Standard.

petak septembar 21

Vlada Hrvatske: Učinićemo sve da vratimo brod Jadran

Hrvatska će preduzeti sve legitimne korake kako bi školski brod Jadran bio vraćen pod hrvatski barjak, jer je to plovilo vlasništvo Republike Hrvatske, saopšteno je Portalu RTCG iz tamošnjeg Ministarstva…

11 hits

petak septembar 21

Knežević: Abazović i Šaranović posjetom Tajvanu napravili prvorazredni skandal

Predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević ocijenio je u izjavi za Pobjedu da posjeta poslanika Dritana Abazovića i Danila Šaranovića Tajvanu predstavlja prvorazredni skandal,…

105 hits

petak septembar 21

Han: Sve partije da se uključe u rad Radne grupe

Evropski komesar za proširenje i susjedsku politiku Johanes Han kazao je u intervjuu za Pobjedu da bi sve političke partije trebalo aktivno da se uključe u rad Radne grupe koja…

10 hits

petak septembar 21

LP Kotor: Ako Snežani Jonici porastu apetiti hoće li predsjednik Opštine i sebe razriješiti?

Otvorila se „Pandorina kutija“ heterogene kotorske koalicije, kojoj su građani Kotora dali povjerenje da vrši vlast za mandatni period 2016.- 2020. Njenu „blagodat“ osjetio je gospodin Borović. Srbi Srbinu skroiše…

15 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 mart 2018 17:37

Bojanić: Svjestan sam da nijesam najbolji, ali vjerujem da sam dobar u ovom momentu

Izvršni odbor SNP-a podržao je jednoglasno kandidaturu Maldena Bojanića na predstojećim predsjedničkim izborima u Crnoj Gori.

Bojanić: Svjestan sam da nijesam najbolji, ali vjerujem da sam dobar u ovom momentu FOTO: Antena M

Kako je nakon sjednice na zajedničkoj konferenciji za medije sa Bojanićem kazao lider SNP-a Vladimir Joković, u toj partiji su ubijeđeni da će Bojanić biti novi predsjednik Crne Gore.

''SNP će svu infrastrukturu u kampanji učiniti dostupnom kako bi Bojanić dobio što veći broj glasova''- kazao je Joković, prenosi Antena M.

Bojanić je zahvalio SNP-u i svima koji su ga podržali.

''Ja sam svjestan da nijesam najbolji, ali vjerujem da sam dobar u ovom momentu. Zajednički sam sadržalac ovih partija. Ja sam kandidat imenom i prezimenom, neću sprovoditi politiku nijedne stranke i to je jasno''- poručio je Bojanić.

Joković je najavio da će SNP prikupljati potpise podrške Bojaniću, te da će prije nego ih predaju, sami provjeriti sve potpise preko aplikacije, kako se ne bi javio problem duplih potpisa.

''Oni koji su podržali Bojanića, neće moći da podrže nikog drugog''- kazao je Joković.

Još jednom je poručio svima koji su se kandidovali da još jednom razmisle da li ima smisla ići sa više kandidata.

''Moguće je da će neki odustati, neki podržati Bojanića, vidjećemo još. A što se tiče kandidata DPS-a sasvim je svejedno ko će biti''- poručio je Joković.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.