Standard.

nedjelja april 21

Kovač: Bez riješenih bilateralnih pitanja nema zelenog svijetla iz EU

Sva otvorena bilateralna pitanja na Zapadnom Balkanu moraju biti riješena. Bez toga ne može i neće biti zelenog svijetla svih država članica Evropske unije za zatvaranje pregovora, rekao je u…

16 hits

nedjelja april 21

Rakočević bez nekretnina, Bogdanović ima dva automobila

Predsjednici poslaničkih klubova u Skupštini Crne Gore pored poslaničkih plata prihode ostvaruju i na osnovu rentiranja nekretnina, rada u radnim tijelima, a većina ima i ušteđevine u bankama.

19 hits

subota april 20

Protest pokreta "Odupri se"! Organizatori poručili Dušku Kneževiću da se ne ruga sa narodom

Organizatori devetog po redu protesta "Odupri se - 97.000", ponovili su večeras ispred Skupštine da traže ostavke čelnih ljudi u državi i menadžmenta RTCG-a, te poručili odbjeglom biznismenu Dušku Kneževiću…

77 hits

subota april 20

Mesić: Crna Gora prebrodila prepreke i najbliža je EU

Bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić (84) ocijenio je da je Crna Gora prebrodila mnoge prepreke i očekuje da ona bude prva naredna članica Evropske unije, ali i da EU mora biti…

43 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 545
ponedjeljak, 22 oktobar 2018 08:40

Premijerski sat zakazan za srijedu: Ovo su poslanička pitanja

Šta su nove činjenice i saznanja u slučajevima ubistva vlasnika i glavnog i odgovornog urednika lista Dan Duška Jovanovića, odnosno da li ste na tragu naručiocima ubistva i pomagačima, i dokle je stigla istraga vezano za pokušaj ubistva novinarke Vijesti Olivere Lakić – pitanja su koja će Goran Danilović, u ime posebnog kluba poslanika, postaviti predsjedniku Vlade Dušku Markoviću, u okviru premijerskog sata u Skupštini, koji je zakazan za srijedu, 24. oktobar.

Marković Marković

Predsjednik poslaničkog kluba SDP-a Raško Konjević pitaće premijera da li će Vlada predložiti ukidanje kriznog poreza, kao i da li će DPS podržati raspravu u parlamentu o zakonu koji je predložila SDP o ukidanju kriznog poreza.

"Imajući u vidu da iz Vlade vrlo često govore o boljoj naplati tekućih poreza, što je dobro, onda se nameće logično pitanje - da li je za Vladu prihvatljivo povećanje minimalne zarade sa 193 na 250 eura? Da li Vlada razmatra mjere kojima bi se smanjilo opterećenje za privredne subjekte koje je u Crnoj Gori izrazito visoko, više od 60 odsto", pitaće Konjević Markovića.

Predrag Sekulić će, u ime poslaničkog kluba DPS-a, Markovića pitati kada se može očekivati zaključenje ugovora na projektu solarne elektrane Briska gora i koji su konkretni benefiti za građane od ovoga i projekata iz poljoprivrede. Sekulić je u pitanju podsjetio da su sredinom ljeta potpisani ugovori sa zakupcima ukupno 200 hektara poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, u opštinama Ulcinj, Podgorica i Kotor, a nedavno su, kako je naveo, otvorene ponude za zakup oko šest miliona kvadrata zemljišta u svrhu izgradnje prve velike solarne elektrane u zemlji, takođe u ulcinjskoj opštini.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.