Standard.

nedjelja mart 24

Marković: Crna Gora nikada neće zaboraviti nedužne žrtve bombardovanja 1999. godine

Premijer Duško Marković poručio je, povodom dvadesete godišnjice intervencije Sjevernoatlantskog saveza, da Crna Gora danas, kao nezavisna država, dio velike evroatlantske porodice i buduća članica Evropske unije, o svojoj budućnosti…

26 hits

nedjelja mart 24

"Protesti legitimni, ali se rezultati izbora moraju poštovati"

Demokratsko je pravo građana Crne Gore i regiona da protestuju, kao što to čine građani u članicama Evropske unije, ali isto tako mora se naglasiti da su u Crnoj Gori…

28 hits

nedjelja mart 24

Milačić: Ne zaboravljavamo Đukanovićevu izdaju 1999. godine

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić saopštio je da je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović 1999. godine sarađivao sa okupatorskom vojskom.

15 hits

nedjelja mart 24

Socijaldemokrate: Za dvije godine duplirali smo podršku

Opštinski odbor Socijaldemokrata Herceg Novog održao je sjednicu kojoj je prisustvovalo rukovodstvo stranke, na kojoj je ocijenjeno da je ova stranka tokom dvije godine duplirala podršku te da ona i…

20 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 19:05

DPS Budva: Krapović ima dvostruki identitet, šampion licemerja je Crnogorska partija

Dragan Krapović je danas reagovao tačno onako kako je bilo očekivano od funkcionera partije kojoj je najistaknutije programsko načelo - prazna demagogija, poručili su iz budvanskog DPS-a reagujući na Krapovićevu izjavu da je na sinoćnoj proslavi Podgoričke skupštine u Budvi predstavljao lično sebe, a ne partiju niti Budvu.

DPS Budva: Krapović ima dvostruki identitet, šampion licemerja je Crnogorska partija FOTO: Wikipedia

"Očekivano, naknadno se Krapović dosjetio da na opskurnom vašaru nacionalista i šovinista nije bio u svojstvu predsjednika Opštine Budva, već da je to učinio u lično ime?! Po njegovom stavu bi se moglo zaključiti da Dragan Krapović ima dvostruki identitet - javni, za vrijeme radnog vremena i privatni, nakon toga. Zaboravio je Krapović, ali i njegove stranačke kolege, Pejović, Radović i mnogi sljedbenici velikosrpske ideologije iz redova Demokrata, da se prihvatanjem funkcije obavezao da predstavlja Budvane u svakoj prilici i da je svojim odlaskom na sramni skup uvrijedio mnoge svoje sugrađane. Jedino gore od činjenice da je svojim prisustvom podržao skup, danas zvuči njegov i Bečićev uzaludni pokušaj da iskontrolišu štetu", navodi se u saopštenju.

Ipak, kako dodaju, u kategoriji licemjerja ozbiljno ih ugrožava SDP, koja, kako kažu, postavlja neka retorička pitanja, fingira napade na Krapovića, a u isto vrijeme prelazi preko svih nacionalističkih marifetluka budvanske vlasti već dvije godine, zadovoljavajući se privilegijama i povlasticama koje kao dio budvanske vlasti koriste.

"Ipak, današnji šampioni licemerja dolaze iz redova Crnogorske partije. Oni koji su prećutno prihvatili da se u gradu kojim upravljaju omalovažavaju Crna Gora, crnogorska nacija i sve vrijednosti koje smo u proteklih 30 godina uspjeli da izgradimo u građanskom društvu, oni koji su prihvatili da im se pred očima nesmetano smjenjuju različiti nacionalistički bilbordi i parole, danas kažu da su 'zabrinuti' za budućnost Crne Gore i tim povodom prozivaju državne organe?!", poručuju iz DPS-a.

Prema njihovim riječima, da beskrupuloznost nema granica, a licemjerje mjeru, svjedoči činjenica da, kako kažu, ovakve stavove izriče onaj koji je svojom političkom podrškom budvanskim šovinistima, omogućio posredno da jučeršnji skup bude održan.

"Biće da su u trenutku donošenja odluke o ulasku u budvansku vlast, mnogo više bili zabrinuti za sebe i svoje privilegije, nego za državu Crnu Goru. Naknadno 'posipanje pepelom' nikuda ne vodi. Sasvim svjesno ste svi zajedno, i DCG, i SDP , i URA i Crnogorska, kao dio vladajuće koalicije bili oslonac nacionalstičkim i šovinističkim snagama velikosrpske ideologije. Niko vas nije primoravao, u tom kolu ste sami zaigrali", zaključuju iz DPS-a.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 08 novembar 2018 20:13

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.