Standard.

četvrtak jul 18

Mandić ide na konsultacije u Beograd: DF želi da se Vučić aktivno uključi u izbore u Crnoj Gori

Lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF-a Andrija Madnić posjetiće Beograd krajem sedmice gdje će razgovarati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o pripremama za izbore naredne godine, saznaje…

356 hits

četvrtak jul 18

Orlandić: Idemo samostalno na izbore

Procjena kojom raspolažemo govori da su Socijaldemokrate SD duplirale podršku koju su dobile na parlamentarnim izborima. Uz zapažen rad naših funkcionera na državnom i lokalnom nivou, to nam daje za…

128 hits

četvrtak jul 18

Darmanović u Vašingtonu: Odnosi Crne Gore i SAD-a zasnivaju se na prijateljskim osnovama

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović imao je niz sastanaka sa zvaničnicima SAD-a u okviru posjete Vašingtonu, gdje učestvuje na Ministarskoj konferenciji za unapređenje vjerskih sloboda, koja se održava na inicijativu…

104 hits

četvrtak jul 18

Gegaj: Albanske partije i Demokrate u Tuzima u neprirodnoj koaliciji

Član Glavnog odbora Demokratske partije socijalista Nikola Gegaj saopštio je da bi aktuelni predsjednik DPS -a Milo Đukanović trebalo da nastavi da vodi partiju i nakon Kongresa, bez obzira na…

112 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 19:05

DPS Budva: Krapović ima dvostruki identitet, šampion licemerja je Crnogorska partija

Dragan Krapović je danas reagovao tačno onako kako je bilo očekivano od funkcionera partije kojoj je najistaknutije programsko načelo - prazna demagogija, poručili su iz budvanskog DPS-a reagujući na Krapovićevu izjavu da je na sinoćnoj proslavi Podgoričke skupštine u Budvi predstavljao lično sebe, a ne partiju niti Budvu.

DPS Budva: Krapović ima dvostruki identitet, šampion licemerja je Crnogorska partija FOTO: Wikipedia

"Očekivano, naknadno se Krapović dosjetio da na opskurnom vašaru nacionalista i šovinista nije bio u svojstvu predsjednika Opštine Budva, već da je to učinio u lično ime?! Po njegovom stavu bi se moglo zaključiti da Dragan Krapović ima dvostruki identitet - javni, za vrijeme radnog vremena i privatni, nakon toga. Zaboravio je Krapović, ali i njegove stranačke kolege, Pejović, Radović i mnogi sljedbenici velikosrpske ideologije iz redova Demokrata, da se prihvatanjem funkcije obavezao da predstavlja Budvane u svakoj prilici i da je svojim odlaskom na sramni skup uvrijedio mnoge svoje sugrađane. Jedino gore od činjenice da je svojim prisustvom podržao skup, danas zvuči njegov i Bečićev uzaludni pokušaj da iskontrolišu štetu", navodi se u saopštenju.

Ipak, kako dodaju, u kategoriji licemjerja ozbiljno ih ugrožava SDP, koja, kako kažu, postavlja neka retorička pitanja, fingira napade na Krapovića, a u isto vrijeme prelazi preko svih nacionalističkih marifetluka budvanske vlasti već dvije godine, zadovoljavajući se privilegijama i povlasticama koje kao dio budvanske vlasti koriste.

"Ipak, današnji šampioni licemerja dolaze iz redova Crnogorske partije. Oni koji su prećutno prihvatili da se u gradu kojim upravljaju omalovažavaju Crna Gora, crnogorska nacija i sve vrijednosti koje smo u proteklih 30 godina uspjeli da izgradimo u građanskom društvu, oni koji su prihvatili da im se pred očima nesmetano smjenjuju različiti nacionalistički bilbordi i parole, danas kažu da su 'zabrinuti' za budućnost Crne Gore i tim povodom prozivaju državne organe?!", poručuju iz DPS-a.

Prema njihovim riječima, da beskrupuloznost nema granica, a licemjerje mjeru, svjedoči činjenica da, kako kažu, ovakve stavove izriče onaj koji je svojom političkom podrškom budvanskim šovinistima, omogućio posredno da jučeršnji skup bude održan.

"Biće da su u trenutku donošenja odluke o ulasku u budvansku vlast, mnogo više bili zabrinuti za sebe i svoje privilegije, nego za državu Crnu Goru. Naknadno 'posipanje pepelom' nikuda ne vodi. Sasvim svjesno ste svi zajedno, i DCG, i SDP , i URA i Crnogorska, kao dio vladajuće koalicije bili oslonac nacionalstičkim i šovinističkim snagama velikosrpske ideologije. Niko vas nije primoravao, u tom kolu ste sami zaigrali", zaključuju iz DPS-a.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 08 novembar 2018 20:13

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.