Standard.

petak april 19

Crnogorska: Protestima osnažujemo građansko dostojanstvo

Predsjednik podgoričkog odbora Crnogorske Predrag Kalezić pozvao je jutros svoje sugrađane da se pridruže građanskom protestu koji u subotu, 20. aprila u Podgorici organizuje pokret Odupri se.

17 hits

petak april 19

DF: Katnić i Stanković da se odrede prema optužbama Kneževića

Demokratski front pozvao je Vhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića i Specijalnnog državnog tužioca Milivoja Katnića da se jasno odrede prema optužbama koje sinoć iznio na njihov račun odbjegli biznismen i…

30 hits

petak april 19

Divanović: Jedinstvo opozicije u nekoliko kolona

Istureni prvaci političkog pokreta "Odupri se" bili su spremni da otputuju na sastanak u Brisel prošle sedmice, odabrali su delegaciju, spakovali se, ali famoznog sastanka još nema. Da li ih…

25 hits

četvrtak april 18

Administrativni odbor odlučio: Novčano će biti kažnjeni Medojević, Knežević, Radulović...

Administrativni odbor Skupštine Crne Gore, donio je odluku da novčano kazni poslanike Demokratskog fronta Nebojšu Medojevića, Janka Vučinića, Milana Kneževića, Jovana Vučurovića i Branka Radulovića, kao i poslanika Liberalne partije Andriju Popovića…

47 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 februar 2019 14:57

Crnogorac osuđen na dvije godine i osam mjeseci zatvora u Veneciji: Ucjenjivao ljubavnika intimnim snimkom

Crnogorski državljanin Naser Zivoli (33) sporazumom sa tužilaštvom u Veneciji, osuđen je na dvije godine i osam mjeseci zatvora zbog iznude na štetu svog poslodavca i ljubavnika iz italijanskog grada Arzegarda, sa kojim je bio u emitivnoj vezi i od kojeg je ucjenom da će njegovoj familiji dostaviti snimak njihovog intomnog odnosa uspio da iznudi 124.000 eura.

Osim kazne zatvora, crnogorski državljanin će morati da plati i oštetu od 150.000 eura.

Kako prenosi italijasnki portal "Il Mattino di Padova", poslodavac star 60 godina koji je oženjen i ima troje djece, godinama je plaćao crnogorskom državljaninu da ćuti o njihovoj vezi kako bi sačuvao porodicu, međututim firma koju je vodio je zapala u dugove tako da više nije mogao da plaća iznudu i riješio je da sve prijavi policiji.

Zivoli, koji ima prebavilašte u Kalvezeru u Veneciji, počeo je da radi kod žrtve još 2012.godine. Ubrzo je došlo do zbližavanja sa vlasnikom firme i započelu su tajnu vezu koja je bila idilična do 2016.godine, kada je Zivoli počeo da traži novac od svog ljubavnika koji je htio da se vrati u svoju zemlju i napravi kuću.

Žrtva kako bi sačuvala svoj ugled plaćala je pune tri godine ucjenjivaču, prije nego li je sve prijavio policiji.

Zivoli je uhapšen krajem januara, a sa tužilaštvom u Veneciji je sklopio sporazum o priznanju krivice kojim je dobio dvije godine i osam mjeseci zatvora.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.