Standard.

petak jul 19

Administrativni odbor: Prekršen Ustav u slučaju Medojevića, poslanik ne može u zatvor bez skidanja imuniteta

Poslanik Skupštine Crne Gore ne može biti stavljen u zatvor bez prethodnog ukidanja imuniteta, ocijenjeno je na sjednici Administrativnog odbora na kojoj su učestvovali poslanici vladajuće koalicije, opozicije, ali i…

130 hits

petak jul 19

Izborne zakone mijenjati uz kompromis svih

Sve izmjene izbornih zakona trebalo bi da budu rezultat dogovora i zdravih kompromisa predstavnika svih parlamentarnih partija, građanskog društva i svih drugih činilaca koji mogu dati doprinos ovom značajnom i…

90 hits

petak jul 19

Socijaldemokrate: Rast podrške dodatno obavezuje

Predsjedništva Socijaldemokrata razmotrilo je plan aktivnosti do kraja godine i zadovoljno je radom svih opštinskih odbora, saopšteno je iz te stranke.

75 hits

četvrtak jul 18

Mandić ide na konsultacije u Beograd: DF želi da se Vučić aktivno uključi u izbore u Crnoj Gori

Lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF-a Andrija Madnić posjetiće Beograd krajem sedmice gdje će razgovarati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o pripremama za izbore naredne godine, saznaje…

483 hits

 
 
 
 

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na Tviteru je napisao da je Crna Gora kao članica NATO dvije godine rame uz rame s najrazvijenijim državama svijeta.

Vijeće za nacionalnu bezbjednost, kojim je predsjedavao predsjednik Vlade i predsjednik Vijeća Duško Marković održalo je danas XV sjednicu kojoj je pored članova Vijeća prisustvovao i direktor Uprave policije Veselin Veljović.

Ramuš Haradinaj podnio je neopozivu ostavku na miesto predsjednika Vlade Kosova, nakon što je pozvan da da iskaz pred Specijalnim sudom u Hagu, u svojstvu osumnjičenog za ratne zločine.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas predsjednika crnogorske zajednice Buenos Ajresa Emilija Ognjenovića koji boravi u Crnoj Gori.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Slovenije Mitju Močnika kojem je zahvalio na doprinosu koji je pružio tokom obavljanja uspješne diplomatske misije u Podgorici, snaženju odnosa i partnerske saradnje između dvije zemlje koje njeguju tradicionalno prijateljstvo, saopšteno je iz Brajovićevog kabineta.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Slovenije Mitju Močnika i tom prilikom mu u ime države Crne Gore uručio medalju za zasluge.

Predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i dalje pristižu brojne čestitke od najviših zvaničnika povodom 13. jula - Dana državnosti Crne Gore, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

Predsjedništva Socijaldemokrata razmotrilo je plan aktivnosti do kraja godine i zadovoljno je radom svih opštinskih odbora, saopšteno je iz te stranke.