Standard.

ponedjeljak septembar 24

Abazović: Nebojša Medojević radi za DPS!

Predsjednik GP URA Dritan Abazović optužio je lidera PzP-a Nebojšu Medojevića da kritikuje Demokrate i URU po nalogu Demokratske partije socijalista. Abazović je to kazao na konferenciji za medije posvećenoj…

65 hits

ponedjeljak septembar 24

Milačić kreće u kampanju po Crnoj Gori: Pokucaćemo na vrata svakog domaćina

Kada smo, početkom 2018. godine, osnovali Pravu Crnu Goru, na umu smo imali samo jednu stvar: promjene. Ne bilo kakve, već suštinske, iz korijena. Kao grupa mladih intelektualaca, ali i…

21 hits

ponedjeljak septembar 24

Knežević: Vlast pokušava da spriječi proslavu 100. godina od ujedinjenja Srbije i Crne Gore

Sastanku Grupe prijateljstva Skupštine Crne Gore sa Narodnom skupštinom Republike Srbije koji se održao jutros u Parlamentu Crne Gore, prisustvovali su i predsjenik Nove srpske demokratije Andrija Mandić i Demokratske…

51 hits

ponedjeljak septembar 24

Brajović i Bečić razgovarali o daljem razvoju parlamentarne saradnje

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović razgovarao je sa predsjednikom poslaničke grupe prijateljstva Narodne skupštine Republike Srbije sa Crnom Gorom Igorem Bečićem, u okviru posjete srpskih parlamentaraca Crnoj Gori.

32 hits

 
 
 
 
četvrtak, 13 septembar 2018 22:25

Demokrate: DF nas tuži kod Mila

Najavivši krivičnu prijavu protiv šefa Press centra Demokrata, Duška Stjepovića, Demokratski front odustao je od borbe argumentima, tačnije rečeno - predao se, i političku borbu odlučio da prenese na teren koji im očito više odgovara - a to je teren zarobljenih institucija kojima ne vjeruje ni Demokratski front, izuzev kada se treba obračunavati sa Demokratama, saopšteno je iz stranke Alekse Bečića.

Bečić Bečić

Oni su tako reagovali na najavu tužbe Milana Kneževića zbog toga što je Stjepović izjavio da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kupio vjernost lidera DF-a za četiri miliona eura.

"Ističemo da najavom krivične prijave protiv šefa Press centra Demokrata, Demokratski front nastavlja borbu unutar opozicije i protiv opozicije, čija je isključiva namjera nanošenje političke štete najjačem opozicionom subjektu. Takvu praksu Demokratski front ne primjenjuje prvi put. Sjetićemo se da krivične prijave Demokratskog fronta protiv Demokrata uvijek nastupaju u kritičnim situacijama po DPS i da je takvih bilo i neposredno uoči lokalnih izbora u više opština u Crnoj Gori. Da Demokrate ne bi optuživale, ostavljamo građanima da sami zaključe koga Demokratski front ima namjeru da štiti napadajući najjači opozicioni subjekt i kome se, ustvari, time otvoreno nudi. Pošto je, najavljujući krivičnu prijavu protiv šefa Press centra Demokrata, Duška Stjepovića, koje se ni najmanje ne plašimo, Demokratski front provukao i besmislenu optužbu da se Demokrate nijednom riječu kritički ne osvrću protiv Duška Markovića, podsjećamo ih da smo mi više puta istakli da sa DPS-om nećemo nikad - ni sa Milovim, ni sa Duškovim, ni sa Svetozarevim i da smo tu riječ dosad održali i da će tako sigurno biti i ubuduće", kažu iz Demokrata.

A o odnosu DF-a i Duška Markovića, kako dodaju, najbolje govori izjava Milana Kneževića: "Ko se vrati u Parlament, taj radi za Duška Markovića" i činjenica da se DF tamo vratio bez ijednog ispunjenog uslova opozicije.

"Dakle, DF je potvrdio saradnju sa Markovićem, jer se vratio u Parlament da bi spasio Markovića", zaključuje se u reagovanju.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.