Standard.

srijeda novembar 21

Da li Vulin govori ono što Vučić ne smije? Janjić: Retorika srpskih političara vodi državu u izolaciju

Izjava predsjednika Srbije Aleksandra Vučića “da je Crna Gora uvijek bila protiv Srbije”, nije iznenađujuća s obzirom da je naša država glasala za ulazak Kosova u Interpol i da u…

87 hits

srijeda novembar 21

Velika Britanija i Crna Gora proslavile 140 godina diplomatskih odnosa

Velika Britanija i Crna Gora obilježile su sinoć 140 godina diplomatskih odnosa posebnim prijemom u Forin ofisu u Londonu.

22 hits

srijeda novembar 21

Vučić: Crna Gora je uvijek bila protiv nas

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je Crna Gora uvijek protiv Srbije, što se najbolje manifestovalo jučerašnjim glasanjem za ulazak Kosova u Interpol.

171 hits

srijeda novembar 21

Radulović kandidat DF-a za potpredsjednika Skupštine

Potpredsjednik Pokreta za promjene Branko Radulović biće kandidat Demokratskog fronta za funkciju potpredsjednika Skupštine i pored protivljenja Demokratske partije socijalista, saznaje Pobjeda.

50 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 19:05

DPS Budva: Krapović ima dvostruki identitet, šampion licemerja je Crnogorska partija

Dragan Krapović je danas reagovao tačno onako kako je bilo očekivano od funkcionera partije kojoj je najistaknutije programsko načelo - prazna demagogija, poručili su iz budvanskog DPS-a reagujući na Krapovićevu izjavu da je na sinoćnoj proslavi Podgoričke skupštine u Budvi predstavljao lično sebe, a ne partiju niti Budvu.

DPS Budva: Krapović ima dvostruki identitet, šampion licemerja je Crnogorska partija FOTO: Wikipedia

"Očekivano, naknadno se Krapović dosjetio da na opskurnom vašaru nacionalista i šovinista nije bio u svojstvu predsjednika Opštine Budva, već da je to učinio u lično ime?! Po njegovom stavu bi se moglo zaključiti da Dragan Krapović ima dvostruki identitet - javni, za vrijeme radnog vremena i privatni, nakon toga. Zaboravio je Krapović, ali i njegove stranačke kolege, Pejović, Radović i mnogi sljedbenici velikosrpske ideologije iz redova Demokrata, da se prihvatanjem funkcije obavezao da predstavlja Budvane u svakoj prilici i da je svojim odlaskom na sramni skup uvrijedio mnoge svoje sugrađane. Jedino gore od činjenice da je svojim prisustvom podržao skup, danas zvuči njegov i Bečićev uzaludni pokušaj da iskontrolišu štetu", navodi se u saopštenju.

Ipak, kako dodaju, u kategoriji licemjerja ozbiljno ih ugrožava SDP, koja, kako kažu, postavlja neka retorička pitanja, fingira napade na Krapovića, a u isto vrijeme prelazi preko svih nacionalističkih marifetluka budvanske vlasti već dvije godine, zadovoljavajući se privilegijama i povlasticama koje kao dio budvanske vlasti koriste.

"Ipak, današnji šampioni licemerja dolaze iz redova Crnogorske partije. Oni koji su prećutno prihvatili da se u gradu kojim upravljaju omalovažavaju Crna Gora, crnogorska nacija i sve vrijednosti koje smo u proteklih 30 godina uspjeli da izgradimo u građanskom društvu, oni koji su prihvatili da im se pred očima nesmetano smjenjuju različiti nacionalistički bilbordi i parole, danas kažu da su 'zabrinuti' za budućnost Crne Gore i tim povodom prozivaju državne organe?!", poručuju iz DPS-a.

Prema njihovim riječima, da beskrupuloznost nema granica, a licemjerje mjeru, svjedoči činjenica da, kako kažu, ovakve stavove izriče onaj koji je svojom političkom podrškom budvanskim šovinistima, omogućio posredno da jučeršnji skup bude održan.

"Biće da su u trenutku donošenja odluke o ulasku u budvansku vlast, mnogo više bili zabrinuti za sebe i svoje privilegije, nego za državu Crnu Goru. Naknadno 'posipanje pepelom' nikuda ne vodi. Sasvim svjesno ste svi zajedno, i DCG, i SDP , i URA i Crnogorska, kao dio vladajuće koalicije bili oslonac nacionalstičkim i šovinističkim snagama velikosrpske ideologije. Niko vas nije primoravao, u tom kolu ste sami zaigrali", zaključuju iz DPS-a.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 08 novembar 2018 20:13

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.