Standard.

četvrtak decembar 13

Đukanović obišao hidrocentralu Itaipu

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović obišao je hidrocentralu Itaipu, u pratnji generalnog direktora, avionom koji mu je stavio na raspolaganje predsjednik Mario Abdo Benitez, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

15 hits

četvrtak decembar 13

Bogdanović: Izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara bolje štitimo vrijednu baštinu Crne Gore

Vlada Crne Gore je na danasnjoj sjednici utvrdila Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara, koji je planiran Programom rada Vlade za 2018. godinu.

10 hits

četvrtak decembar 13

Medojević nakon izlaska iz zatvora: "Vrijeme za jedinstvo i slogu svih ljudi koji ne žele da trpe ropstvo i diktaturu"

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević oglasio se jutros, nakon izlaska iz zatvora, na društvenoj mreži Fejsbuk.

64 hits

četvrtak decembar 13

Abazović sa njemačkim ambasadorom: Samo proevropska alternativa se može suprotstaviti privatnoj državi

Lider Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović razgovarao je danas sa ambasadorom SR Njemačke u Crnoj Gori, dr Robertom Veberom.

10 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 21 maj 2018 11:28

Prava Crna Gora: DPS aktivista napao naše volontere

Obavještavamo javnost da su naši volonteri juče napadnuti u prigradskom naselju Dajbabe, od strane DPS aktiviste, tvrde u Pravoj Crnoj Gori.

Prava Crna Gora: DPS aktivista napao naše volontere FOTO: Prava Crna Gora

"Prema našim saznanjima riječ je o Sretu Rogošiću, koji već danima, kako smo informisani sa lica mjesta, od vrata do vrata, pravi popis takozvanih sigurnih glasova, koji se mogu čak i vidjeti na fotografiji koju dostavljamo medijima.Kada su naši volonteri naišli na Mugošu kako razgovara sa jednim od mještana, obećavajući mu postavljanje ulične rasvjete ukoliko glasa za Demokratsku partiju socijalista, on im je prišao i uz psovke, pokušao da ih otjera iz te ulice. U jednom trenutku aktivista DPS-a je čak krenuo i fizički da se obračuna sa djevojkom od osamnaest godina, volonterkom Prave Crne Gore", rekli su u Pravoj Crnoj Gori.

Veći incident je, kako dodaju, spriječen zahvaljujući prisebnosti mještana koji su svjedočili ovom incidentu.

"Mi smo, nažalost, potpuno svjesni da ovakav vid ucjenjivanja glasača pred izbore nije ništa novo, ali, imajući u vidu da je riječ o nezakonitim aktivnostima, pozivamo nadležnog tužioca da se hitno umiješa u svoj posao i procesuira ovu, više nego očiglednu, predizbornu zloupotrebu. Sa druge strane, želim da poručim onima u DPS-u, koji šalju ulične kabadahije na volontere naše političke partije, da su im ovakvi vidovi pritiska džaba - i što se tiče Prave Crne Gore, ali i što se tiće cjelokupne opozicije - jer je ovakva nervoza odraz nemoći na terenu: DPS je svjestan da gubi tlo pod nogama u Podgorici, pa na sve moguće načine pokušavaju da u ovih poslednjih nekoliko dana bezuspješno promijene situaciju na terenu", zaključili su oni.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 21 maj 2018 14:09

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.