Standard.

srijeda avgust 21

Medojević ponizio Albance koji su ga nekad podržavali

Medojević ponizio Albance koji su ga nekad podržavali Izjavama u kojima predlaže podizanje zida prema Kosovu i Albaniji, lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević ponizio je najviše one albanske partije…

277 hits

srijeda avgust 21

Javni funkcioneri tokom radnog vremena ne mogu predstavljati partiju

U izbornoj kampanji ne mogu učestvovati, niti javno izražavati svoje stavove povodom izbora, u radnom vremenu, odnosno dok su na dužnosti, javni funkcioneri koje imenuje ili postavlja Vlada Crne Gore…

157 hits

srijeda avgust 21

Jelušić: Vladajuća koalicija u Budvi istrošila arsenal afera koje su trebale da prikriju njihov nerad

Predsjednik budvanskog Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Predrag Jelušić kaže da se strasti u budvanskoj vladajućoj koaliciji smiruju jer su istrošili arsenal afera koje su trebale da prikriju njihov nerad.

151 hits

utorak avgust 20

DPS Tivat: Trenutno stanje Aerodroma apsolutno neodrživo

Odbornici DPS nijesu podržali inicijativu Kluba odbornika Socijaldemokratske partije da se na dnevni red današnje śednice Skupštine opštine Tivat uvrsti Zaključak kojim se obavezuje predśednik Opštine, Vlada Crne Gore i…

296 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 februar 2019 10:18

Milačić iz Rogama: Dok Đukanović ljetuje u Sen Tropeu, njegov prosječni glasaš živi od 300 eura

Prvom sjednicom inicijativnog odbora Prave Crne Gore u Rogamima, kojom je rukovodio predsjednik partije Marko Milačić, kao i generalni sekretar Vladislav Dajković, nastavljena je terenska kampanja u Podgorici. 

Predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić, tom prilikom je istakao:

''Srećan sam što smo večeras u Rogamima, a činjenica da se već na prvom sastanku okupilo dvadesetak uglednih Pipera, najbolja je potvrda da smo na pravom putu. Naravno, partijske aktivnosti ne bi imale smisla kad ne bi imali jasno definisanu politiku, ali i odgovornu strategiju kakvu zahtijeva aktuelna politička kriza. S tim u vezi, mi smo vrlo snažno, ne samo riječima, već i ljudstvom, podržali građanske proteste prošle sedmice, i to ćemo nastaviti da činimo i u narednom periodu. Ipak, da bi protesti bili plodotvorni, opozicija mora naći načina da sjedne za isti to. Time bi se, osim ozbiljne tehničko-organizacione podrške protestima, poslala i snažna poruka da je opozicija u službi naroda, a ne obrnuto'', rekao je Milačić.

Milačić je komentarisao i aktuelne afere ''Atlas'' i ''Koverat''.

''Ne znam da li je veća afera to što svakodnevno gledamo prljavi veš funkcionera vlasti, oličen u Đukanovićevim basnoslovno skupim odmorima, kovertama i drugim mahinacijama, ili to što Specijalno državno tužilaštvo, na čelu sa Milivojem Katnićem uporno ćuti i ne radi svoj posao. Smatram da sve ove afere moraju biti konačan okidač u glavi i za simpatizere DPS-a, koji svakodnevno gledaju kako je njihov šef trošio desetine hiljada eura na luksuzne odmore u Dubajiu i Sen Tropeu, ubjeđujući ih da je sasvim normalno živjeti sa trista eura mjesečno'', rekao je Milačić.

Prisutnima se obratio i generalni sekretar Prave Crne Gore, Vladislav Dajković.

''Shvatili smo da je ozbiljan i opsežan rad na terenu, ne samo u Podgorici, već i širom Crne Gore, jedan od najboljih odgovora na nepočinstva vlasti, koja ovih nedelja, kao nikada do sada, izlaze na površinu. Jedan od naših glavnih ciljeva, pogotovo u domenu mog posla, jeste stvoriti jaku partijsku infrastrukturu, koja će se sjutra uhvatiti u koštac sa rješavanjima problema građana. Mi već sada znamo koji problemi muče Pipere, od loših puteva, nedostatka gradskog prevoza, zatvorene osnovne škole, i mnogih drugih i na njih ćemo, sve dok ne budemo mogli da ih riješimo u okviru nove vlasti, redovno ukazivati. Na kraju, kad vidim kakve ugledne ljude smo okupili ovdje, srećan sam što sa ponosom mogu reći da je Prava Crna Gora, baš kao i u većini Crne Gore, počela da živi i u Rogamima'', zaključio je Dajković, uz poruku da će podgorički odbor Prave Crne Gore, koji već sada broji stotinu članova razvrstanih po skoro svim mjesnim zajednicama, biti jedan od najorganizovanijih odbora na nivou cijele države.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.