Standard.

utorak april 23

DF: Nema protesta 9. maja, preuzećemo odgovornost za dešavanja nakon izricanja presude

Na juče održanom sastanku predstavnika opozicije i pokreta Odupri se dogovoreno je da se otkaže protest koji je bio zakazan za 9. maj, na dan izricanja presude Andriji Mandiću i…

37 hits

utorak april 23

Marković sjutra odgovara na pitanja poslanika

Crnogorski premijer Duško Marković sjutra će odgovarati u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

17 hits

ponedjeljak april 22

Jokić prihvatio predlog SDP-a

.Predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić prihvatio je predlog Socijaldemokratske partije (SDP) za raspisivanje lokalnog referenduma na kome bi se Kotorani izjasnili o dogradnji operativne obale Luka Kotor- Luže za vez…

23 hits

ponedjeljak april 22

Jokić prihvatio predlog SDP-a

Objavljeno u: Politika

utorak april 23

Neće biti protesta 9. maja zbog izricanja presude poslanicima DF-a

U Podgorici je sinoć održan sastanak lidera parlamentarne opozicije i predstavnika organizacionog odbora Pokreta "Odupri se 97000", čiji je domaćin bila SNP CG.

33 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 februar 2019 10:18

Milačić iz Rogama: Dok Đukanović ljetuje u Sen Tropeu, njegov prosječni glasaš živi od 300 eura

Prvom sjednicom inicijativnog odbora Prave Crne Gore u Rogamima, kojom je rukovodio predsjednik partije Marko Milačić, kao i generalni sekretar Vladislav Dajković, nastavljena je terenska kampanja u Podgorici. 

Predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić, tom prilikom je istakao:

''Srećan sam što smo večeras u Rogamima, a činjenica da se već na prvom sastanku okupilo dvadesetak uglednih Pipera, najbolja je potvrda da smo na pravom putu. Naravno, partijske aktivnosti ne bi imale smisla kad ne bi imali jasno definisanu politiku, ali i odgovornu strategiju kakvu zahtijeva aktuelna politička kriza. S tim u vezi, mi smo vrlo snažno, ne samo riječima, već i ljudstvom, podržali građanske proteste prošle sedmice, i to ćemo nastaviti da činimo i u narednom periodu. Ipak, da bi protesti bili plodotvorni, opozicija mora naći načina da sjedne za isti to. Time bi se, osim ozbiljne tehničko-organizacione podrške protestima, poslala i snažna poruka da je opozicija u službi naroda, a ne obrnuto'', rekao je Milačić.

Milačić je komentarisao i aktuelne afere ''Atlas'' i ''Koverat''.

''Ne znam da li je veća afera to što svakodnevno gledamo prljavi veš funkcionera vlasti, oličen u Đukanovićevim basnoslovno skupim odmorima, kovertama i drugim mahinacijama, ili to što Specijalno državno tužilaštvo, na čelu sa Milivojem Katnićem uporno ćuti i ne radi svoj posao. Smatram da sve ove afere moraju biti konačan okidač u glavi i za simpatizere DPS-a, koji svakodnevno gledaju kako je njihov šef trošio desetine hiljada eura na luksuzne odmore u Dubajiu i Sen Tropeu, ubjeđujući ih da je sasvim normalno živjeti sa trista eura mjesečno'', rekao je Milačić.

Prisutnima se obratio i generalni sekretar Prave Crne Gore, Vladislav Dajković.

''Shvatili smo da je ozbiljan i opsežan rad na terenu, ne samo u Podgorici, već i širom Crne Gore, jedan od najboljih odgovora na nepočinstva vlasti, koja ovih nedelja, kao nikada do sada, izlaze na površinu. Jedan od naših glavnih ciljeva, pogotovo u domenu mog posla, jeste stvoriti jaku partijsku infrastrukturu, koja će se sjutra uhvatiti u koštac sa rješavanjima problema građana. Mi već sada znamo koji problemi muče Pipere, od loših puteva, nedostatka gradskog prevoza, zatvorene osnovne škole, i mnogih drugih i na njih ćemo, sve dok ne budemo mogli da ih riješimo u okviru nove vlasti, redovno ukazivati. Na kraju, kad vidim kakve ugledne ljude smo okupili ovdje, srećan sam što sa ponosom mogu reći da je Prava Crna Gora, baš kao i u većini Crne Gore, počela da živi i u Rogamima'', zaključio je Dajković, uz poruku da će podgorički odbor Prave Crne Gore, koji već sada broji stotinu članova razvrstanih po skoro svim mjesnim zajednicama, biti jedan od najorganizovanijih odbora na nivou cijele države.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.