Standard.

nedjelja januar 19

Amfilohije za Standard: Vlast će o temeljnom ugovoru pregovarati sa mnom, a ne sa beogradskom Patrijaršijom

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Mitropolit crnogrsko-primorski Amfilohije rekao je u izjavi za portal Standard da će eventualne pregovore o temeljnom ugovoru, vlast u Crnoj Gori voditi sa njim, a ne sa beogradskom Patrijaršijom. On…

654 hits

nedjelja januar 19

Đukanović: Nećemo povući zakon, Vučić ima otvoren poziv da dođe u Crnu Goru

Objavljeno u: Politika

by Samir

Crna Gora neće povući zakon o slobodi vjeroispovesti, poručuje predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović u ekskluzivnom intervju za Tanjug.

140 hits

subota januar 18

SPC ne poštuje Ustav, samim tim ni državne propise

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Kampanju protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti vodi Episkopski savjet SPC u Crnoj Gori, odnosno arhijereji Mitropolije crnogorsko-primorske i eparhija: budimljansko-nikšićke, mileševske i zahumsko-hercegovačke i primorske.

159 hits

nedjelja januar 19

Mugoša: Građanima je jasno ko je za kompromis

Objavljeno u: Politika

by Vasilj

Ne mislimo da su rješenja u Prijedlogu zakona o izboru poslanika i odbornika idealna, ali smo sigurni da predstavljaju više nego dobru platformu za dalji dijalog, rekao je u razgovori…

115 hits

 
 
 
 
petak, 27 april 2018 10:31

Crnogorski muzičar napustio DF i podržao Milačića: Sviđa mi se njegova hrabrost

Crnogorski muzičar i odbornik u barskom parlamentu, Goran Pejović Gula, napustio je Demokratski front i podržao Pravu Crnu Goru. On je najavio da će na predstojećim izborima podržati odbor Prave Crne Gore Marka Milačića u Baru.

”Maksimalno poštujem ono što je Milačić uradio na predsjedničkim izborima. Sviđa mi se hrabrost, i smatram da je vrijeme da se nešto promijeni. Poznajem ekipu iz Bar a- Boška Čarmaka, Dada Markovića, profesora Mikicu Novakovića, Maju Šoškić, ali i ostale članove. Svi oni su fantastični mladi ljudi željni promjena na bolje. Moj glas ovog puta ide novoj, kvalitetnoj generaciji političara”, kazao je Pejović.

gula

On takođe tvrdi da je bio jedan od najaktivnijih odbornika u Baru, kao i jedan od najžešćih opozicionara u tom gradu.

”Danas sam potpuno odgurnut. Da sam htio da radim za vlast ne bih imao problema da finansiram ni muzičke albume, niti da dobijam besplatne reklame, turneje i protekciju. Zbog takvih stvari me poštuje omladina u Crnoj Gori, a posebno Barani. Jedino takve stvari ne uvažavaju oni kojima sam najviše pomogao”, istakao je Pejović.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.