Standard.

nedjelja maj 20

Milo Đukanović inaugurisan za predsjednika Crne Gore: Zakleo se ispod slike kralja Nikole

U godini kad je proslavio 56. rođendan, Milo Đukanović je drugi put u karijeri dugoj tri decenije, postao predsjednik Crne Gore.

701 hits

nedjelja maj 20

Peti put samostalno osvojili vlast: SNP proglasila apsolutnu pobjedu u Plužinama

Socijalistička narodna partija proglasila je večeras apsolutnu pobjedu na izborima koji su danas održani u Plužinama, prenosi portal RTCG. SNP je i do sada vršila vlast u tom gradu. Biračka…

478 hits

nedjelja maj 20

Crnogorske zastave na pola koplja; SD: Budvani, jeste li ovo izabrali?

Dok vascijela Crna Gora slavi najveći državni praznik, u prijestonici crnogorskog turizma državne zastave su spuštene na pola koplja, saopštili su Socijaldemokrate Crne Gore.

786 hits

nedjelja maj 20

FOTO - Lukšić, Katnić, princ Nikola, Roćen, Pajović, mitropolit Mihailo i ostali među prvima čestitali Đukanoviću

Bivši premijer Igor Lukšić, tužioci Ivica Stanković i Milivoje Katnić, princ Nikola Petrović, Milan Roćen, Darko Pajović, mitropolit Mihailo - samo su neke od javnih ličnosti koje su među prvima…

802 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 februar 2018 15:49

VIDEO - Knežević opjevao Mugošu i Radović, pa usput sahranio SDP

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević juče je bio naročito inspirisan u sali Skupštine Crne Gore.

Knežević se tako u stihu osvrnuo na dva sudska slučaja čiji je dio - na pokušaj terorizma gdje je na optuženičkoj klupi, i na onaj koji je lično prijavio Specijalnom tužilaštvu jer tvrdi da mu je jedan sudija tražio 10.000 eura, a da Kneževića zauzvrat oslobodi osude u slučaju napada na policajca 17. oktobra 2015. godine.

Suđenje vodi sudija Suzana Mugoša, a Kneževića je povodom navodne korupcije saslušala specijalna tužiteljka Stojanka Radović.

Upravo su njih dvije tema njegove rime.

"Što propusti deli Milivoje, to Suzani pod noktima dođe, sa razloga što ona ne stigne, kod Stojanke sve će da mi prođe", rekao je Knežević.

On je dodao da "samo što ne spava u tužilaštvu, Višem sudu i Specijalnom policijskom odjeljenju", aludirajući na brojne postupke koji se protiv njega vode.

"Kad dođem u ovaj, što bi rekao očuh nacije i predsjednik rahmetli partije Ranko Krivokapić, hram demokratije, mene kazne deset odsto. Kako je krenulo biću u većem minusu nego KAD ili Rrudnici boksita", rekao je Knežević.

Funkcioner DF-a je inače juče kažnjen odbijanjem deset odsto plate jer se potpredsjedniku Skupštine Branimiru Gvozdenoviću obratio riječima "Sram te bilo. Ko si ti da meni uzimaš riječ?”.

M.M.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 14 februar 2018 15:53

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.