Standard.

subota mart 17

Da li su napadi na "Beagle" i "Oko" povezani? Rakočević: Bombama žele da zastraše i upute žestoku opomenu

Građane Podgorice u posljednja tri dana uzdrmale su dvije snažne eksplozije - u srijedu u ranim jutarnjim satima bomba je bačena na diskoteku "Beagle", dok je juče meta napada bila…

121 hits

subota mart 17

Napali ga maloljetnici: Pretučen doktor u Baru

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Ljekar Tomislav Miković, zaposlen u barskoj Hitnoj pomoći, napadnut je u srijedu oko 16 časova prilikom intervencije kod Doma učenika u Baru, piše Dan.

57 hits

subota mart 17

Više od 270.000 eura osumnjičeni uplatili u humanitarne svrhe

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Tužioci osnovnih tužilaštava su primjenom instituta odloženog krivičnog gonjenja u prošloj godini riješili 659 krivičnih predmeta, te na osnovu toga naplatili nešto više 270.000 eura, pišu Vikend novine.

7 hits

petak mart 16

Mladić iz Čačka poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Mojkovca

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Lepenac kod Mojkovca, poginuo je mladić iz Čačka M.J. (27), potvrđeno je portalu Standard iz OKC-a.

182 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Dvoje albanskih državljana zadobilo je lake tjelesne povrede kada je automobil "Opel korsa" italijanskih registarskih oznaka sletio s puta nedaleko od Pečurica, u barskoj opštini.

Nevrijeme sa obilnim padavinama za sada najviše problema je zadalo primorskim gradovima. U Budvi danas talasi su stigli i do Starog grada, koji je neko vrijeme bio paralisan. Situacija je i sada alarmantna pa građani Budve zajedno sa nadležnim službama postavljaju džakove kako bi zaustavili novo prodiranje vode.

Večeras je u prostorijama Direktorata za vanredne situacije MUP-a održana sjednica Operativnog štaba za zaštitu i spašavanje na kojoj je analizirana trenutna meteorološka situacija i stanje na terenu u opštinama koje su pod povećanim rizikom od nastanka poplava.

Ministarstvo zdravlja najoštrije osuđuje napad na ljekara Tomislava Mikovića, koji je 14.03.2018.godine brutalno napadnut prilikom obavljanja profesionalne intervencije kod Doma učenika u Baru.

Ranko Krivokapić i SDP su se popeli na stub srama, još prije nekoliko godina i to onda kada su, zbog vlastoljublja, pogazili sve svoje principe, ideološke i moralne, napravivši savez sa četničkim vojvodama, ili kako je predsjednik ove partije volio da kaže -  uglednim parlamentarcima, rekao je Borisa Muratovića iz Media tima DPS-a.

subota, 17 mart 2018 18:24

Talasi u Čanju valjaju do ulice!

Neuobičajeno velika plima uz jake talase primakla je more u Čanju do glavne ulice!

Kontroverzni ruski naučnik Konstantin Korotkov nedavno je podigao prašinu u javnosti tvrdnjom da "troprste mumije" sa izduženim lobanjama, koje su navodno pronađene u Peruu, zapravo nijesu ljudi.

Prijeteće pismo s metkom poslato je grčkom ministru vanjskih poslova angažovanom u pregovorima s Makedonijom o dugotrajnom sporu oko imena, rekla je policija u subotu.

Podgorička Služba zaštite obilazi teren i distribuira građanima vodu za piće, saopšteno je iz PG Biroa.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura će se uskoro pojaviti u seriji "Nemanjići", a Nada kaže da bi trebalo da glumi mletačku princezu.