blizini ove obrazovne ustanove često pojavljuje nepoznati muškarac, koji djevojčicama nudi bombone. Iz Uprave policije su potvrdili za Standard da su, nakon operativnih saznanja, nekoliko puta pretresli pomenutog muškarca ali ga nijesu privodili jer za sada nema elemenata krivične ili prekršajne odgovornosti u njegovom ponašanju.

Roditelji za Standard tvrde da je sve počelo prije desetak dana, kada nepoznata muška osoba parkira automobil preko puta škole i navodno šeta psa. 

"Djevojčicama je nudio da se igraju sa psom i dijelio im bombone, a neke je i pratio. Jedan roditelj ga je pitao šta radi tu, kad nije mještanin ovog naselja, on je odgovorio da čeka ljubavnicu. Unazad nekoliko dana svi roditelji dovode djecu u školu i čekaju poslije škole", istpičala je za Standard majka jedne učenice OŠ "Niko Maraš".

Sa cjelokupnim slučajem upoznati su i službenici podgoričke policije.

"Policija ima saznanja o osobi koja se često pojavljuje u blizini Osnove škole "Niko Maraš" u zetskom naselju Bijelo Polje. Policija je tu osoba više puta kontrolisala, a jednom prilikom je kod njega pronađena drvena palica i oduzeta je. Međutim, on nije privođen, jer za sada nema elemennata krivične ili prekršajne odgovornosti u njegovom ponašanju. Policija je reagovala na osnovu operativnih saznanja, iako nije dobila nijednu zvaničnu prijavu od roditelja ili uprave škole koja se odnosi na ovu osobu. Na pitanje policajaca zašto se zadržava u blizini škole on je odgovorio da čeka ljubavnicu", kazali su za Standard u Upravi policije.

Oni napominju da je pojačan policijski nadzor u blizini škole.

"Bez obzira na to što pomenuti muškarac ne pokazuje elemente nasilnog ponašanja i pedofilije, službenici podgoričke policije posljednjih dana obavljaju pojačani nadzor u tom selu i posebno u blizini škole", saopštili su u Upravi policije.

N.D.L.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 01 februar 2018 14:36

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.