Standard.

petak avgust 23

Zeleni Evrope u radnoj posjeti Crnoj Gori na poziv URA-e

Delegacija Zelenih Evrope (European Greens) boraviće tokom naredne nedjelje u radnoj posjeti Crnoj Gori a na poziv Građanskog pokreta URA, saopštili su danas iz ove partije.

109 hits

petak avgust 23

Zbog DF-a pukla tikva između Abazovića i Perovića

Lideri pokreta Odupri se i Građanskog pokreta URA Džemal Perović i Dritan Abazović nisu mogli da dogovore sastanak na najvišem nivou ova dva pokreta zbog dijametralno suprotnih stavova po pitanju…

219 hits

petak avgust 23

Poslanici da izmijene izborno zakonodavstvo u cilju ostvarivanja jednakog biračkog prava za sve građane

Grupa građana „Građanska akcija“ pozvala je poslanike Skupštine Crne Gore da izmijene izborno zakonodavstvo, kao i Zakon o izboru odbornika i poslanika i usklade ga sa Ustavom Crne Gore, kako…

111 hits

petak avgust 23

Bulatović: Vlada Crne Gore nije uradila ništa za Budvu

Prvi potpredsjednik opštine Budva i predsjednik budvanskog odbora Crnogorske Vladimir Bulatović poručio je jutros da će DPS postati kredibilna učesnik na političkoj sceni kada se javno odreknu dijela njihovih bivših…

107 hits

 
 
 
 
utorak, 01 maj 2018 11:16

Građanski savez za promjene predao listu: Podgorica da pripada svim građanima, a ne otuđenoj političkoj eliti

Građanski savez za promjene (SDP-DEMOS,slobodni građani) predala je Opštinskoj izbornoj komisiji listu za lokalne izbore u Podgorici.

Nosilac liste Ivan Vujović rekao je, nakon predaje liste  da se građanski savez ,,Za promjene" zalaže da politika konačno počne da bude u službi građana.

"Naša snaga je građanska Podgorica koja će pripadati svim građanima a ne partijskoj eliti. Želimo da radimo u službi svih građana bez obzira u kojem se dijelu grada nalazili", poručio je Vujović.

IMG 4164

Kandidatkinja za predsjednicu na nedavno održanim izborima Draginja Vuksanović poručila je da će se Građanski savez boriti za "grad koji će pripadati svim građanima a ne otuđenoj političkoj eliti".

"Zato sada idemo sa novim licima i sa novim kadrovima za evropske promjene", poručila je Vuksanović.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 01 maj 2018 13:35

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.