Standard.

ponedjeljak septembar 24

Kosovar otkucao imena osoba sa kojima je spremao ubistva: Ispituje se da li su htjeli da osvete Mušu Osmanagića

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Grupa Barana, Budvana i jedan Kosovar navodno su, planiranim likvidacijama, pripremali osvetu Armina Muše Osmanagića, koji je ubijen 2014. godine, pokazuju sumnje policije na osnovu dosadašnjih operativnih podataka. Portal Standard…

32 hits

ponedjeljak septembar 24

Tragedija u Beranama: Radnik iskrvario nakon što mu je ruku zahvatila mješalica za tijesto

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Vlasnik pekare u pripremi u beranskom naselju Pešca, Ljubiša Premović (38) preminuo je nakon teške povrede koju je zadobio na poslu, prenosi Radio Berane.

33 hits

ponedjeljak septembar 24

Operativna saznanja policije: Kriminalna grupa iz Crne Gore pokušala da ubije Oliveru Lakić

Pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za Sektor kriminalističke policije Enis Baković kazao je da policija ima saznanja ko je pokušao da ubije novinarku Vijesti Oliveru Lakić.

58 hits

ponedjeljak septembar 24

Podgorica: Grupa momaka na Koniku presrela, otela i pretukla muškarca

Podgorička policija je u tri odvojene aktivnosti uhapsila šest osoba zbog sumnje da su počinila šest krivičnih djela na štetu četiri fizička i jednog pravnog lica.

56 hits

 
 
 
 
Ana Šofranac

Ana Šofranac

Osma sjednica je bila istinski početak vladavine Slobodana Miloševića. Jedan "običan unutarpartijski obračun" na kom je Milošević srušio i u političku istoriju poslao svog kuma i dotadašnjeg zaštitnika Ivana Stambolića, kao i tadašnjeg prvog čovjeka partijske organizacije Beograda Dragišu Bucu Pavlovića, ubrzo je u istoriji zauzeo mjesto prekretnice za ružna vremena koja će doći.

Ministar kulture Aleksandar Bogdanović boravio je danas u radnoj posjeti Opštini Mojkovac, gdje je razgovarao sa predsjednikom Opštine Rankom Mišnićem, predsjednikom Skupštine opštine Dragomirom Mrdakom i njihovim saradnicima.

Darko Mišković (45) povrijeđen je danas oko 18:30, kada je na njega pao panel sa objekta na kome radove izvodi kompanija “Zetagradnja”, javlja portal Bar-info.

ponedjeljak, 24 septembar 2018 20:11

FOTO: Šta je nevrijeme napravilo Podgorici

Podgoricu je danas popodne zahvatilo veće nevrijeme uzrokovano olujnim vjetrom i povremeno kišom. U mnogim naseljima izbili su požari, izgorjela je kuća u Zagoriču, veći dio grada jedno vrijeme bio je bez struje...

Crnogorski pravosudni organi dostavili su tužilaštvu u Beogradu zamolnicu za saslušanje Jovana Jovice Vukotića zbog utaje poreza, saznaje Tanjug.

Premijer Crne Gore Duško Marković boravi u Njujorku na panelu o programu ekonomskog državljanstva malih država.

Ekipe gradskih preduzeća Zelenilo i Čistoća su na terenu i uklanjaju djelove drveća i ostalog materijala nastalog kao posljedica nevremena koje je zahvatilo Podgoricu.

Crna Gora želi da bude najprestižnija turistička destinacija na Sjevernom Mediteranu, kazao je premijer Duško Marković u Njujorku na panelu o programu ekonomskog državljanstva malih država.

Ubica Aleksa Miloradović (21) pre ubistva Radoša Joksimovića, pet dana ga je čekao ispred njegove kuće. Policija tragala za Radošem zbog tuče vikend prije ubistva.

ponedjeljak, 24 septembar 2018 18:48

Tramp: Svijet se promijenio za godinu

Američki predsjednik Donald Tramp kaže da se svijet za ovo vrijeme promijenio.