Standard.

srijeda avgust 21

Medojević ponizio Albance koji su ga nekad podržavali

Medojević ponizio Albance koji su ga nekad podržavali Izjavama u kojima predlaže podizanje zida prema Kosovu i Albaniji, lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević ponizio je najviše one albanske partije…

282 hits

srijeda avgust 21

Javni funkcioneri tokom radnog vremena ne mogu predstavljati partiju

U izbornoj kampanji ne mogu učestvovati, niti javno izražavati svoje stavove povodom izbora, u radnom vremenu, odnosno dok su na dužnosti, javni funkcioneri koje imenuje ili postavlja Vlada Crne Gore…

161 hits

srijeda avgust 21

Jelušić: Vladajuća koalicija u Budvi istrošila arsenal afera koje su trebale da prikriju njihov nerad

Predsjednik budvanskog Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Predrag Jelušić kaže da se strasti u budvanskoj vladajućoj koaliciji smiruju jer su istrošili arsenal afera koje su trebale da prikriju njihov nerad.

155 hits

utorak avgust 20

DPS Tivat: Trenutno stanje Aerodroma apsolutno neodrživo

Odbornici DPS nijesu podržali inicijativu Kluba odbornika Socijaldemokratske partije da se na dnevni red današnje śednice Skupštine opštine Tivat uvrsti Zaključak kojim se obavezuje predśednik Opštine, Vlada Crne Gore i…

299 hits

 
 
 
 

Usvojenim koncesionim dokumentom nije definisana obaveza eventualnog koncesionara za izgradnjom novog putničkog terminala na aerodromu u Tivat, saopštio je Zdravko Mitrović predsjednik OO SD Tivat. On je kazao da se iz saopštenja DPS Tivat u kojem se navodi da je trenutno stanje neodrživo, vidi da "koncesiona dokumenta nisu ni pročitali".

Nakon posljednjih izjava o izgradnji zida između Albanije, Kosova i Crne Gore, očigledno je da je lider Pokreta za promjene (PzP) i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević, napravio zaokret od 180 stepeni u svojoj političkoj karijeri. On je prošao dug put od socijliste, demokrate, multinacionaliste do, sudeći prema izjavama, desničara i poštovaoca lika i dijela Donalda Trampa i Viktora Orbana.

Medojević ponizio Albance koji su ga nekad podržavali Izjavama u kojima predlaže podizanje zida prema Kosovu i Albaniji, lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević ponizio je najviše one albanske partije i dio Albanaca koji su nekad podržavali njegovu politiku, posebno na predsjedničkim izborima 2008. godine, piše Pobjeda.

U izbornoj kampanji ne mogu učestvovati, niti javno izražavati svoje stavove povodom izbora, u radnom vremenu, odnosno dok su na dužnosti, javni funkcioneri koje imenuje ili postavlja Vlada Crne Gore i koje bira ili imenuje lokalna samouprava, državni službenici kao i namještenici, navodi se u prijedlogu zakona o predstavljanju političkih subjekata tokom izbornih kampanja koji je uradila radna grupa Odbora za reformu izbornog zakonodavstva, piše Pobjeda.

Predsjednik budvanskog Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Predrag Jelušić kaže da se strasti u budvanskoj vladajućoj koaliciji smiruju jer su istrošili arsenal afera koje su trebale da prikriju njihov nerad.

Odbornici DPS nijesu podržali inicijativu Kluba odbornika Socijaldemokratske partije da se na dnevni red današnje śednice Skupštine opštine Tivat uvrsti Zaključak kojim se obavezuje predśednik Opštine, Vlada Crne Gore i Ministartsvo saobraćaja, da presipitaju postupak vraćanja prava raspolaganja na nepokretnostima obuhvaćenim DSL sektor 24 sa opštine Tivat na Vladu Crne Gore, saopšteno je iz tivatskog DPS-a.

Crna Gora je posvećena transatlantskom savezništvu i sistemu vrijednosti kao članice NATO-a, rekao je predsjednik države Milo Đukanović. On je danas primio je šeficu Stalne misije pri NATO-u, Dubravku Lalović i poželio joj uspjeh u diplomatskoj misiji.

Кako vrijeme prolazi, a DF odolijeva svim pritiscima režima, polako na svijetlo dana isplivavaju informacije iz unutrašnjosti trulog sistema, koje samo potvrđuju sve ono na šta smo od početka ukazivali, saopšteno je iz Demokratskog fronta.