Standard.

četvrtak novembar 15

Đukanović o Podgoričkoj skupštini: Država da onemogući bilo koga da slavi ono što je bila propast Crne Gore

Podgorička Skupština 1918. bila je uništavanje crnogorske države i jedna velika izdaja i zbog toga nema razloga da se taj događaj slavi. Svako ko nas poziva da slavimo tzv. Podgoričku skupštinu poziva…

101 hits

četvrtak novembar 15

Marković u Sofiji na Samitu „Startup Europe“: Crna Gora će do 2020. imati povoljan ambijent za Start up biznise

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković saopštio je na Samitu „Startup Europe“ u Sofiji da crnogorsko okruženje – i zakonodavno i poslovno – nije u ovom momentu pogodno za pokretanje…

19 hits

četvrtak novembar 15

Lideri DF-a se žalili Oravu: "Očekujemo od Brisela da reaguje na pritiske koje trpe poslanici"

Lideri DF Andrija Mandić, Nebojša Medojević i Milan Knežević razgovarali su danas sa ambasadorom EU u Crnoj Gori, Aivom Oravom u sjedištu Delegacije EU u Podgorici. Oni su nakon sastanka…

39 hits

četvrtak novembar 15

Pažin: Crna Gora duguje svoj građanski identitet antifašizmu

Savremena Crna Gora svoj građanski identitet u velikoj mjeri duguje tradiciiji antifašizma, koji je snažnije nego bilo koja druga istorijska ideja uspio da ujedini crnogorsko društvo u svim njegovim različitostima,…

12 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 februar 2018 15:49

VIDEO - Knežević opjevao Mugošu i Radović, pa usput sahranio SDP

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević juče je bio naročito inspirisan u sali Skupštine Crne Gore.

Knežević se tako u stihu osvrnuo na dva sudska slučaja čiji je dio - na pokušaj terorizma gdje je na optuženičkoj klupi, i na onaj koji je lično prijavio Specijalnom tužilaštvu jer tvrdi da mu je jedan sudija tražio 10.000 eura, a da Kneževića zauzvrat oslobodi osude u slučaju napada na policajca 17. oktobra 2015. godine.

Suđenje vodi sudija Suzana Mugoša, a Kneževića je povodom navodne korupcije saslušala specijalna tužiteljka Stojanka Radović.

Upravo su njih dvije tema njegove rime.

"Što propusti deli Milivoje, to Suzani pod noktima dođe, sa razloga što ona ne stigne, kod Stojanke sve će da mi prođe", rekao je Knežević.

On je dodao da "samo što ne spava u tužilaštvu, Višem sudu i Specijalnom policijskom odjeljenju", aludirajući na brojne postupke koji se protiv njega vode.

"Kad dođem u ovaj, što bi rekao očuh nacije i predsjednik rahmetli partije Ranko Krivokapić, hram demokratije, mene kazne deset odsto. Kako je krenulo biću u većem minusu nego KAD ili Rrudnici boksita", rekao je Knežević.

Funkcioner DF-a je inače juče kažnjen odbijanjem deset odsto plate jer se potpredsjedniku Skupštine Branimiru Gvozdenoviću obratio riječima "Sram te bilo. Ko si ti da meni uzimaš riječ?”.

M.M.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 14 februar 2018 15:53

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.