Standard.

nedjelja februar 18

Strah od Đukanovića, "miniranje" SDP-a i URA-e, raspršili san o zajedničkom kandidatu

Kada su  lideri DF-a Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević u petak  napustili sastanak opozicije, na kojem  je trebalo da se dogovore oko nastupa na predstojećim predsjedničkim izborima, samo…

368 hits

nedjelja februar 18

Odložena sjednica kosovskog parlamenta o demarkaciji sa Crnom Gorom

Redovna sjednica Skupštine Kosova na kojoj je trebalo da se raspravlja o predlogu zakona o ratifikaciji sporazuma s Crnom Gorom o demarkaciji granične linije je odložena, javlja Radio-televizija Kosovo (RTK).

21 hits

nedjelja februar 18

Kneževiću uručen poziv, u petak da se javi na služenje zatvorske kazne

Predsjedniku Demokratske narodne partije (DNP) i članu predsjedništva DF-a Milanu Kneževiću uručen je poziv Osnovnog suda da se u petak 23. februara odazove na služenje četvoromjesečne zatvorske kazne za napad…

56 hits

nedjelja februar 18

Amfilohije: Posjeta Markovića Kosovu je sramota Crne Gore

Nedavna posjeta crnogorskog premijera Duška Markovića Kosovu je sramota po Crnu Goru, saopštio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije na promociji knjige „Manastirski sinovi” Ilije Lakušića, prenosi Dan.

36 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 februar 2018 15:49

VIDEO - Knežević opjevao Mugošu i Radović, pa usput sahranio SDP

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević juče je bio naročito inspirisan u sali Skupštine Crne Gore.

Knežević se tako u stihu osvrnuo na dva sudska slučaja čiji je dio - na pokušaj terorizma gdje je na optuženičkoj klupi, i na onaj koji je lično prijavio Specijalnom tužilaštvu jer tvrdi da mu je jedan sudija tražio 10.000 eura, a da Kneževića zauzvrat oslobodi osude u slučaju napada na policajca 17. oktobra 2015. godine.

Suđenje vodi sudija Suzana Mugoša, a Kneževića je povodom navodne korupcije saslušala specijalna tužiteljka Stojanka Radović.

Upravo su njih dvije tema njegove rime.

"Što propusti deli Milivoje, to Suzani pod noktima dođe, sa razloga što ona ne stigne, kod Stojanke sve će da mi prođe", rekao je Knežević.

On je dodao da "samo što ne spava u tužilaštvu, Višem sudu i Specijalnom policijskom odjeljenju", aludirajući na brojne postupke koji se protiv njega vode.

"Kad dođem u ovaj, što bi rekao očuh nacije i predsjednik rahmetli partije Ranko Krivokapić, hram demokratije, mene kazne deset odsto. Kako je krenulo biću u većem minusu nego KAD ili Rrudnici boksita", rekao je Knežević.

Funkcioner DF-a je inače juče kažnjen odbijanjem deset odsto plate jer se potpredsjedniku Skupštine Branimiru Gvozdenoviću obratio riječima "Sram te bilo. Ko si ti da meni uzimaš riječ?”.

M.M.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 14 februar 2018 15:53

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.