Standard.

petak januar 24

Poreska inspektorka Nevenka Đurović puštena na slobodu

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Inspektorka Poreske uprave područne jedinice Podgorica Nevenka Đurović, koja je sa još sedam osoba uhapšena u četvrtak u nastavku akcije ,,Klap“ zbog sumnje da je pripadnik kriminalne organizacije čiji su…

189 hits

petak januar 24

(FOTO) Milo Ralević uhapšen zbog poziva na likvidaciju nikšićkog komandira i njegove porodice

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

Nikšićka policija je zajedno sa službenicima Centra bezbjednosti Berane uhapsila Beranca Mila Ralevića (56) zbog ugrožavanja sigurnosti službenika Uprave policije Darka Mađarića.

1029 hits

petak januar 24

Uhapšen Milan Vujović zbog zelenašenja: Davao novac sa kamatom od pet odsto

Podgorička policija uhapsila je Milana Vujovića (30) zbog sumnje da je počinio krivično djelo zelenaštvo, saznaje portal Standard.

1116 hits

petak januar 24

Uhapšen Mitar Vučinić: Ukrao automobil pa sa njime razvalio vrata od kladionice i opljačkao je

Nikšićka policija procesuirala je Mitar Vučinić (41) zbog sumnje da počinio krivična djela teška krađa u pokušaju i krivično djelo teška krađa u sticaju sa krivičnim djelom oduzimanje vozila, saznaje…

302 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Crnogorski telekomunikacioni operatori investirali su u posljednje četiri godine više od 330 miliona eura, saopštio je Pobjedi izvršni direktor Agencije za elektronske komunikacije (EKIP) Darko Grgurović.

Srpski državljani Saša Cvetanović i Slaviša Novaković osuđeni su na po 35 godina zatvora, dok su Nikšićanin Ratko Koljenšić i Beograđanin Miloš Delibašić dobili po 30 godina zatvora zbog ubistva Nikole Bojovića u Beogradu i Miloša Vidakovića u Budvi, piše Pobjeda.

Izgradnja objekta za zaposlene u deset privrednih društava Glavnog grada počeće ovih dana na platou nekadašnje kamionske pijace na Bulevaru vojvode Stanka Radonjića, piše Dan.

Zajednički organizacioni odbor za stvaranje uslova za početak rada novoosnovane Opštine Tuzi i Glavnog grada koji je pripremio Odluku o privremenom uređenju odnosa između Glavnog grada i Opštine Tuzi, kako nezvanično saznaje Dan, sinoć nije uspio da postigne očekivani dogovor.

petak, 24 januar 2020 07:18

Safet Kalić dobio još 173.000 eura

Osnovni sud u Rožajama juče je donio dvije presude no tužbama kojima je Safet Kalić tražio odštetu no osnovu izgubljene dobiti za firme Daut i i preduzeće Turjak, piše Dan.

Požar, koji se juče ujutro nešto prije osam sati desio u porodičnom stanu Nikšićanina Duška Tešovića na Bulevaru Vuka Mićunovića, pričinio je veliku materijalnu štetu, a na sreću nije bilo povrijeđenih, pišu Dnevne novine.

Nacrt odluke o održavanju čistoće na teritoriji glavnog grada Podgorice našao se juče na centralnoj javnoj raspravi, gdje je zbog novog zakona o komunalnim djelatnostima došlo do izmjena i dopuna. Odluka iz 2016. godine, krajem prošle godine pala je na Ustavnom sudu, jer nije bila u skladu za Zakonom o komunalnim djelatnostima, pišu Dnevne novine.

Večerašnja litija u Podgorici pokazala je da su protesti protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti i pravnog položaja vjerskih zajednica sada i de facto partijski i politički a ne vjerski skupovi, saopšteno je iz DPS Glavnog grada.

Svjetska zdravstvena organizacija saopštila je da virusna bolest u Kini od koje se razbolilo na stotine ljudi još nije vanredna globalna zdravstvena situacija.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je večeras da su on i predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović u razgovoru iznijeli različite argumente po pitanju Zakona o slobodi vjeroispovesti, ali da su se saglasili da treba da nastave da razgovaraju, jer odnosi dvije zemlje nikada ne smiju da budu neprijateljski i loši.