Standard.

četvrtak septembar 19

Sudija Jović advokatici Deletić: "Ne možete se koristiti pravnim trikovima, prekršili ste Etički kodeks"

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Dokazni postupak protiv navodnog vođe kavačkog klana, Kotoranina Slobodana Kašćelana i grupe koja se zajedno sa njim nalazi na optuženičkoj klupi odložen je danas u Višem sudu u Podgorici. Kako…

385 hits

četvrtak septembar 19

Bijelo Polje: Dvoje povrijeđenih u sudaru automobila

Dvije osobe lakše su porijeđene u sudaru dva automobila u bjelopoljskom prigradskom naselju Strojtenica.

290 hits

četvrtak septembar 19

Svjedok otkrio detalje ubistva studenta iz Crne Gore na Bežanijskoj kosi: "RAZBJEŽALI SMO SE ČIM JE POČELA PUCNJAVA"

"Miloš Ćeranić je izvukao pištolj i opalio u zemlju u pravcu noge Draga Božovića. Drago je počeo da beži, ali se u jednom momentu okrenuo, izvukao pištolj i pucao ka…

685 hits

četvrtak septembar 19

Tužilaštvo blokiralo imovinu bivšem komandiru

Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je finansijsku istragu protiv bivšeg komandira kotorske policije Zlatka Samardžića, koji je optužen za saradnju sa “kavačkim klanom“, piše Dan.

135 hits

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

četvrtak, 19 septembar 2019 13:48

Srušio se "F16" na francuski grad

Belgijski vojni avion "F 16" srušio se na naseljeno mjesto na zapadu Francuske, saopštili su tamošnji zvaničnici.

četvrtak, 19 septembar 2019 13:37

Interpol: Teroristi putuju Sredozemnim morem

Interpol je otkrio više od 10 osumnjičenih stranih terorista koji putuju preko Sredozemnog mora, saopštila je danas ta međunarodna policijska organizacija.

četvrtak, 19 septembar 2019 12:58

FIBA rang lista: Crna Gora napredovala dva mjesta

FIBA je objavila novu listu rangiranja svjetskih reprezentacija, a na toj listi Crna Gora je napredovala dva mjesta.

Crna Gora Hrvatska i Slovenija svrstane su među 40 najljepših zemalja na svijetu, prema kriterijumima magazina "Conde nast traveller", prenio je zagrebački portal Index.

četvrtak, 19 septembar 2019 12:26

Pad Crne Gore na FIFA rang listi

Reprezentacija Crne Gore nalazi se na 59. mjestu FIFA rang liste, što je za četiri pozicije slabiji plasman u odnosu na prethodno izdanje.

Imate 12 dana da pokažete plan o izlasku Britanije iz EU, crno na bijelo. Poslije toga je kraj, poručio je finski premijer britanskom kolegi Borisu Džonsonu.

četvrtak, 19 septembar 2019 12:18

Ubijen holandski fudbaler

Holandski fudbaler Kelvin Majnard ubijen je sinoć u Amsterdamu. Iskusni 32-godišnj desni bek, koji je u karijeri igrao za Volendam Emmen, Barton i još nekoliko klubova, upucan je sinoć.

U porodici Kardašijan, čiji svaki korak prati javnost širom svijeta, nedavno su se pojavile informacije koje su uzburkale javnost.

"Miloš Ćeranić je izvukao pištolj i opalio u zemlju u pravcu noge Draga Božovića. Drago je počeo da beži, ali se u jednom momentu okrenuo, izvukao pištolj i pucao ka Ćeraniću i tada se desilo to što se desilo. Ja i još dvojica drugara koji smo došli sa Ćeranićem krenuli smo da bježimo prema parku, sa nama je bježao i Ćeranić, ali smo se u jednom momentu razdvojili".

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku crnogorskom stonoteniseru Filipu Radoviću povodom osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu za osobe sa invaliditetom održanom u Helsinborgu.