Standard.

nedjelja januar 20

DF: Đukanoviću zasmetao naš susret sa Putinom, pa ukrasio ulice albanskim zastavama

Opredjeljenje Đukanovića da dočeka svog albanskog kolegu onako kako nije nijednog drugog, predstavlja odgovor na susret lidera Demokratskog fronta sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom u Beogradu, saopšteno je iz Demokratskog…

51 hits

nedjelja januar 20

Marković sjutra na sastanku sa Oravom i ambasadorima članica EU

Predsjednik Vlade Duško Marković sastaće se sjutra sa ambasadorima država članica Evropske unije i šefom Delegacije EU u Podgorici, Aivom Oravom.

18 hits

nedjelja januar 20

"Inicijativa DF-a otvaranju granica između CG, Srbije i RS je odgovor na ideju o Velikoj Albaniji"

Inicijativa lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića i Milana Kneževića o otvaranju granica između Crne Gore, Srbije i Republike Srpske direktna je kopija ideje o stvaranju „Velike Albanije”. Njihova interpretacija je…

53 hits

subota januar 19

Abazović za Standard: Nemam nikakve veze sa Duškom Kneževićem, ne znam zašto pominje URA-u

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je u izjavi za Standard, da on i njegova stranka nemaju nikakve veze sa direktorom Atlas grupe Duškom Kneževićem. Abazović je to rekao…

141 hits

 
 
 
 
četvrtak, 13 septembar 2018 22:25

Demokrate: DF nas tuži kod Mila

Najavivši krivičnu prijavu protiv šefa Press centra Demokrata, Duška Stjepovića, Demokratski front odustao je od borbe argumentima, tačnije rečeno - predao se, i političku borbu odlučio da prenese na teren koji im očito više odgovara - a to je teren zarobljenih institucija kojima ne vjeruje ni Demokratski front, izuzev kada se treba obračunavati sa Demokratama, saopšteno je iz stranke Alekse Bečića.

Bečić Bečić

Oni su tako reagovali na najavu tužbe Milana Kneževića zbog toga što je Stjepović izjavio da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kupio vjernost lidera DF-a za četiri miliona eura.

"Ističemo da najavom krivične prijave protiv šefa Press centra Demokrata, Demokratski front nastavlja borbu unutar opozicije i protiv opozicije, čija je isključiva namjera nanošenje političke štete najjačem opozicionom subjektu. Takvu praksu Demokratski front ne primjenjuje prvi put. Sjetićemo se da krivične prijave Demokratskog fronta protiv Demokrata uvijek nastupaju u kritičnim situacijama po DPS i da je takvih bilo i neposredno uoči lokalnih izbora u više opština u Crnoj Gori. Da Demokrate ne bi optuživale, ostavljamo građanima da sami zaključe koga Demokratski front ima namjeru da štiti napadajući najjači opozicioni subjekt i kome se, ustvari, time otvoreno nudi. Pošto je, najavljujući krivičnu prijavu protiv šefa Press centra Demokrata, Duška Stjepovića, koje se ni najmanje ne plašimo, Demokratski front provukao i besmislenu optužbu da se Demokrate nijednom riječu kritički ne osvrću protiv Duška Markovića, podsjećamo ih da smo mi više puta istakli da sa DPS-om nećemo nikad - ni sa Milovim, ni sa Duškovim, ni sa Svetozarevim i da smo tu riječ dosad održali i da će tako sigurno biti i ubuduće", kažu iz Demokrata.

A o odnosu DF-a i Duška Markovića, kako dodaju, najbolje govori izjava Milana Kneževića: "Ko se vrati u Parlament, taj radi za Duška Markovića" i činjenica da se DF tamo vratio bez ijednog ispunjenog uslova opozicije.

"Dakle, DF je potvrdio saradnju sa Markovićem, jer se vratio u Parlament da bi spasio Markovića", zaključuje se u reagovanju.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.