Standard.

subota mart 17

Šoć: Niko od opozicije ne vjeruje u uspjeh svog kandidata

Advokat Dragan Šoć, nekada aktivni političar, jeda od lidera Narodne stranke, osnivač Narodne sloge u razgovoru za Vikend novine kaže da se neće vraćati u politiku jer je rekao sve…

182 hits

petak mart 16

Na inicijativu DPS-a: Danas prvi krug pregovora o formiranju vlasti u Ulcinju

Na inicijativu Demokratske partije socijalista (DPS) danas će biti održan prvi krug pregovora o formiranju opštinske vlasti u Ulcinju.

18 hits

četvrtak mart 15

Opozicija u akciji: Ne treba im skandal, s oprezom počelo skupljanje potpisa za Mladena Bojanića

Demokratski front, Demokrate, SNP i GP URA danas su zvanično počele prikupljanje potpisa za predsjedničku kandidaturu Mladena Bojanića, potvrđeno je Standardu iz ove opozicione grupacije.

143 hits

petak mart 16

Crna Gora ostaje privržena ideji članstva u EU

I pored izazova sa kojima se danas suočava, Crna Gora ostaje privržena ideji članstva u EU, čvrsto opredijeljena da istraje u reformskim aktivnostima, kako bi na kvalitetan način završila proces…

7 hits

 
 
 
 
utorak, 13 mart 2018 12:34

Milačić: Ako sam falsifikovao, neka se vrati meni i mom sinu!

Predsjednik Prave Crne Gore i predsjednički kandidat Marko Milačić kazao je danas da je čitava priča sa softverom za provjeru potpisa "prevara u kojoj učestvuju DPS i Državna izborna komisija da bi se nanijela šteta opozicionim predsjedničkim kandidatima".

Milačić je rekao da su provjeravali spisak potpisa koji su prikupili za njegovu kandidaturu i da u njemu nema potpisa opozicionih političara koji se pojavljuju u bazi DIK-a.

IMG 2982 wm

"Juče je potvrđena moja kandidatura za predsjednika i predstoji nam mjesec velike terenske kampanje. Već dolazimo do prvih napada i sabotaža koje se tiču lažiranja potpisa za moju kandidaturu. Želim da sa indignacijom odbacim optužbe da smo mi falsifikovali potpise. Sve potpise smo pokupili pošteno i na terenu, naši aktivisti su nosili majce Prave Crne Gore i čak smo provjeravali naše volontere. Ako smo mi falsifikovali i jedan potpis, tako se to vratilo meni i mome sinu", rekao je Milačić na današnjoj konferenciji za medije.

IMG 2985 wm

On je kazao da kad bi im neko od  volontera predavao potpise, preko Fejsbuka su kontaktirali lično ljude koji su na spisku da bi provjerili da su potpisi autentični.

"Ovo je hajka na mene lično i na predjsedničke kandidate. Ko god vrši hajku na nas će odgovarati jer imamo sjajan advokatski tim. Da li neko misli da smo toliko blesavi da bi falsifikovali potpise naših opozicionih kolega, među kojima je i poslanik Jole Vučurović, kao i da je Vasilije Miličković blesav da falsifikuje potpise našeg funkcionera Vladislava Dajkovića. Ljudi me zovi i pitaju Marko kako ovo možeš da radiš, a ja odgovaram da je sve ovo jedna velika prevara i cirkus", rekao je Milačić.

IMG 2984 wm

On je istakao da  imaju brojne primjere koji ukazuju da sistem DIK-a ne funkcioniše i da nešto ne štima.

"Nekoliko naših aktivista su potpisali za moju kandidaturu a nema ih u bazi DIK-a. Ovo je jedna prljava kampanja i ogromna podmetačina DPS-a i DIK-a da bi se nanijela šteta opozicionim kandidatima. Radi se o strahu režima koji želi da ubaci kosku među opozicione kandidate", rekao je Milačić.

IMG 2983 wm

Lider Prave je prozvao i neke NVO koje su najavile da će ponijeti tužbe zbog ovoga.

"Ja sam taj koji će da tuži. Šta je ovdje po srijedi - da li je DIK nadležan ili CDT koji priprema tužbe", zapitao se Milačić.

 
B.K.
Posljednji put izmijenjeno utorak, 13 mart 2018 13:54

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.