Standard.

nedjelja avgust 19

Dajković za Standard: Srbi u Kninu su na izvinjenje rekli - "Braćo znamo da to nije stav većine građana, već…

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić i generalni sekretar te partije Vladislav Dajković vratili su se iz Knina, gdje su boravili, kako bi se izvinili srpskom narodu zbog prisustva pukovnika…

127 hits

nedjelja avgust 19

Klasić: Na Balkanu je istorija kao samoposluga, iz nje uzimaju ono što im treba

Ako bi iko mogao biti uzor iz prošlosti kada je riječ o borbi protiv puno jačeg neprijatelja, o borbi protiv fašizma i fašizacije društva, o entuzijazmu odbrane zemlje, onda su…

66 hits

nedjelja avgust 19

Sekulić najviše putovao, Brajović najviše potrošio

Skupština Crne Gore je, od 1. januara do 30. juna ove godine, za službena putovanja poslanika potrošila 40.036 eura, saopšteno je Pobjedi iz te institucije.

13 hits

subota avgust 18

Konatar: Aerodromima ne trebaju koncesionari, već profesionalni menadžment

Građanski pokret URA apeluje na Vladu da odustane od namjere davanja Aerodroma Crne Gore u dugoročan zakup i umjesto toga pozivamo ih da sadašnji partijski menadžment zamijene profesionalnim kako bi…

13 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 februar 2018 15:49

VIDEO - Knežević opjevao Mugošu i Radović, pa usput sahranio SDP

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević juče je bio naročito inspirisan u sali Skupštine Crne Gore.

Knežević se tako u stihu osvrnuo na dva sudska slučaja čiji je dio - na pokušaj terorizma gdje je na optuženičkoj klupi, i na onaj koji je lično prijavio Specijalnom tužilaštvu jer tvrdi da mu je jedan sudija tražio 10.000 eura, a da Kneževića zauzvrat oslobodi osude u slučaju napada na policajca 17. oktobra 2015. godine.

Suđenje vodi sudija Suzana Mugoša, a Kneževića je povodom navodne korupcije saslušala specijalna tužiteljka Stojanka Radović.

Upravo su njih dvije tema njegove rime.

"Što propusti deli Milivoje, to Suzani pod noktima dođe, sa razloga što ona ne stigne, kod Stojanke sve će da mi prođe", rekao je Knežević.

On je dodao da "samo što ne spava u tužilaštvu, Višem sudu i Specijalnom policijskom odjeljenju", aludirajući na brojne postupke koji se protiv njega vode.

"Kad dođem u ovaj, što bi rekao očuh nacije i predsjednik rahmetli partije Ranko Krivokapić, hram demokratije, mene kazne deset odsto. Kako je krenulo biću u većem minusu nego KAD ili Rrudnici boksita", rekao je Knežević.

Funkcioner DF-a je inače juče kažnjen odbijanjem deset odsto plate jer se potpredsjedniku Skupštine Branimiru Gvozdenoviću obratio riječima "Sram te bilo. Ko si ti da meni uzimaš riječ?”.

M.M.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 14 februar 2018 15:53

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.