Standard.

subota jul 21

"Tramp je maestralno odradio marketing Crnoj Gori, iskoristite ga kao Kolinda Svjetsko prvenstvo"

Trampova izjava da ćemo imati treći svjetski rat ako se Crnogorci razgoropade, postala je hit u svjetskim medijima i na društvenim mrežama. Poznati novinar Jakša Šćekić, koji je radio i…

73 hits

subota jul 21

U pregovorima Crnogorske i Fronta pobijedile Demokrate

Demokratska Crna Gora će nakon planirane rotacije u vlasti sa Demokratskim frontom u decembru dobiti i mjesto potpredsjednika opštine, što do sada nije bilo predviđeno koalicionim sporazumom, potvrđeno je Vikend…

17 hits

subota jul 21

Merkel: NATO štiti i Crnu Goru

Njemačka kancelarka, Angela Merkel, je na konferenciji za novinare u Berlinu rekla da je član 5 odredbe o kolektivnoj odbrani "centralni element NATO", kao i da vjeruje da taj član…

4 hits

petak jul 20

Ivan Vuković jednoglasno podržan za gradonačenika Podgorice

Na sjednici Odbora Demokratske partije socijalista Glavnog grada Podgorica, koja je održana danas, jednoglasno je usvojen predlog da Ivan Vuković, nosilac liste DPS na proteklim lokalnim izborima u Podgorici, bude…

60 hits

 
 
 
 
subota, 21 jul 2018 07:05

Merkel: NATO štiti i Crnu Goru

Njemačka kancelarka, Angela Merkel, je na konferenciji za novinare u Berlinu rekla da je član 5 odredbe o kolektivnoj odbrani "centralni element NATO", kao i da vjeruje da taj član važi za sve članice NATO podjednako, uključujući i Crnu Goru, prenosi AP.

Demokratska Crna Gora će nakon planirane rotacije u vlasti sa Demokratskim frontom u decembru dobiti i mjesto potpredsjednika opštine, što do sada nije bilo predviđeno koalicionim sporazumom, potvrđeno je Vikend novinama u Demokratskoj Crnoj Gori.

Trampova izjava da ćemo imati treći svjetski rat ako se Crnogorci razgoropade, postala je hit u svjetskim medijima i na društvenim mrežama. Poznati novinar Jakša Šćekić, koji je radio i za Rojters i britanski Sky news, u intervjuu Vikend novinama kazao je da je izjavu američkog predsjednika, Donalda Trampa, doživio kao još jedan njegov „gaf“ kojih je bilo dosta posljednjih nedjelja, ali da je Crnoj Gori napravio izvanredan marketing iako mu to sigurno nije bila namjera.

Na sjednici Odbora Demokratske partije socijalista Glavnog grada Podgorica, koja je održana danas, jednoglasno je usvojen predlog da Ivan Vuković, nosilac liste DPS na proteklim lokalnim izborima u Podgorici, bude predložen za gradonačelnika Glavnog grada.

Predsjednik Francuske Emanuel Makron uputio je čestitku povodom Dana državnosti predsjedniku Crne Gore, Milu Đukanoviću.

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović bio je danas domaćin trećeg sastanka ministara vanjskih poslova Jadranske trilaterale koji je održan u Budvi.

Sjedinjene Američke Države (SAD) glavni su strateški saveznik Crne Gore, ocijenio je ministar odbrane Predrag Bošković u razgovoru sa ambasadorkom SAD u Podgorici, Margaret Ueharom.

Jedan napad na NATO članicu znači napad na SVE. To je poruka neimenovanog zvaničnika alijanse na izjavu Donalda Trampa koji se zapitao "što bi njegov sin ratovao za Crnu Goru" uz opasku da bismo mi mogli da izazovemo Treći svjetski rat.