Standard.

utorak decembar 11

U hotelskoj sobi krili oružje i silikonske maske; Jovanović: Ja sam ostavio oružje u "Grandu", sestra to nije znala

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

U Osnovnom sudu na Cetinju održano je ročište protiv Ivana Jovanovića i Nikolete Vukić zbog oružja koje je pronađeno u jednoj od soba Hotela "Grand" koje je trebalo navodno biti…

63 hits

utorak decembar 11

Uhapšen Jurišević, bivši tjelohranitelj vođe kavačkog klana

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Tivatska policija uhapsila je Srđana Juriševića, kod kojeg je prilikom pretresa pronašla pištolj u ilegalnom posjedu, saopšteno je Standardu iz policije.

67 hits

utorak decembar 11

Božović sa laptopa Kruščića na Google-u pretraživao Kožara, Roganovića, Lambulića?

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Suđenje kriminalnoj grupi Stevana Stamatovića nastavljeno je danas u Višem sudu, saslušanjem vještaka iz oblasti digitalnih dokaza i forenzike kompjutera i mobilnih telefona Balše Savića. Vještak je izjavio da su sa…

59 hits

utorak decembar 11

Veljović u službu vratio bivšeg šefa kriminalistike: Šuković u graničnoj policiji

Bivši šef kriminalističke policije Predrag Šuković, koji je dugo bio neraspoređen, vraćen je u službu, piše Dan. Prema saznanjima ovog lista, direktor Uprave policije Veselin Veljović rasporedio je Šukovića na…

52 hits

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

srijeda, 12 decembar 2018 08:18

Radulovićeva grupa danas pred Višim sudom

Pred Višim sudom u Podgorici danas bi trebalo da se održi ročište za kontrolu optužnice protiv članova kriminalnih grupa koje SDT tereti da su planirali izvršenje mnogih likvidacija, ali isto tako švercovali drogu, činili razbojništva, pišu Dnevne novine.

Nacrtom zakona o lokalnim komunalnim taksama, koji je od juče najavnoj raspravi, određeni su maksimalni iznosi, piše Pobjeda. Javna rasprava traje do 31. decembra.

srijeda, 12 decembar 2018 07:56

Trakica i iglica za dijabetičare ima dovoljno

Trakice i lacete, odnosno iglice za dijabetičare, mogu besplatno da se dobiju u Montefarmovim apotekama na teritoriji čitave države i nijesu tačni navodi da ih nema, saopšteno je Pobjedi iz ove ustanove.

U Opštoj bolnici Bar, uz podršku donatora, renovirani su porodilište i hirurški blok. Ta investicijaje finansijski “teška” 85.000 eura, a obezbijedili su je barski privrednici, piše Pobjeda.

Komunalno preduzeće u Nikšiću podsjetilo je građane na obaveze koje imaju tokom zime, piše Pobjeda.

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Šućko Baković utvrdio je u godišnjem izvještaju o mentalnom zdravlju djece da u Crnoj Gori ne postoji institucija koja se bavi liječenjem psihičkih poremećaja kod najmlađih, niti kadar sa završenom specijalizacijom iz te oblasti, piše Dan.

Banke će ubuduće klijentima morati unaprijed da dostave spisak naknada sa tarifama koje naplaćuju prilikom otvaranja i zatvaranja računa, podizanja gotovine, plaćanja, prebacivanja novca… Najmanje jednom godišnje moraće besplatno klijentu da dostave izvještaj o svim naplaćenim naknadama za usluge povezane sa računom za plaćanje, piše Pobjeda.

Ustavni sud Crne Gore na današnjoj plenarnoj sjednici razmatraće prijedloge sudija izvjestilaca Mevlide Muratović i Milorada Gogića u predmetima po ustavnim žalbama poslanika DF-a Nebojše Medojevića i Milana Kneževića i većinom glasova odlučiti da li će obustaviti rješenja o zatvoru Višeg i Apelacionog suda, piše Pobjeda.

Ubijeni američki novinar saudijskog porijekla Džamal Kašogi proglašen je za ličnost godine u izboru prestižnog magazina Tajm. Kako se navodi, laureati su i “drugi novinari”, koji su nazvani “čuvarima”.

Oko 250.000 sirijskih izbjeglica moglo bi se vratiti u svoju razrušenu domovinu 2019., dok su mnogi drugi suočeni s problemima vezano uz dokumente i imovinu u čijem rješavanju mora pomoći vlada u Damasku, saopštila je UN-ova agencija za izbjeglice UNHCR.