Standard.

četvrtak jun 13

Vlada: Hvala Vučiću na savjetima, ali Crna Gora sama donosi svoje odluke

Crna Gora nema, niti će imati ambicije da utiče na zakonodavnu aktivnost Srbije, ali nećemo dozvoliti bilo kome pa ni Srbiji da utiče na naše odluke, kazali su Vladi Crne…

96 hits

četvrtak jun 13

Vučić: Zamolićemo Crnu Goru da ne usvaja zakon o slobodi vjeroispovijesti

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da izjava njegovog generalnog sekretara Nikole Selakovića o Crnoj Gori nije na fer način prenijeta.

73 hits

četvrtak jun 13

VIDEO: Pavlović u Skupštini izvrijeđao vladajuću stranku: Crna Gora je postojala i prije g****a iz DPS-a

Poslanik Demokratskog fronta Koča Pavlović danas je u Skupštini u toku rasprave sa predsjednikom parlamenta Ivanom Brajovićem brutalno uvrijedio kolege iz Demokratske partije socijalista. On je u toku rasprave sa…

120 hits

četvrtak jun 13

Darmanović otvorio Konzulat CG u Trstu: Potvrda opredjeljenosti da razvijamo sveukupnu saradnju sa Italijom

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović svečano je sinoć otvorio Konzulat Crne Gore u Trstu, na čelu sa počasnim konzulom Svenom Bihlerom.

22 hits

 
 
 
 
subota, 31 mart 2018 15:10

SD: Ranko Krivokapić se sakrio u mišiju rupu

Ovih dana se javnost sa razlogom pita gdje su se sakrili mali i veliki Ranko, tvrde u Socijaldemokratskoj partiji.

"Nakon njihovog vještačkog osmijeha na predstavljanju kandidatkinje za predsjednicu Crne Gore, i jedan i drugi su se, svjesni svoje „popularnosti“, u mišiju rupu sakrili. Naravno, sama njihova kandidatkinja je posljedica političkog kukavičluka Ranka Krivokapića i to je svima u Crnoj Gori potpuno jasno. Zna on kolika je njemu i njegovoj partiji u nestajanju podrška u narodu, pa ponovo kao na parlamentarnim izborima pokušava jeftinim obmanjivanjem građana da pod plaštom (malo)građanske opozicije prikupi i glasove onih koji njega ni u snu ne bi glasali, da bi ih nakon predsjedničkih izbora prisvojio isključivo svojoj partiji, koja suštinski više i ne postoji", saopštili su u SD.

Prema njihovim riječima ne čude izvještačene izjave iz njihovog štaba da kandidat te partije nije stranački kandidat.

"Još se, u tom kontekstu, sa podsmjehom prepričava „istorijska“ izjava poslanika Ranka Krivokapića da predsjednički izbori nijesu prilika da se pokažu lideri partija već su za njih lokalni izbori. Sigurni smo da ce građani i ovog puta, kao i na svim lokalnim izborima nakon parlamentarnih, prepoznati još jednu prevaru u nerealnim ambicijama pregorelog Ranka Krivokapića, i bivšeg duplog ministra u Vladi Mila Đukanovića, Raška Konjevića. Prevaru će zato građani kazniti na predsjedničkim, a onda i na predstojećim lokalnim izborima, na kojima će Stranka Demagoga i Populista (SDP) definitivno postati politička prošlost", zaključili su u SD.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.