Standard.

ponedjeljak mart 25

Mladi DPS na Balkanskom okruglom stolu u Sofiji

U organizaciji Internacionalne unije socijalističke omladine (IUSY), Unije mladih Bugarske socijalističke partije (BSP) i  Alternativa mladih evropskih ljevica (ELYE) u periodu od 21. do 24. marta u Sofiji održan je…

20 hits

ponedjeljak mart 25

Amfilohije: Istinska Evropa umrla je u Prištini, danas imamo samo njenu negaciju

Istinska Evropa nije umrla, jer nijesmo umrli mi koji smo je rodili. Mi smo svjedoci onoga što se ovdje desilo. To nije bila samo odbrana nas, već odbrana prave istinske…

21 hits

ponedjeljak mart 25

Vlada predložila Stankovića za ambasadora u Argentini

Profesor Univerziteta Crne Gore Srđan Stanković kandidat je za mjesto izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Crne Gore u Argentini, na rezidentnoj osnovi, sa sjedištem u Buenos Ajresu, piše Dan.

28 hits

ponedjeljak mart 25

Na protestima će biti sve manje ljudi: "Dva odsto glasačkog tijela bi da prepada vlast"

Politički analitičar Ranko Đonović smatra da će na protestima “Odupri se 97.000” ubuduće biti sve manje građana, te da se to može zaključiti kako na osnovu neslaganja unutar opozicije i…

53 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 mart 2018 17:37

Bojanić: Svjestan sam da nijesam najbolji, ali vjerujem da sam dobar u ovom momentu

Izvršni odbor SNP-a podržao je jednoglasno kandidaturu Maldena Bojanića na predstojećim predsjedničkim izborima u Crnoj Gori.

Bojanić: Svjestan sam da nijesam najbolji, ali vjerujem da sam dobar u ovom momentu FOTO: Antena M

Kako je nakon sjednice na zajedničkoj konferenciji za medije sa Bojanićem kazao lider SNP-a Vladimir Joković, u toj partiji su ubijeđeni da će Bojanić biti novi predsjednik Crne Gore.

''SNP će svu infrastrukturu u kampanji učiniti dostupnom kako bi Bojanić dobio što veći broj glasova''- kazao je Joković, prenosi Antena M.

Bojanić je zahvalio SNP-u i svima koji su ga podržali.

''Ja sam svjestan da nijesam najbolji, ali vjerujem da sam dobar u ovom momentu. Zajednički sam sadržalac ovih partija. Ja sam kandidat imenom i prezimenom, neću sprovoditi politiku nijedne stranke i to je jasno''- poručio je Bojanić.

Joković je najavio da će SNP prikupljati potpise podrške Bojaniću, te da će prije nego ih predaju, sami provjeriti sve potpise preko aplikacije, kako se ne bi javio problem duplih potpisa.

''Oni koji su podržali Bojanića, neće moći da podrže nikog drugog''- kazao je Joković.

Još jednom je poručio svima koji su se kandidovali da još jednom razmisle da li ima smisla ići sa više kandidata.

''Moguće je da će neki odustati, neki podržati Bojanića, vidjećemo još. A što se tiče kandidata DPS-a sasvim je svejedno ko će biti''- poručio je Joković.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.