Standard.

petak septembar 21

Vlada Hrvatske: Učinićemo sve da vratimo brod Jadran

Hrvatska će preduzeti sve legitimne korake kako bi školski brod Jadran bio vraćen pod hrvatski barjak, jer je to plovilo vlasništvo Republike Hrvatske, saopšteno je Portalu RTCG iz tamošnjeg Ministarstva…

12 hits

petak septembar 21

Knežević: Abazović i Šaranović posjetom Tajvanu napravili prvorazredni skandal

Predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević ocijenio je u izjavi za Pobjedu da posjeta poslanika Dritana Abazovića i Danila Šaranovića Tajvanu predstavlja prvorazredni skandal,…

107 hits

petak septembar 21

Han: Sve partije da se uključe u rad Radne grupe

Evropski komesar za proširenje i susjedsku politiku Johanes Han kazao je u intervjuu za Pobjedu da bi sve političke partije trebalo aktivno da se uključe u rad Radne grupe koja…

10 hits

petak septembar 21

LP Kotor: Ako Snežani Jonici porastu apetiti hoće li predsjednik Opštine i sebe razriješiti?

Otvorila se „Pandorina kutija“ heterogene kotorske koalicije, kojoj su građani Kotora dali povjerenje da vrši vlast za mandatni period 2016.- 2020. Njenu „blagodat“ osjetio je gospodin Borović. Srbi Srbinu skroiše…

15 hits

 
 
 
 

Danas je u Podgorici održana sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije Crne Gore, na kojoj su razmatrane aktuelne teme.

Predsjednik Vlade Duško Marković primio je u nastupnu posjetu ambasadora SR Njemačke u Crnoj Gori dr Roberta Hajnriha Vebera.

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović primio je danas u nastupnu posjetu ambasadora SR Njemačke u Crnoj Gori Roberta Hajnriha Vebera.

Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić zatražio je, preko svojih saradnika, da se sastane sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem početkom septembra, ali ga je ovaj odbio, saznaje Standard od više izvora iz vrha Srpske napredne stranke. Nakon što je Vučić primio lidere DF-a, Prave Crne Gore i Srpskog nacionalnog savjeta, Bečić je htio da se sastane sa prvim čovjekom Srbije. Kako saznajemo iz SNS-a, Bečiću je umjesto sa Vučićem, ponuđeno da se sastane sa njegovim generalnim sekretarom Nikolom Selakovićem, što je lider Demokrata odbio.

Rečenica koju je nedavno izgovorio evropski komesar za proširenje Johanes Han, da Crna Gora može izgubiti epitet najagilnijeg kandidata za EU ukoliko ne napravi napredak u rešavanju slučaja Lakić, treba da zabrine crnogorsko rukovodstvo, kako Vladu, tako i predsjednika države, poručuju iz Socijalističke narodne partije.

Otvorila se „Pandorina kutija“ heterogene kotorske koalicije, kojoj su građani Kotora dali povjerenje da vrši vlast za mandatni period 2016.- 2020. Njenu „blagodat“ osjetio je gospodin Borović. Srbi Srbinu skroiše sudbinu, kako se kaže. Gospodina Borovića na inicijativu odborničkog kluba SNP-a, partije či je gospodin Borović član, predsjednik opštine gospodin Jokić razriješi dužnosti predsjednika borda direktora DOO Komunalno Kotor, saopšteno je iz Liberalne partije Kotor.

Hrvatska će preduzeti sve legitimne korake kako bi školski brod Jadran bio vraćen pod hrvatski barjak, jer je to plovilo vlasništvo Republike Hrvatske, saopšteno je Portalu RTCG iz tamošnjeg Ministarstva odbrane.

Predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević ocijenio je u izjavi za Pobjedu da posjeta poslanika Dritana Abazovića i Danila Šaranovića Tajvanu predstavlja prvorazredni skandal, čiji je cilj izazivanje svjetske velesile Kine.