Standard.

nedjelja novembar 17

Davor Gjenero: Makronov prijedlog se ne može odnositi na Crnu Goru

Objavljeno u: Politika

by Samir

Inicijativa ,,Mali Šengen“ jasno pokazuje razliku između crnogorskog pristupa pregovorima o članstvu u EU i pristupa Republici Srbiji.

51 hits

nedjelja novembar 17

Kurti: Vučić je Milošević sa drugačijim sredstvima

Objavljeno u: Politika

by Samir

Prijevremeni parlamentarni izbori na Kosovu, održani 6. oktobra ove godine, potvrdili su prognoze većine prištinskih analitičara, koji su tvrdili da će mandatar za sastav nove kosovske vlade biti Albin Kurti,…

50 hits

nedjelja novembar 17

Sekulić: Očekujem dvotrećinsku podršku iako smo odbili tehničku vladu

Objavljeno u: Politika

by Samir

Vjerujem da ćemo imati dvotrećinsku većinu za usvajanje izbornog zakona, bez obzira na to što zahtjev za formiranje tehničke vlade nije prihvaćen, kazao je za Pobjedu Predrag Sekulić, poslanik DPS-a…

47 hits

subota novembar 16

Bešlin: Četnički vojvoda i plagijator nijesu ozbiljna alternativa DPS-u

Objavljeno u: Politika

by Samir

Nema ‘malog Šengena’ bez perspektive mira i dobrosusjedstva, a prihvatanje realnosti o kosovskoj nezavisnosti je prvi korak u tom smjeru, kaže u intervjuu Vikend novinama jedan od najznačajnijih srpskih istoričara…

279 hits

subota novembar 16

EK: Potreban nezavisan odgovor na navode o korupciji

Objavljeno u: Politika

by Samir

Crna Gora je u prvoj polovini ove godine nastavila da primjenjuje akcione planove za Poglavlja 23 i 24 i druga strateška dokumenta, ali je potreban vjerodostojan, nezavisan i efikasan institucionalni…

225 hits

 
 
 
 
četvrtak, 16 novembar 2017 12:09

SNP: Đukanović je veći neprijatelj Crne Gore nego sve političke strukture

Stvarni i jedini premijer Milo Đukanović nastavlja da beskrupuloznim neistinama i izmišljotinama napada partiju koja mu je u političkom smislu, bila i ostala, kost u grlu, poručio je Veselin Jovanović, predsjednik OO SNP Mojkovac.

"Ne birajući riječi, na jedino njemu svojstven način, po ko zna koji put proziva Socijalističku narodnu partiju Crne Gore kao neprijatelja svoje države. I to baš u Mojkovcu! Ako je jedini grijeh našoj partiji, to što smo smatrali da je državi Crnoj Gori ljepše u zajednici sa Srbijom, ponosimo se tim grijehom", kazao je Jovanović.

Kako ističe, Đukanović je “stvarni premijer” i veći neprijatelj Crne Gore, na čelu sa svojom partijom, nego sve crnogorske političke strukture!

"Vi ste, Đukanoviću vašom politikom opljačkali i pljačkate Crnu Goru, Vi ste Đukanoviću doveli do toga da Crnu Goru prepoznaju kao zemlju korupcije, kriminala i nerasvijetljenih ubistava, Vi ste Đukanoviću ojadili sjever države, ugasili fabrike uključujući i, kako Vi rekoste 'Duškov Mojkovac'! Za vrijeme Vaše vladavine sjever je napustilo više građana nego za vrijeme ratova. Vi ste najveća pohara Crne Gore!", rekao je Jovanović.

Jovanović kaže da za razliku Đukanovića, oni u SNP-u znaju ko su.

"Za razliku od vas mi smo ljudi iz naroda i za narod! Za razliku od vas mi se borimo za budućnost i kvalitetniji život svih gradjana! Za razliku od vas, koji se bavite prošlošću, mi želimo ljepšu budućnost! Za razliku od vas mi smo protiv korupcije, kriminala i privatne države! Za razliku od vas, koji žive na starim podjelama, mi želimo nova radna mjesta! Za razliku od vas, mi volimo i Mojkovac i Crnu Goru! I za razliku od vas, Đukanoviću, mi se zalažemo za Mojkovac dostojan čovjeka!", rekao je on.

Prema riječima Jovanovića, dolazi na vlast neka nova, odgovorna, poštena i domaćinska vlast, na čelu sa Socijalističkom narodnom partijom.

"I na kraju, gradjani vrlo dobro znaju da, dok god nas napadate vi iz DPS-a znači da smo na dobrom i pravom putu u borbi za pravnu državu, državu koju vidimo u Evropskoj Uniji, za bolji život i evropski standard i Mojkovca i naše Crne Gore", zaključuje Jovanović.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.