Standard.

petak jul 19

Tivat: Nakon tuče gostiju i obezbjeđenja u diskoteci došlo do pucnjave, ranjen Novosađanin

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Jedno lice ranjeno iz vatrenog oružja, a jedno je povrijeđeno u tuči tokom sinoćnjeg fizičkog obračuna gostiju i obezbjeđenja u diskoteci Win u Tivtu.  Kako nezvanično saznaje Radio Tivat, ranjen je…

408 hits

petak jul 19

Romina Vlahović prekršila Etički kodeks: Umjesto na suđenje, otišla na kafu

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici Romina Vlahović je neprofesionalnim ponašanjem prekršila Etički kodeks državnih tužilaca, utvrdila je nadležna komisija.

129 hits

petak jul 19

Biviši predsjednik opštine Bar na suđenje doveden iz ZIKS-a: O Pavićeviću i ostalima u septembru

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Suđenje bivšem predsjedniku opštine Bar i nekadašnjem vlasniku Zavoda za izgradnju Bara (ZIB) Žarku Pavićeviću, koji se tereti da je sa još dvije osobe zloupotrebom položaja oštetio Poštu Crne Gore…

146 hits

petak jul 19

Crna Gora poslala zahtjev za izručenje Jovana Vukotića

Crnogorske vlasti uputile su zahtjev kolegama u Srbiji za izručenje Kotoranina Jovana Vukotića (38), kojeg bezbjednosni sektor označava zajednog od vođa škaljarskog kriminalnog klana, piše Pobjeda.

123 hits

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

U istraživanju Univerziteta Queensland učestvovalo je 100 žena, a morale su odgovarati na brojna pitanja o njihovom dotadašnjem seksualnom životu. Cilj istraživanja bio je otkriti koji to muškarci u očima žena imaju najbolje kvalitete za ljubavnika.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas predsjednika crnogorske zajednice Buenos Ajresa Emilija Ognjenovića koji boravi u Crnoj Gori.

Nepomičnu Nišlijku D.R.(24) je 18. jula pronašlo je četvorogodišnje dijete nakon što je prebio muž, a ona pokušala da se otruje.

petak, 19 jul 2019 16:00

I Tuzani dobili tablice

Najmlađa crnogorska opština od danas zvanično ima svoje registarske tablice.

Premijer Duško Marković obišao je danas most Moračica, na auto-putu Bar-Boljare.

Sedamdesetosmogodišnii Mehmed Babo Agović, iz Krušcice, danas je tragično izgubio żivot radeći sa traktorom na svojoj njivi u svom selu.

Mali avion Zlin 526 F sa pilotom Vladimirom Bulatom (47) pao je u blizini aerodroma Ečka kod Zrenjaninna.

Broj intervencija u Glavnom gradu iz dana u dan se povećava, a kako je za Standard isričao komandir Službe zaštite Goran Janković, tokom prethodne godine u ovom periodu bilo je manje požara. On je kazao da je bilo i namjernih podmetanja požara zbog čega su nadležnim institucijama podnijeli četiri krivične prijave. Međutim, kako dodaje on, pojedini vozači u Glavnom gradu im prave velike probleme jer ne žele da se sklone kada vide rotaciju, iako je svaka sekunda bitna u gašenju požara.

Glumac Stefan Kapičić ne krije da je zaljubljen do ušiju, a sa svojom suprugom, glumicom i manekenkom Ivanom Horvat trenutno uživa u čarima odmora, sunca i mora.

Na beogradskom aerodromu Nikola Tesla došlo je do uzbune posle dojave o bombi u avionu njemačke nacionalne avio-kompanije "Lufthanza".