Standard.

utorak februar 19

Organizatori protesta "97.000 Odupri se" poručili: Idemo do kraja, rasfromiraćemo udbaško-komunističke strukture

Organizatori protesta "97.000 Odupri se", pozvali su na današnjoj konferenciji za medije, sve progresivne snage da im se pridruže jer je, kako su istakli, došlo je vrijeme za promjene. Novinarima su…

64 hits

utorak februar 19

Bečić: Policija mi dolazila kod roditelja, traže da dođem kod inspektora zbog protesta

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, objavio je na svom Fejsbuk profilu da je policija dolazila da mu uruči poziv da jutros dođe u policijske prostorije zbog protesta koji je…

28 hits

utorak februar 19

Đukanović - Rigterink: Snažan doprinos EBRD-a ubrzanom ekonomskom rastu

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je prvog potpredsjednika Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Jurgena Rigterinka koji boravi u posjeti Crnoj Gori.

15 hits

utorak februar 19

Marković - Rigterink: Unaprijediti konkurentnosti privatnog sektora i jačati mala i srednja preduzeća

Unapređenje konkurentnosti privatnog sektora, energetsko i infrastrukturno povezivanje kao i ozelenjavanje ekonomije i održivi turizam su tri prioritetne oblasti u kojima Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) želi da…

15 hits

 
 
 
 
subota, 31 mart 2018 10:55

URA: Za Đukanovića su bombe usred bijelog dana napredak i stabilnost

Nedavna eksplozija u Podgorici, koja je odnijela jedan život i uznemirila brojne građane jednog od centralnih trgova u Podgorici, najbolji je dokaz tobožnjeg napretka i stabilnosti DPS-ovog kandidata za predjednika i njegove mafijaške klike, ocijenili su iz Građanskog pokreta URA.

"Nasuprot Đukanovićevom cirkusu priređenom u gradu pod Trebjesom, sa kojeg smo čuli da nam je sve u državi sjajno, dan poslije toga građani su se tresli od straha od bombaških kriminalnih obračuna usred Podgorice i usred bijelog dana. Ali to je ono što najbolje pokazuje istinitost Đukanovićevih riječi i onoga kako on građanima želi predstaviti državu Crnu Goru", ističu oni.

Kažu da su građani Crne Gore već tri decenije zarobljeni u prošlosti, u mračnim devedestim kada je Đukanović sa ulice došao na vlast.

"To između ostalog pokazuju i kriminalni obračuni usred bijela dana u mnogim crnogorskim gradovima. Ako je građanima još do Nuhodžićeve i Stojanovićeve ‘odlične bezbjednosne situacije’, neka glasaju za Tarzanov mistični broj sedam, pa ko preživi", naglašavaju u pokretu URA.

Dodaju da je zato na zdravomislećim građanima lak izbor – ili tapkanje u Đukanovićevim mračnim devedesetim ili demokratske tekovine razvijenih evropskih zemalja.

"Zato, ako građani hoće da žive u stabilnoj zemlji, gdje pravdu ne dijeli Đukanoviceva mafija, nego sudovi, ako ne žele da imaju doživotnog vođu usred Evrope, nego demokratsku i modernu državu, ako ne žele da strahuju da li će nastradati u bombaškim napadima, nego živjeti u miru, ako ne žele da im loši đaci serviraju neistine i to predstavljaju kao uspjeh, nego žele odgovornost  za javno datu riječ, onda je pred njima poprilično laka odluka", zaključuju u Građanskom pokretu URA.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.