Standard.

srijeda maj 22

SDP: Demokrate od starta pokušavaju da preuzmu pokret "Odupri se"

SDP nije iznenađen porukama i neosnovanim optužbama na naš račun, koje je uputio Dejan Pejović, funkcioner Demokrata i odbornik u skupštini Opštine Kotor, sa sinoćnjeg protesta pokreta Odupri se, navode…

19 hits

utorak maj 21

DPS Kotor: Aprcović će izabrati pravi tim, Perović da zakaže sjednicu

Na sinoć održanim sjednicama Izvšnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor, kojima je ispred Predsjedništva prisustvovao Branko Čavor, Željko Aprcović jednoglasno je predložen za kandidata za predsjednika opštine Kotor.

31 hits

ponedjeljak maj 20

Đukanović: Vrijeme potvrdilo kakav je istorijski podvig napravila naša generacija

Predsjednik Milo Đukanović uputio je povodom 21. maja Dana Nezavisnosti najsrdačnije čestitke svim građanima i najbolje želje za njen brži ekonomski i ukupni razvoj i napredak.

55 hits

utorak maj 21

Popović: Opstanak Crne Gore zavisi od dovršenja nacionalnog identiteta

Književnik Milorad Popović, gostujući u "Teleskopiji" na TVCG, kaže da postoji očigledna nesrazmjera između "tačne, precizne, gotovo bez greške vođene spoljne politike, koja je malu i gotovo nebitnu zemlju dovela…

60 hits

 
 
 
 

Član pokreta "Odupri se" Dejan Pejović reagovao je na saopštenje SDP-a da Demokrate od starta pokušavaju da preuzmu pokret "Odupri se".

srijeda, 22 maj 2019 18:33

Đukanović sjutra sa Zaevim

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović susrešće se sjutra sa predsjednikom Vlade Sjeverne Makedonije Zoranom Zaevim koji dolazi u zvaničnu posjetu Crnoj Gori.

Predsjednik Vlade Sjeverne Makedonije, Zoran Zaev, doputovaće u četvrtak u Podgoricu, u dvodnevnu zvaničnu uzvratnu posjetu Crnoj Gori na poziv predsjednika Vlade Duška Markovića.

Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore, brigadni general Dragutin Dakić, učestvuje na sjednici NATO Vojnog komiteta, najvišeg vojnog tijela Alijanse, koja se održava danas u Briselu. Drugu po redu ovogodišnju sjednicu otvorio je generalni sekretar NATO-a, Jens Stoltenberg koji je istakao da jedinstvo Alijanse predstavlja njenu najjaču snagu, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

SDP nije iznenađen porukama i neosnovanim optužbama na naš račun, koje je uputio Dejan Pejović, funkcioner Demokrata i odbornik u skupštini Opštine Kotor, sa sinoćnjeg protesta pokreta Odupri se, navode iz te stranke.

Književnik Milorad Popović, gostujući u "Teleskopiji" na TVCG, kaže da postoji očigledna nesrazmjera između "tačne, precizne, gotovo bez greške vođene spoljne politike, koja je malu i gotovo nebitnu zemlju dovela u NATO i na vrata EU" i, s druge strane, činjenice da je 13 godina nakon nezavisnosti " u mnogim domenima kulturne i obrazovne politike, državotvorne svijesti, stanja u institucijama... gore nego prije 20 godina".

Pokret "Odupri se" organizovao je i večeras protest pod sloganom "Za nezavisnost od koverti."

Na sinoć održanim sjednicama Izvšnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor, kojima je ispred Predsjedništva prisustvovao Branko Čavor, Željko Aprcović jednoglasno je predložen za kandidata za predsjednika opštine Kotor.