Standard.

četvrtak decembar 13

Đukanović obišao hidrocentralu Itaipu

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović obišao je hidrocentralu Itaipu, u pratnji generalnog direktora, avionom koji mu je stavio na raspolaganje predsjednik Mario Abdo Benitez, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

12 hits

četvrtak decembar 13

Bogdanović: Izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara bolje štitimo vrijednu baštinu Crne Gore

Vlada Crne Gore je na danasnjoj sjednici utvrdila Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara, koji je planiran Programom rada Vlade za 2018. godinu.

8 hits

četvrtak decembar 13

Medojević nakon izlaska iz zatvora: "Vrijeme za jedinstvo i slogu svih ljudi koji ne žele da trpe ropstvo i diktaturu"

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević oglasio se jutros, nakon izlaska iz zatvora, na društvenoj mreži Fejsbuk.

55 hits

četvrtak decembar 13

Abazović sa njemačkim ambasadorom: Samo proevropska alternativa se može suprotstaviti privatnoj državi

Lider Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović razgovarao je danas sa ambasadorom SR Njemačke u Crnoj Gori, dr Robertom Veberom.

8 hits

 
 
 
 
subota, 31 mart 2018 10:55

URA: Za Đukanovića su bombe usred bijelog dana napredak i stabilnost

Nedavna eksplozija u Podgorici, koja je odnijela jedan život i uznemirila brojne građane jednog od centralnih trgova u Podgorici, najbolji je dokaz tobožnjeg napretka i stabilnosti DPS-ovog kandidata za predjednika i njegove mafijaške klike, ocijenili su iz Građanskog pokreta URA.

"Nasuprot Đukanovićevom cirkusu priređenom u gradu pod Trebjesom, sa kojeg smo čuli da nam je sve u državi sjajno, dan poslije toga građani su se tresli od straha od bombaških kriminalnih obračuna usred Podgorice i usred bijelog dana. Ali to je ono što najbolje pokazuje istinitost Đukanovićevih riječi i onoga kako on građanima želi predstaviti državu Crnu Goru", ističu oni.

Kažu da su građani Crne Gore već tri decenije zarobljeni u prošlosti, u mračnim devedestim kada je Đukanović sa ulice došao na vlast.

"To između ostalog pokazuju i kriminalni obračuni usred bijela dana u mnogim crnogorskim gradovima. Ako je građanima još do Nuhodžićeve i Stojanovićeve ‘odlične bezbjednosne situacije’, neka glasaju za Tarzanov mistični broj sedam, pa ko preživi", naglašavaju u pokretu URA.

Dodaju da je zato na zdravomislećim građanima lak izbor – ili tapkanje u Đukanovićevim mračnim devedesetim ili demokratske tekovine razvijenih evropskih zemalja.

"Zato, ako građani hoće da žive u stabilnoj zemlji, gdje pravdu ne dijeli Đukanoviceva mafija, nego sudovi, ako ne žele da imaju doživotnog vođu usred Evrope, nego demokratsku i modernu državu, ako ne žele da strahuju da li će nastradati u bombaškim napadima, nego živjeti u miru, ako ne žele da im loši đaci serviraju neistine i to predstavljaju kao uspjeh, nego žele odgovornost  za javno datu riječ, onda je pred njima poprilično laka odluka", zaključuju u Građanskom pokretu URA.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.