Standard.

ponedjeljak januar 14

SDP traži saslušanje Stankovića, Katnića, Veljovića i Radonjića

Poslanici SDP-a traže da Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu Odbor za bezbjednost i odbranu obavi kontrolno saslušanje Vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića, Specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića, direktora…

62 hits

četvrtak januar 17

LP spremna za izbore u Tuzima, formiran Izvršni odbor izbornog štaba

Liberalna partija održala je u Tuzima Predsjednički kolegijum u proširenom sastavu. Oni su zasijedali u cilju priprema za lokalne izbore u ovoj Opštini koji će se održati 3.marta, i na…

34 hits

četvrtak januar 17

Srpski ministri zahvaljuju KFOR-u, a Vulin Crnu Goru proglasio neprijateljem zbog vojnika na Kosovu

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić zahvalili su se juče zemljama članicama NATO-a na očuvanju mira na Kosovu, i poručili da ne sumnjaju da će…

93 hits

srijeda januar 16

General Dakić na NATO Vojnom komitetu u Briselu

Načelnik Generalštaba, brigadni general Dragutin Dakić učestvovao je na sjednici NATO Vojnog komiteta, najvišeg vojnog tijela Alijanse, koja je održana juče i danaas u Briselu.

38 hits

 
 
 
 

Inicijativa lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića i Milana Kneževića o otvaranju granica između Crne Gore, Srbije i Republike Srpske direktna je kopija ideje o stvaranju „Velike Albanije”. Njihova interpretacija je „neka oni prave Veliku Albaniju, mi ćemo Veliku Srbiju. To je kontrastav po svaku cijenu, kaže za Pobjedu Dušan Janjić, politički analitičar.

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je u izjavi za Standard, da on i njegova stranka nemaju nikakve veze sa direktorom Atlas grupe Duškom Kneževićem. Abazović je to rekao komentarišući sve češće Kneževićeve objave na Instagramu u kojima upotrebljava riječ „ura“ napisanu velikim slovima, što je skraćenica za Ujedinjenu reformsku akciju.

Ruski predsjednik Vladimir Putin prispjele pojedince iz Crne Gore nazvao je herojima, koje je njegova država, na ovaj ili onaj način, finansirala i organizovala za rušenje vlastite države Crne Gore. Oni su možda na tom poslu heroji komentariše za Pobjedu Ranko Đonović, politički analitičar.

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević vratili su se su juče iz Beograda službenim avionom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Klevete koje izriče Duško Knežević potvrđuju da se radi o beskrupuloznoj osobi koja kompilacijom podmetanja, neistina i intriga pokušava da skrene pažnju sa činjenice da je pobjegao u London kako se ne bi suočio sa istragom o višemilionskim pronevjerama za koje ga terete nadležni organi, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista. 

To što je nakon današnjeg saslušanja u SDT-u Slavoljub Stijepović izbjegao novinare govori da bježi od istine, tvrde u Građanskom pokretu URA.

Skupštinski Odbor za bezbjednost nije prihvatio prijedlog SDP-a da, u vezi sa aferom nazvanom u javnosti ''koverta'', sasluša čelnike tužilaštva policije i Agencije za sprječavanje korupcije, javlja Antena M.

Povodom sinoćnje histerije i prljave kampanje nastale u pojedinim krugovima nakon objavljivanja fotografije i susreta predsjednika Prave Crne Gore Marka Milačića i predsjednika Rusije Vladimira Putina, ističemo da se radi o naručenom i smišljenom napadu koji dolazi iz redova naših “prijatelja” iz opozicije, saopšteno je iz Prave Crne Gore povodom navoda da je Milačić prilikom ručka sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom prekršio protokol.