Standard.

nedjelja januar 19

Amfilohije za Standard: Vlast će o temeljnom ugovoru pregovarati sa mnom, a ne sa beogradskom Patrijaršijom

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Mitropolit crnogrsko-primorski Amfilohije rekao je u izjavi za portal Standard da će eventualne pregovore o temeljnom ugovoru, vlast u Crnoj Gori voditi sa njim, a ne sa beogradskom Patrijaršijom. On…

644 hits

nedjelja januar 19

Đukanović: Nećemo povući zakon, Vučić ima otvoren poziv da dođe u Crnu Goru

Objavljeno u: Politika

by Samir

Crna Gora neće povući zakon o slobodi vjeroispovesti, poručuje predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović u ekskluzivnom intervju za Tanjug.

140 hits

subota januar 18

SPC ne poštuje Ustav, samim tim ni državne propise

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Kampanju protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti vodi Episkopski savjet SPC u Crnoj Gori, odnosno arhijereji Mitropolije crnogorsko-primorske i eparhija: budimljansko-nikšićke, mileševske i zahumsko-hercegovačke i primorske.

159 hits

nedjelja januar 19

Mugoša: Građanima je jasno ko je za kompromis

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Ne mislimo da su rješenja u Prijedlogu zakona o izboru poslanika i odbornika idealna, ali smo sigurni da predstavljaju više nego dobru platformu za dalji dijalog, rekao je u razgovori…

115 hits

 
 
 
 
subota, 21 april 2018 16:24

URA: Nećemo sklapati predizborne koalicije sa DF-om, njihovi pozivi su licemjerni

Građanski pokret URA neće sklapati predizborne koalicione aranžmane sa Demokratskim frontom i nikakva saradnja u tom vidu nije moguća između nas, naveo je politički direktor Građanskog pokreta URA, Rade Milošević na poziv DF-a da opozicione partije formiraju jedinstvenu listu pred lokalne izbore u Podgorici.

"Neozbiljnost i neiskrenost je ono što čitamo u ovom pozivu gospodina Radunovića. Neozbiljnost iz tog razloga što koliko mu je stalo do izbora u Podgorici najbolje govori da i ne zna da je lista 'Aleksa Bečić – Dritan Abazović – Podgorica za 21. vijek – Demokrate – URA' potvrđena od strane Opštinske izborne komisije. Neiskrenost iz razloga što na najprizemniji način počinju svoju kampanju protiv onih koji će biti veliki pobjednici ovih izbora – Koalicije GP URA i Demokrata", istakao je Milošević.

Kaže da DF ovim neiskrenim pozivom želi da opere lice pred podgoričkom javnošću zbog njihovih spletkarenja, paralelnih kampanja koje koriste isključivo DPS-u i da žele da prikriju svoju slabost i strmoglavi pad procenata podrške kod građana u cijeloj Crnoj Gori.

"U par navrata do sada jasno se pokazalo da jedinstvena lista opozicije ne donosi rezultat dok izlazak opozicionih partija u više kolona donosi pobjede. Stoga, uzalud sva tobožnja briga DF-a za jedinstvenom listom opozicije kada već svako zna da je ta briga neiskrena i licemjerna", poručio je Milošević.

Milošević je uvjeren da će koalicija GP URA i Demokrata donijeti pobjede građanskih, progresivnih, mladih i neukaljanih snaga na nastupajućim lokalnim izborima u maju.

"Gospodinu Radunoviću poručujemo da prionu na posao i ukoliko mogu ostave se licemjernosti, neiskrenosti, spletkarenja i sto puta ponovljenih floskula vječito neuspješnih političara. Na zajedničke predizborne koalicione aranžmane sa Građanskim pokretom URA zaboravite jer one prosto nijesu moguće iz stotine razloga", zaključio je Milošević.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 22 april 2018 13:48

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.