Standard.

nedjelja januar 26

FOTO - Pucnjava u Podgorici: Ranjen Mujo Nikočević

U podgoričkom naselju Konik večeras je došlo do pucnjave u kojoj je povrijeđen Mujo Nikočević, saznaje portal Standard. Povrijeđeni je odmah transportovan u Urgentni centar gdje mu ljekari ukazuju pomoć,…

823 hits

nedjelja januar 26

Pavićević: Iza napada na policajce stoje određene političke partije, garantujem da nećemo dozvoliti narušavanje bezbjednosti u državi

Načelnik Centra bezbjednosti Podgorica, Milovan Pavićević kazao je da u narednom periodu neće dozvoliti napade na policijske službenike i vrlo jasno, energično i odlučno će, kako kaže, odgovoriti na sve…

484 hits

nedjelja januar 26

Savjet i MUP: Policija postupala u skladu sa zakonom i pokazala toleranciju

Na inicijativu Savjeta za građansku kontrolu rada policije, danas je u Ministarstvu unutrašnjih poslova održan konsultativni sastanak sa predstavnicima Direktorata za nadzor, Direktorata za strateško-razvojne poslove, Odjeljenja za unutrašnju kontrolu…

79 hits

petak januar 24

Predator iz Podgorice glumeći ženu i majku preko lažnog Instagram profila pokušao da vrbuje dječaka (13)

Društvene mreže nesumnjivo su doprinijele novom načinu komunikacije, edukovanja i informisanja, ali su i postale ogromno polje za pedofile koji vrijebaju maloljetnu djecu. Da je tako, uvjerila se i majka…

415 hits

 
 
 
 
Lejla

Lejla

Godinu za nama obilježilo je dosta filmskih ostvarenja, a neki filmovi će, sve su prilike, biti popularni i tokom ove godine.

U zemljotresu jačine 6,5 stepeni po Rihteru koji je juče pogodio istočni turski grad Elazig, poginulo je 21 osoba, a za 30 njih se još traga, dok je povrijeđeno preko 1000, posljednji su podaci turskih vlasti.

Četvorica napadača za kojima grčka policija i dalje traga u nedjelju popodne ispalili su 24 hitaca u Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, a samo tri nisu pogodila žrtve. Grčki mediji su prenijeli da je je riječ o napadačima u dvadesetim godinama, dok je jedan stariji i ima oko 45.

Nespremnost jedne vjerske zajednice da prihvati da je Crna Gora suverena država i da je potrebno da organizuje svoje djelovanje u pravnim okvirima Crne Gore ne može biti motiv za manipulaciju vezanu za imovinu, niti za podsticanje atmosfere haosa, potpomognuto instrukcijama vjerskih i političkih adresa van granica ove države, saopšteno je na večerašnjoj sjednici Opštinskog odbora DPS Bar. 

Inspektorka Poreske uprave područne jedinice Podgorica Nevenka Đurović, koja je sa još sedam osoba uhapšena u četvrtak u nastavku akcije ,,Klap“ zbog sumnje da je pripadnik kriminalne organizacije čiji su članovi zloupotrebom položaja i falsifikovanjem isprava oštetila državni budžet za 3.500.000 eura, puštena je da se brani sa slobode, potvrdio je portalu Standard njen advokat Novak Ražnatović.

petak, 24 januar 2020 20:54

Korona virus stigao u Evropu

Dvije osobe zaražene su korona virusom u Francuskoj, potvrdio je tamošnji ministar za AFP.

Podaci sa automatskih stanica za praćenje kvaliteta vazduha u okviru Državne mreže, pokazuju da je u južnom regionu, primorska oblast – stanice se nalaze u Baru i Kotoru, kvalitet vazduha bio veoma dobar i da nije bilo prekoračenja graničnih vrijednosti ni jednog polutanta.

petak, 24 januar 2020 23:00

Ovim podznacima 2020. donosi novac

Iako se mnogi plaše prestupne godine koja se ovog puta poklapa i sa numerološkim brojem četiri koji je ekvivalent planeti Saturn, važno je naglasiti da će pojedini astrološki podznaci zadovoljno trljati ruke jer će im svemir biti naklonjen za uvećanje imetka, a evo i koji su to astro srećnici.

Britanski premijer Boris Džonson potpisao je britanski sporazum o razlazu sa Evropskom unijom nakon što su dva zvaničnika iz Brisela ranije učinila to na ceremoniji iza zatvorenih vrata, prenosi AFP.

Litije se politizuju protiv Crne Gore, zaključeno je na današnjoj sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Pljevljima kojoj je prisustvovao zamjenik predsjednika partije i premijer Crne Gore Duško Marković.