Standard.

ponedjeljak jun 18

"O jadu smo mogli da zabavimo CIJELU Crnu Goru, Bečić i Abazović razbijači opozicije, Đukanović stiže Tita i kralja Nikolu"

Demokratski front je uoči predsjedničkih izbora mogao "o jadu da zabavi" cijelu Crnu Goru, ali im to nije bilo cilj, iako se ispostavilo da su lideri Demokrata i GP URA,…

77 hits

ponedjeljak jun 18

Radulović u Skupštini: Sad za sad nećemo da se tučemo, znamo da možete da skočite samo metar i kusur

To što se Demokratski front poslije tri mjeseca vratio u Skupštinu ne znači da ćemo ponovo gledati tuče u parlamentu. Makar ne za sad. To je građanima poručio njihov poslanik…

76 hits

ponedjeljak jun 18

FOTO - Anka Vukićević prekinula bojkot, ali još nijesu SDP i Lekić

Objavljeno u: Politika

by Zana

Uprkos najavi određenih medija da će SDP i Demos danas prekinuti bojkot Skupštine, Ranko Krivokapić, Draginja Vuksanović, Džavid Šabović i Miodrag Lekić nijesu došli na sjednicu parlamenta. Ipak, tu je nezavisna…

59 hits

nedjelja jun 17

Marković: Zaštitićemo granicu od ilegalnog prelaska migranata, ako treba i bodljikavom žicom

Premijer Duško Marković kazao je, za austrijsku televiziju ORF, da je Crna Gora spremna da zaštiti svoju granicu od ilegalnog prelaza migranata i da je odredila lokaciju za prihvat azilanata…

38 hits

 
 
 
 
utorak, 13 mart 2018 12:34

Milačić: Ako sam falsifikovao, neka se vrati meni i mom sinu!

Predsjednik Prave Crne Gore i predsjednički kandidat Marko Milačić kazao je danas da je čitava priča sa softverom za provjeru potpisa "prevara u kojoj učestvuju DPS i Državna izborna komisija da bi se nanijela šteta opozicionim predsjedničkim kandidatima".

Milačić je rekao da su provjeravali spisak potpisa koji su prikupili za njegovu kandidaturu i da u njemu nema potpisa opozicionih političara koji se pojavljuju u bazi DIK-a.

IMG 2982 wm

"Juče je potvrđena moja kandidatura za predsjednika i predstoji nam mjesec velike terenske kampanje. Već dolazimo do prvih napada i sabotaža koje se tiču lažiranja potpisa za moju kandidaturu. Želim da sa indignacijom odbacim optužbe da smo mi falsifikovali potpise. Sve potpise smo pokupili pošteno i na terenu, naši aktivisti su nosili majce Prave Crne Gore i čak smo provjeravali naše volontere. Ako smo mi falsifikovali i jedan potpis, tako se to vratilo meni i mome sinu", rekao je Milačić na današnjoj konferenciji za medije.

IMG 2985 wm

On je kazao da kad bi im neko od  volontera predavao potpise, preko Fejsbuka su kontaktirali lično ljude koji su na spisku da bi provjerili da su potpisi autentični.

"Ovo je hajka na mene lično i na predjsedničke kandidate. Ko god vrši hajku na nas će odgovarati jer imamo sjajan advokatski tim. Da li neko misli da smo toliko blesavi da bi falsifikovali potpise naših opozicionih kolega, među kojima je i poslanik Jole Vučurović, kao i da je Vasilije Miličković blesav da falsifikuje potpise našeg funkcionera Vladislava Dajkovića. Ljudi me zovi i pitaju Marko kako ovo možeš da radiš, a ja odgovaram da je sve ovo jedna velika prevara i cirkus", rekao je Milačić.

IMG 2984 wm

On je istakao da  imaju brojne primjere koji ukazuju da sistem DIK-a ne funkcioniše i da nešto ne štima.

"Nekoliko naših aktivista su potpisali za moju kandidaturu a nema ih u bazi DIK-a. Ovo je jedna prljava kampanja i ogromna podmetačina DPS-a i DIK-a da bi se nanijela šteta opozicionim kandidatima. Radi se o strahu režima koji želi da ubaci kosku među opozicione kandidate", rekao je Milačić.

IMG 2983 wm

Lider Prave je prozvao i neke NVO koje su najavile da će ponijeti tužbe zbog ovoga.

"Ja sam taj koji će da tuži. Šta je ovdje po srijedi - da li je DIK nadležan ili CDT koji priprema tužbe", zapitao se Milačić.

 
B.K.
Posljednji put izmijenjeno utorak, 13 mart 2018 13:54

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.