Standard.

ponedjeljak jun 18

"O jadu smo mogli da zabavimo CIJELU Crnu Goru, Bečić i Abazović razbijači opozicije, Đukanović stiže Tita i kralja Nikolu"

Demokratski front je uoči predsjedničkih izbora mogao "o jadu da zabavi" cijelu Crnu Goru, ali im to nije bilo cilj, iako se ispostavilo da su lideri Demokrata i GP URA,…

73 hits

ponedjeljak jun 18

Radulović u Skupštini: Sad za sad nećemo da se tučemo, znamo da možete da skočite samo metar i kusur

To što se Demokratski front poslije tri mjeseca vratio u Skupštinu ne znači da ćemo ponovo gledati tuče u parlamentu. Makar ne za sad. To je građanima poručio njihov poslanik…

71 hits

ponedjeljak jun 18

FOTO - Anka Vukićević prekinula bojkot, ali još nijesu SDP i Lekić

Objavljeno u: Politika

by Zana

Uprkos najavi određenih medija da će SDP i Demos danas prekinuti bojkot Skupštine, Ranko Krivokapić, Draginja Vuksanović, Džavid Šabović i Miodrag Lekić nijesu došli na sjednicu parlamenta. Ipak, tu je nezavisna…

58 hits

nedjelja jun 17

Marković: Zaštitićemo granicu od ilegalnog prelaska migranata, ako treba i bodljikavom žicom

Premijer Duško Marković kazao je, za austrijsku televiziju ORF, da je Crna Gora spremna da zaštiti svoju granicu od ilegalnog prelaza migranata i da je odredila lokaciju za prihvat azilanata…

36 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 mart 2018 17:37

Bojanić: Svjestan sam da nijesam najbolji, ali vjerujem da sam dobar u ovom momentu

Izvršni odbor SNP-a podržao je jednoglasno kandidaturu Maldena Bojanića na predstojećim predsjedničkim izborima u Crnoj Gori.

Bojanić: Svjestan sam da nijesam najbolji, ali vjerujem da sam dobar u ovom momentu FOTO: Antena M

Kako je nakon sjednice na zajedničkoj konferenciji za medije sa Bojanićem kazao lider SNP-a Vladimir Joković, u toj partiji su ubijeđeni da će Bojanić biti novi predsjednik Crne Gore.

''SNP će svu infrastrukturu u kampanji učiniti dostupnom kako bi Bojanić dobio što veći broj glasova''- kazao je Joković, prenosi Antena M.

Bojanić je zahvalio SNP-u i svima koji su ga podržali.

''Ja sam svjestan da nijesam najbolji, ali vjerujem da sam dobar u ovom momentu. Zajednički sam sadržalac ovih partija. Ja sam kandidat imenom i prezimenom, neću sprovoditi politiku nijedne stranke i to je jasno''- poručio je Bojanić.

Joković je najavio da će SNP prikupljati potpise podrške Bojaniću, te da će prije nego ih predaju, sami provjeriti sve potpise preko aplikacije, kako se ne bi javio problem duplih potpisa.

''Oni koji su podržali Bojanića, neće moći da podrže nikog drugog''- kazao je Joković.

Još jednom je poručio svima koji su se kandidovali da još jednom razmisle da li ima smisla ići sa više kandidata.

''Moguće je da će neki odustati, neki podržati Bojanića, vidjećemo još. A što se tiče kandidata DPS-a sasvim je svejedno ko će biti''- poručio je Joković.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.