Standard.

petak april 19

Crnogorska: Protestima osnažujemo građansko dostojanstvo

Predsjednik podgoričkog odbora Crnogorske Predrag Kalezić pozvao je jutros svoje sugrađane da se pridruže građanskom protestu koji u subotu, 20. aprila u Podgorici organizuje pokret Odupri se.

17 hits

petak april 19

DF: Katnić i Stanković da se odrede prema optužbama Kneževića

Demokratski front pozvao je Vhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića i Specijalnnog državnog tužioca Milivoja Katnića da se jasno odrede prema optužbama koje sinoć iznio na njihov račun odbjegli biznismen i…

30 hits

petak april 19

Divanović: Jedinstvo opozicije u nekoliko kolona

Istureni prvaci političkog pokreta "Odupri se" bili su spremni da otputuju na sastanak u Brisel prošle sedmice, odabrali su delegaciju, spakovali se, ali famoznog sastanka još nema. Da li ih…

25 hits

četvrtak april 18

Administrativni odbor odlučio: Novčano će biti kažnjeni Medojević, Knežević, Radulović...

Administrativni odbor Skupštine Crne Gore, donio je odluku da novčano kazni poslanike Demokratskog fronta Nebojšu Medojevića, Janka Vučinića, Milana Kneževića, Jovana Vučurovića i Branka Radulovića, kao i poslanika Liberalne partije Andriju Popovića…

47 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 545
četvrtak, 13 septembar 2018 22:25

Demokrate: DF nas tuži kod Mila

Najavivši krivičnu prijavu protiv šefa Press centra Demokrata, Duška Stjepovića, Demokratski front odustao je od borbe argumentima, tačnije rečeno - predao se, i političku borbu odlučio da prenese na teren koji im očito više odgovara - a to je teren zarobljenih institucija kojima ne vjeruje ni Demokratski front, izuzev kada se treba obračunavati sa Demokratama, saopšteno je iz stranke Alekse Bečića.

Bečić Bečić

Oni su tako reagovali na najavu tužbe Milana Kneževića zbog toga što je Stjepović izjavio da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kupio vjernost lidera DF-a za četiri miliona eura.

"Ističemo da najavom krivične prijave protiv šefa Press centra Demokrata, Demokratski front nastavlja borbu unutar opozicije i protiv opozicije, čija je isključiva namjera nanošenje političke štete najjačem opozicionom subjektu. Takvu praksu Demokratski front ne primjenjuje prvi put. Sjetićemo se da krivične prijave Demokratskog fronta protiv Demokrata uvijek nastupaju u kritičnim situacijama po DPS i da je takvih bilo i neposredno uoči lokalnih izbora u više opština u Crnoj Gori. Da Demokrate ne bi optuživale, ostavljamo građanima da sami zaključe koga Demokratski front ima namjeru da štiti napadajući najjači opozicioni subjekt i kome se, ustvari, time otvoreno nudi. Pošto je, najavljujući krivičnu prijavu protiv šefa Press centra Demokrata, Duška Stjepovića, koje se ni najmanje ne plašimo, Demokratski front provukao i besmislenu optužbu da se Demokrate nijednom riječu kritički ne osvrću protiv Duška Markovića, podsjećamo ih da smo mi više puta istakli da sa DPS-om nećemo nikad - ni sa Milovim, ni sa Duškovim, ni sa Svetozarevim i da smo tu riječ dosad održali i da će tako sigurno biti i ubuduće", kažu iz Demokrata.

A o odnosu DF-a i Duška Markovića, kako dodaju, najbolje govori izjava Milana Kneževića: "Ko se vrati u Parlament, taj radi za Duška Markovića" i činjenica da se DF tamo vratio bez ijednog ispunjenog uslova opozicije.

"Dakle, DF je potvrdio saradnju sa Markovićem, jer se vratio u Parlament da bi spasio Markovića", zaključuje se u reagovanju.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.