Standard.

utorak februar 19

Organizatori protesta "97.000 Odupri se" poručili: Idemo do kraja, rasfromiraćemo udbaško-komunističke strukture

Organizatori protesta "97.000 Odupri se", pozvali su na današnjoj konferenciji za medije, sve progresivne snage da im se pridruže jer je, kako su istakli, došlo je vrijeme za promjene. Novinarima su…

64 hits

utorak februar 19

Bečić: Policija mi dolazila kod roditelja, traže da dođem kod inspektora zbog protesta

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, objavio je na svom Fejsbuk profilu da je policija dolazila da mu uruči poziv da jutros dođe u policijske prostorije zbog protesta koji je…

28 hits

utorak februar 19

Đukanović - Rigterink: Snažan doprinos EBRD-a ubrzanom ekonomskom rastu

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je prvog potpredsjednika Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Jurgena Rigterinka koji boravi u posjeti Crnoj Gori.

15 hits

utorak februar 19

Marković - Rigterink: Unaprijediti konkurentnosti privatnog sektora i jačati mala i srednja preduzeća

Unapređenje konkurentnosti privatnog sektora, energetsko i infrastrukturno povezivanje kao i ozelenjavanje ekonomije i održivi turizam su tri prioritetne oblasti u kojima Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) želi da…

15 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 545
srijeda, 14 februar 2018 15:49

VIDEO - Knežević opjevao Mugošu i Radović, pa usput sahranio SDP

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević juče je bio naročito inspirisan u sali Skupštine Crne Gore.

Knežević se tako u stihu osvrnuo na dva sudska slučaja čiji je dio - na pokušaj terorizma gdje je na optuženičkoj klupi, i na onaj koji je lično prijavio Specijalnom tužilaštvu jer tvrdi da mu je jedan sudija tražio 10.000 eura, a da Kneževića zauzvrat oslobodi osude u slučaju napada na policajca 17. oktobra 2015. godine.

Suđenje vodi sudija Suzana Mugoša, a Kneževića je povodom navodne korupcije saslušala specijalna tužiteljka Stojanka Radović.

Upravo su njih dvije tema njegove rime.

"Što propusti deli Milivoje, to Suzani pod noktima dođe, sa razloga što ona ne stigne, kod Stojanke sve će da mi prođe", rekao je Knežević.

On je dodao da "samo što ne spava u tužilaštvu, Višem sudu i Specijalnom policijskom odjeljenju", aludirajući na brojne postupke koji se protiv njega vode.

"Kad dođem u ovaj, što bi rekao očuh nacije i predsjednik rahmetli partije Ranko Krivokapić, hram demokratije, mene kazne deset odsto. Kako je krenulo biću u većem minusu nego KAD ili Rrudnici boksita", rekao je Knežević.

Funkcioner DF-a je inače juče kažnjen odbijanjem deset odsto plate jer se potpredsjedniku Skupštine Branimiru Gvozdenoviću obratio riječima "Sram te bilo. Ko si ti da meni uzimaš riječ?”.

M.M.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 14 februar 2018 15:53

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.