Standard.

subota oktobar 20

Vlada čestitala Zaevu: Crna Gora je uz svoje makedonske prijatelje

Vlada Crne Gore čestitala je Makedoniji i njihovom premijeru Zoranu Zaevu izglasavanje odluke o promjeni imena te bivše jugoslovenske republike.

32 hits

subota oktobar 20

Za polumjesec na zastavi treba da glasa 54 poslanika i 321.000 birača

Inicijativa Bošnjačke stranke da se na crnogorskoj zastavi pored krsta nađe i polumjesec izuzetno je teško ostvariva jer je za nju potrebno sprovesti izuzetno komplikovanu proceduru promjene Ustava, koja osim…

61 hits

subota oktobar 20

Raspušten Nacionalni savjet Crnogoraca u Srbiji: Nijednu sjednicu nisu održali za godinu

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Srbije donijelo je 15. oktobra 2018. godine rješenje o paspuštanju Nacionalnog savjeta crnogorske nacionalne manjine, saopšteno je iz Crnogorske partije u Novom Sadu.

36 hits

subota oktobar 20

Brajović: Svi naši ustavi od onog 1905. donijeti su u nekim prelomnim vremenima

Dvadeset i drugog oktobra biće tačno 11 godina od usvajanja posljednjeg crnogorkog ustava a sve je to, kaže predsjednik Skupštine, Ivan Brajović za Novu M, urađeno u posebnom, veoma važnom…

8 hits

 
 
 
 
subota, 31 mart 2018 15:10

SD: Ranko Krivokapić se sakrio u mišiju rupu

Ovih dana se javnost sa razlogom pita gdje su se sakrili mali i veliki Ranko, tvrde u Socijaldemokratskoj partiji.

"Nakon njihovog vještačkog osmijeha na predstavljanju kandidatkinje za predsjednicu Crne Gore, i jedan i drugi su se, svjesni svoje „popularnosti“, u mišiju rupu sakrili. Naravno, sama njihova kandidatkinja je posljedica političkog kukavičluka Ranka Krivokapića i to je svima u Crnoj Gori potpuno jasno. Zna on kolika je njemu i njegovoj partiji u nestajanju podrška u narodu, pa ponovo kao na parlamentarnim izborima pokušava jeftinim obmanjivanjem građana da pod plaštom (malo)građanske opozicije prikupi i glasove onih koji njega ni u snu ne bi glasali, da bi ih nakon predsjedničkih izbora prisvojio isključivo svojoj partiji, koja suštinski više i ne postoji", saopštili su u SD.

Prema njihovim riječima ne čude izvještačene izjave iz njihovog štaba da kandidat te partije nije stranački kandidat.

"Još se, u tom kontekstu, sa podsmjehom prepričava „istorijska“ izjava poslanika Ranka Krivokapića da predsjednički izbori nijesu prilika da se pokažu lideri partija već su za njih lokalni izbori. Sigurni smo da ce građani i ovog puta, kao i na svim lokalnim izborima nakon parlamentarnih, prepoznati još jednu prevaru u nerealnim ambicijama pregorelog Ranka Krivokapića, i bivšeg duplog ministra u Vladi Mila Đukanovića, Raška Konjevića. Prevaru će zato građani kazniti na predsjedničkim, a onda i na predstojećim lokalnim izborima, na kojima će Stranka Demagoga i Populista (SDP) definitivno postati politička prošlost", zaključili su u SD.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.