Standard.

ponedjeljak jun 18

Stanović ostaje u pritvoru: Tužilac donio naredbu za sprovođenje istrage zbog ubistva Lašmanove

Objavljeno u: Hronika

by zeljka

Sudija podgoričkog Višeg suda Miroslav Bašović odredio je pritvor od 30 dana Arseniju Stanoviću (22), osumnjičenom da je 11. maja u kotorskom naselju Dobrota ubio Ukrajinku Anastasiju Lašmanovu (33). Tužilac Željko Tomković donio…

45 hits

ponedjeljak jun 18

Kotor: Pronađen leš muškarca u fazi raspadanja

Objavljeno u: Hronika

by zeljka

Muški leš, u fazi raspadanja, pronađen je od strane građana u Kotoru, potvrđeno je za Standard iz policije.

38 hits

ponedjeljak jun 18

Suđenje za ubistvo Borete i Zečevića: Svjedokinji pozlilo dok je pričala o kobnom danu

Objavljeno u: Hronika

by zeljka

Darinki Jovanović, koja je danas saslušana pred podgoričkim Višim sudom u svojstvu svjedoka povodom ubistva Đorđa Borete i Dragana Zečevića, u jednom trenu je pozlilo zbog čega je na kratko…

36 hits

ponedjeljak jun 18

Podgorička policija nastavlja sa pretresima: Pronađen pištolj i municija, uhapšena jedna osoba

Objavljeno u: Hronika

by zeljka

Podgorička policija tokom vikenda nastavila je pojačane kontrole bezbjednosno interesantnih osoba i tom prilikom je uhapsila J.G. zbog sumnje da je nedozvoljeno držao oružje i eksplozivne materije.

33 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Njemačka obaveštajna služba BND špijunirala je Austriju najvjerovatnije do 2016., a ne 2006., kako se prvobitno vjerovalo, kada je afera dospjela u javnost.

Naučnici sa Univerziteta u Koloradu otkrili su bakteriju koja štiti mozak od štetnog uticaja stresa.

Odbor za antikorupciju Skupštine Crne Gore predložio je parlamentu da razriješi direktoricu MANS-a Vanju Ćalović Marković sa funkcije člana Savjeta Agencije za sprečavanje korupcije.

Jedan avion koalicije predvođeneSAD bombardovao je danas vojnu poziciju u Siriji, javljaju sirijski državni mediji pozivajući se na neimenovanog vojnog izvora.

Melanija Tramp zabrinuta zbog sporne politike razdvajanja porodica prilikom ilegalnog ulaska u SAD, rekla je da "mrzi kada djecu odvajaju od roditelja".

Glumca Čarlija Šina prošle godine je tužila jedna anonimna žena, tvrdeći da ju je lagao da nije HIV pozitivan. Ona je sa glumcem imala dvomjesečnu vezu, a u tužbi je navela da su koristili zaštitu, ali da su imali nezaštićen oralni seks.

ponedjeljak, 18 jun 2018 08:33

Podgorica: Neplatišama isključuju vodu

Osamdeset osam potrošača isljučeno je tokom ovog mjeseca sa vodovne mreže zbog duga za utrošenu vodu.

ponedjeljak, 18 jun 2018 08:25

SAD: Pucnjava na festivalu, 22 povrijeđeno

Najmanje 22 osobe, među kojima i 13-godišnji dječak, ranjeni su u pucnjavi na kulturnom festivalu u Trentonu, u Nju Džersiju.

U nasilnim protestima održanim isprede Sobranja, povrijeđeno je sedam policajaca. Privedeno 25 demonstranata. Nasilje organizovali fudbalski huligani.

Na Tjentištu u Bosni i Hercegovini, juče je nekoliko hiljada ljudi, iz svih republika nekadašnje SFRJ, odalo počast žrtvama bitke na Sutjesci, koja je trajala od 15. maja do 15. juna 1943. i bila prekretnici za sudbine mnogih država na Balkanu, a tokom koje je poginulo 7.544 borca.