Standard.

nedjelja decembar 09

Ukrali iz Prve banke 150.000 eura: Advokati Srba traže što blažu kaznu, dok branioci dva Crnogorca traže da se oslobode

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Davanjem zavšnih rijeći pred vijećem sudije Vukomira Boškovića u Višem sudu u Bijelom Polju, okončan je glavni pretres protiv Beogradjana Milana Brkića (20) i Filipa Marjanovića (19), Baranina Gorana Milašinovića…

124 hits

nedjelja decembar 09

DF: Katnić se upustio u nove zloupotrebe službenog položaja, umjesto da podnese ostavku

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Umjesto da zbog brutalnog gaženja Ustava i zakona momentalno podnese ostavku, Milivoje Katnić se upustio u nove zloupotrebe službenog položaja pišući vikend saopštenja u kojima je glavni narativ patološka mržnja…

48 hits

nedjelja decembar 09

Sindikat: Napad na policajce je napad na državu

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Najnoviji napad na policajce u Herceg Novom ukazuje na to da ne postoji dovoljan stepen zaštite njegovih života, poručuju iz Sindikata Uprave policije. Sindikat za napadače na policijske službenike traži…

86 hits

subota decembar 08

Medojević vraćen u ZIKS

Poslanik DF-a Nebojša Medojević vraćen je u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija.

84 hits

subota decembar 08

Medojević vraćen u ZIKS

Objavljeno u: Hronika

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

ponedjeljak, 10 decembar 2018 22:01

Pitate se, kako da je nagovorite na grublji seks?

Postoji velika vjerovatnoća da je vaša djevojka otvorenija za dirty, perverzne stvari više nego što mislite. Ona je vjerovatno radoznala da isproba vezivanje očiju i ruku ili čak igranje uloga. Najbolji način da otkrijete da li je vaša djevojka zainteresovana za kinky seks jeste da porazgovarate, ali i da preduzme male korake u ovom pravcu.

Jedan on najpoznatijih sireva na svijetu svakako je parmezan, sir čija je domovina Italija, tačnije region na sjeveru te zemlje poznat po odličnoj gastronomiji i restoranima. Naziv parmezan može da nosi samo onaj sir koji je proizveden u zaštićenim zonama provincija Parme, Ređio Emilije, Modene i Bolonje u strogo kontrolisanim uslovima.

Ćerka predsjednika Rusije Vladimira Putina razvela se od muža, "najmlađeg ruskog milijardera", prenose svjetski mediji. Dok još uvijek nije izdato nikakvo saopštenje, tajkun Kiril Šamalov (36) navodno se oženio svojom ljubavnicom Zanom Volkovom, nakon što se razveo od Putinove ćerke, Katerine Tihonove. Šamalov, koji je pogođen zapadnim sankcijama zbog toga što je bio zet lidera Rusije, odbio je da komentariše svoj novi život, piše Dejli mejl.

Zahvaljujujući paketima mišića postao je atrakcija, a njegove bokserske vještine privukle su stotine hiljada obožavalaca na društvenim mrežama. Rodžer, najomiljeniji australijski kengur, uginuo je poslije 12 godina života, koji je uglavnom proveo u Parku kengura u Alis Springsu.

Sloboda Mićalović Ćetković objavila je na Instagramu jednu sliku, jednu reč i to je bilo dovoljno da krene lavina emocija.

Zgodni glumac Džejson Momoa koga smo upoznali u filmovima "Igri prestola" ali i "Čuvarima plaže", pokazao je kako može da se druži sa bivšim mužem svoje supruge. Dama koja je spojila Džejsona i njenog bivšeg Lenija Kravica je Lisa Bone. 

Iako se nijedna predstavnica sa prostora eks Juge nije plasirala ni među prvih trideset ljepotica na takmičenju za Mis svijeta koje je sinoć održano u Kini, na 29. mjestu našla se Venecuelanka Veruška Ljubisavljević iz Karakasa, koja vuče korijene iz Srbije, te govori srpski jezik.

Promocija zbornika radova “Novak Kilibarda - književnik, profesor i naučnik” održače se u srijeda, 12.decembra, u JU Muzeju i galeriji Podgorice u 19:00 časova. 

Kako se bliže praznici, pjevačica Emina Jahović okitila je kako je okitila njen životni prostor. Sve pršti od luksuza! Bogata trpezarija, udobna dnevna soba sa ogromnim stolom u samom centru, staklo, ukrasi...

Na predlog privremenih upravnika u Atlas i IBM banci, Centralna banka Crne Gore, je danas izdala nalog za privremenu obustavu plaćanja obaveza (moratorijum) ovih banaka, na period od 45 dana.