Standard.

petak avgust 17

Sastanak "u četiri oka" Markovića i Merkel: Na Balkanu nema pomjeranja granica

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković doputovao je u Berlin u zvaničnu posjetu Saveznoj Republici Njemačkoj na poziv savezne kancelarke Angele Merkel.

91 hits

petak avgust 17

Vulin: Markoviću nisu smetale promjene granica 2008. godine

Kada je 2008. godine priznavao Kosovo, Dušku Markoviću nisu smetale promjene granica a sada ih se iznenada plaši, izjavio je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin reagujući na izjavu premijera Markovića.

89 hits

petak avgust 17

Tanja Stajović je predsjednica Opštine Golubovci

Na konstitutivnoj sjednici Skupštine opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci za predsjednicu opštine izabrana je Tanja Stajović. Za nju je glasalo 17 odbornika vladajuće koalicije, a na tom mjestu…

50 hits

petak avgust 17

Buduća ambasadorka SAD u CG: Borba protiv korupcije i jačanje ekonomije da budu prioritet crnogorskoj vlasti

Crna Gora se od sticanja nezavisnosti 2006.pokazala kao pozitivan primjer u regionu, navela je buduća američka ambasadorka u Podgorici Džudi Rajzing Rejnke, piše Pobjeda.

12 hits

 
 
 
 
utorak, 13 februar 2018 07:29

Damjanović razmišlja da se kandiduje na predsjedničkim izborima

Nezavisni poslanik u Skupštini Crne Gore Aleksandar Damjanović ozbiljno razmatra mogućnost da se kandiduje za predstojeće predsjedničke izbore, saznaje Pobjeda.

 

Damjanovićeva eventualna kandidatura, prema saznanjima ovog lista, zavisiće od toga da li će opozicija uspjeti da se dogovori o zajedničkom kandidatu.

“Damjanović je u posljednja dva dana obavio razgovore sa nekoliko lidera u opoziciji koji su ga informisali o dosadašnjim pregovorima u pokušaju da se nađe zajednički kandidat. Njegova odluka će zavisiti i od rezultata tih pregovora. Damjanović je kandidat koji je jednako blizak i Demokratskom frontu i dijelu opozicije koji sebe naziva građanskom”, rekao je izvor Pobjede blizak Damjanoviću.

Predsjednički izbori u Crnoj Gori zakazani su za 15. april, a kao nestranačke ličnosti kandidaturu već su objavili naučnik Dragan Hajduković, univerzitetski profesor Đorđije Blažić i privrednik Vasilije Miličković. Sa druge strane, još se ne zna ko će biti kandidati vlasti i opozicije.

Dio građanske opozicije već neko vrijeme pokušava da se dogovori o izboru nestranačkog kandidata koji bi bio prihvatljiv svima, pa i Demokratskom frontu, a od njihovog dogovora zavisiće i kandidat DPS-a.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.