Standard.

četvrtak decembar 13

Đukanović obišao hidrocentralu Itaipu

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović obišao je hidrocentralu Itaipu, u pratnji generalnog direktora, avionom koji mu je stavio na raspolaganje predsjednik Mario Abdo Benitez, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

12 hits

četvrtak decembar 13

Bogdanović: Izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara bolje štitimo vrijednu baštinu Crne Gore

Vlada Crne Gore je na danasnjoj sjednici utvrdila Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara, koji je planiran Programom rada Vlade za 2018. godinu.

8 hits

četvrtak decembar 13

Medojević nakon izlaska iz zatvora: "Vrijeme za jedinstvo i slogu svih ljudi koji ne žele da trpe ropstvo i diktaturu"

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević oglasio se jutros, nakon izlaska iz zatvora, na društvenoj mreži Fejsbuk.

57 hits

četvrtak decembar 13

Abazović sa njemačkim ambasadorom: Samo proevropska alternativa se može suprotstaviti privatnoj državi

Lider Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović razgovarao je danas sa ambasadorom SR Njemačke u Crnoj Gori, dr Robertom Veberom.

8 hits

 
 
 
 
subota, 31 mart 2018 15:10

SD: Ranko Krivokapić se sakrio u mišiju rupu

Ovih dana se javnost sa razlogom pita gdje su se sakrili mali i veliki Ranko, tvrde u Socijaldemokratskoj partiji.

"Nakon njihovog vještačkog osmijeha na predstavljanju kandidatkinje za predsjednicu Crne Gore, i jedan i drugi su se, svjesni svoje „popularnosti“, u mišiju rupu sakrili. Naravno, sama njihova kandidatkinja je posljedica političkog kukavičluka Ranka Krivokapića i to je svima u Crnoj Gori potpuno jasno. Zna on kolika je njemu i njegovoj partiji u nestajanju podrška u narodu, pa ponovo kao na parlamentarnim izborima pokušava jeftinim obmanjivanjem građana da pod plaštom (malo)građanske opozicije prikupi i glasove onih koji njega ni u snu ne bi glasali, da bi ih nakon predsjedničkih izbora prisvojio isključivo svojoj partiji, koja suštinski više i ne postoji", saopštili su u SD.

Prema njihovim riječima ne čude izvještačene izjave iz njihovog štaba da kandidat te partije nije stranački kandidat.

"Još se, u tom kontekstu, sa podsmjehom prepričava „istorijska“ izjava poslanika Ranka Krivokapića da predsjednički izbori nijesu prilika da se pokažu lideri partija već su za njih lokalni izbori. Sigurni smo da ce građani i ovog puta, kao i na svim lokalnim izborima nakon parlamentarnih, prepoznati još jednu prevaru u nerealnim ambicijama pregorelog Ranka Krivokapića, i bivšeg duplog ministra u Vladi Mila Đukanovića, Raška Konjevića. Prevaru će zato građani kazniti na predsjedničkim, a onda i na predstojećim lokalnim izborima, na kojima će Stranka Demagoga i Populista (SDP) definitivno postati politička prošlost", zaključili su u SD.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.